Sanırım aldatılıyorum :(

ihtimal var da çok acemice davranmışsınız adamın yakalanacağı varsa da yakalanmaz artık.

ihtimal var da çok acemice davranmışsınız adamın yakalanacağı varsa da yakalanmaz artık.

özel hayatın gizliliği :/ kanunen suç yanş bu yapılan şey.

özel hayatın gizliliği :/ kanunen suç yanş bu yapılan şey.

Bu yorumu bekliyodum :)
Suc oldugunu biliyorum.
Klasik herkeste farkinda galiba suc oldugu belli. Ama egerki ben " kocam acaba beni aldatiyormu" diye bi dusunceyle yanip kavrulucaksam senelerce, bu asamalari uygular, aldatildigimdan emin olurum. Hapismi yaticam? Raziyom ben sahsen. 2 3 sene yatarim sonra cikar pasalar gibi hayatimi yasarim, beni aldatsn pislik ten uzaklarda. Bi kac sene hapis yatmayi, koca bi omru bi karaktersiz okuzle yasamaktan yeglerim.

Süpersin canım çok sağol.. sıkıyosa vermesin teli hiç oyuna ihtiyacım yok.. daha önceden mimli olduğu için

Süpersin canım çok sağol.. sıkıyosa vermesin teli hiç oyuna ihtiyacım yok.. daha önceden mimli olduğu için

Rica ederim canim, her yazdigim konuda asamalari soruluyor birileri tarafindan. Artik bu sayfaya yonlendiririm hazir asamalari yazmisken.
Sunuda ekliyim canim, tum asamalar bittiginse eger edit bolumundeki yaziyi okursan. Ve takip edersen orda yazdiklarimi goruceksinki cokta zor degil esinin takip edildigini anlamasi. Eger whatsappi sadece konusmadan konusmaya eline aliyosa takip edildigini anlamaz( kac senelik whatsapp kullaniyorum hic bi zman aaa su yazida neymis diye denetlemedim whatsap ayarlarini mesela ben).

Ama hep bi yakalanma ihtimali vardir.
Benim isim burya kadar, gerisi size ve gidisata kalmis

Sağol canım o da dert değil hiçbi şey yapamaz anlasa da.. gerçi epey teknoloji özürlü o anlayana kadar hu huu

Mügişim,belki hatun bilmiyordur evli olduğunu ,öğrenince vazgeçer falan dicem de öyle vazgeçen de 1 elin parmağı kadar yoktur.
Amaan kendim yorumladım kendim inanmadım

Mügişim,belki hatun bilmiyordur evli olduğunu ,öğrenince vazgeçer falan dicem de öyle vazgeçen de 1 elin parmağı kadar yoktur.
Amaan kendim yorumladım kendim inanmadım

Ahahah deli, güldürdün beni.
Hatun bilmezse bilmesin Sonuçta güçbirliği yapıp kocayı dövecek değiller ya hahaha. Ay öyle bir film vardı izledin mi the other woman diye

Ahahah deli, güldürdün beni.
Hatun bilmezse bilmesin Sonuçta güçbirliği yapıp kocayı dövecek değiller ya hahaha. Ay öyle bir film vardı izledin mi the other woman diye
İzledim hem de kocamla,gülmekten yarılmıştım ama kocamın yüzünde bikinili seksi hatunlara bakmaktan mı yoksa yaparsam başıma bunlar gelir diye düşündüğünden mi,anlamlandıramadığım garip mimikler vardı

Ayyy kate uptonın memikleri var o filmde deli! kocayla izlenir mi
Ben hep benim herifi uykunda pipini keserim diye tehdit ediyorum filmin sonunda öyle deseydin keşke

Ayyy kate uptonın memikleri var o filmde deli! kocayla izlenir mi
Ben hep benim herifi uykunda pipini keserim diye tehdit ediyorum filmin sonunda öyle deseydin keşke
Kıskanmam ki,hiç aşağı kalır yanım yok o hatunlardan söylemesi ayıp,kendisi düşünsün güzel karısı var

Ayy ben olsan şuan kadının 7 sülalesini bulmuştum yahu.. Ablacım sen de hiç detay vermiyosun?? tamam o hat açık hat olsun, arama dökümüne bi baksaydın. En çok hangi numaralarla konuşulup mesajlaşılmış.. Özellikle sabah saatlerine baksaydın. vaktin yoktuysa dökümü kopyalayıp word e yapıştırsaydın mail olarak atsaydın kendine kocan ev de yokken tek tek numaraları kurcalasaydın.. valla ben çatladım burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…