- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Kızlar kadın ı tanıdıgını söyliyor arkadaşım diyor fakat o gün başka bir numarayla aradıgı için boş bulunup açtı zaten gerçek numarası başkaymış anlıycagınız oda bende yok bulgum sadece bende bulunan numaraya ben yakaladıktan sonra maj atmış birde şunu araştırdım o hat açık bir hatmış yani 2,3 aylık bir hat
ihtimal var da çok acemice davranmışsınızadamın yakalanacağı varsa da yakalanmaz artık.
@benYazBittercoffee
Kizlar burdan yaziyorum sizin icin. Belki baskalarininda isine yarar.
Lazim olanlar;
-- bi laptop/pc( tabletlede is gorulurmu diye soran olmustu bilgim yok, belki baska arkadaslar bilir bunu)
-- takip etmek istedginiz kisinin telefonu
( bir kereligine mahsus whatsappina girmeniz gerekicek, egerki esinizse bu ve sifresi varsa biyerlerde taktik vermistim ayni bu konuda, arkdasinza beni esimin numarasindan ara deyin ve sizi istesin. Esiniz size telefonu uzaticaktir, yan odaya gecin ve islemi baslatin)
Yapilmasi gerekenler.
En en basta, whatsappi guncelleyin. Whatsapp web belki herkeste yoktur baya bi zmandir olmasina ragmen.
1. Laptoptan web.whatsapp.com a girin. Soyle bi ekran cikicak karsiniza. Ekranda gordugunuz barcodunu telefondan okutmaniz gerektigi yaziyor.
Eki Görüntüle 1811921
2. Sira okutmada. Telefonu alin elinize ve whatsappa girin. Samsung ve iphone biraz farkli yollardan, ikisinide siraliyim hemen.
Samsung icin: sohbetleri acin( resimdeki "chat" gibi.
Eki Görüntüle 1811931
3. Sonra sag ust tarafta 3 noktaciklara basin ve orda bi whatsapp web goruceksiniz( resimdeki gibi)
Eki Görüntüle 1811932
4. Whatsap webe bastiginz an bi barcodu kamerasi acilicak.
Eki Görüntüle 1811976
5. O kamerayi laptopta hala acik tuttugunuz barcodu ekranina denk getirin ve bekleyin. Aninda bi ekran gelicek( resimdeki gibi).
Eki Görüntüle 1811934
6. Tamamdir, bu kadar. Artik telefonda yazilanlari laptoptan goruyosunz. Her takip etmek istediginzde web.whatsapp.com a girin, siteden cikarken sadece ve sadece ekraninsag ustteki carpi tusuna basin. Baska hic biyere basmayin, aksi taktirde yanlis yere basmaniz tum proceduru bastan gerektirir.
Bu samsung icindi, simdi iphonelar icin 2inci adimdan devam ediyoruz.
2. Ayarlara girin( sag alt kosede) ve whatsapp webi acin( resimdeki gibi)
Eki Görüntüle 1811979
3. Yine ayni kamera geliyor ve burdan yukardaki anlattigim 5inci adimdan devam edin.
Edit; kizlar bazilariniz benim telefonumun takip edildigini nasil anlarim diye sordunuz. Bunu su sekilde anlarsiniz. Ne zamanki telefonunuzdan whatsapp webe bastiniz( samsungda adim 3 iphoneda 2), ozmn size bi barcodu kamera gelmez. Onun yerine soyle bi ekran gelir.
Eki Görüntüle 1811982
@nilasel27 senin sorun buydu sanirim.
özel hayatın gizliliği :/ kanunen suç yanş bu yapılan şey.
Süpersin canım çok sağol.. sıkıyosa vermesin teli hiç oyuna ihtiyacım yok.. daha önceden mimli olduğu için@benYazBittercoffee
Kizlar burdan yaziyorum sizin icin. Belki baskalarininda isine yarar.
Lazim olanlar;
-- bi laptop/pc( tabletlede is gorulurmu diye soran olmustu bilgim yok, belki baska arkadaslar bilir bunu)
-- takip etmek istedginiz kisinin telefonu
( bir kereligine mahsus whatsappina girmeniz gerekicek, egerki esinizse bu ve sifresi varsa biyerlerde taktik vermistim ayni bu konuda, arkdasinza beni esimin numarasindan ara deyin ve sizi istesin. Esiniz size telefonu uzaticaktir, yan odaya gecin ve islemi baslatin)
Yapilmasi gerekenler.
En en basta, whatsappi guncelleyin. Whatsapp web belki herkeste yoktur baya bi zmandir olmasina ragmen.
1. Laptoptan web.whatsapp.com a girin. Soyle bi ekran cikicak karsiniza. Ekranda gordugunuz barcodunu telefondan okutmaniz gerektigi yaziyor.
Eki Görüntüle 1811921
2. Sira okutmada. Telefonu alin elinize ve whatsappa girin. Samsung ve iphone biraz farkli yollardan, ikisinide siraliyim hemen.
Samsung icin: sohbetleri acin( resimdeki "chat" gibi.
Eki Görüntüle 1811931
3. Sonra sag ust tarafta 3 noktaciklara basin ve orda bi whatsapp web goruceksiniz( resimdeki gibi)
Eki Görüntüle 1811932
4. Whatsap webe bastiginz an bi barcodu kamerasi acilicak.
Eki Görüntüle 1811976
5. O kamerayi laptopta hala acik tuttugunuz barcodu ekranina denk getirin ve bekleyin. Aninda bi ekran gelicek( resimdeki gibi).
Eki Görüntüle 1811934
6. Tamamdir, bu kadar. Artik telefonda yazilanlari laptoptan goruyosunz. Her takip etmek istediginzde web.whatsapp.com a girin, siteden cikarken sadece ve sadece ekraninsag ustteki carpi tusuna basin. Baska hic biyere basmayin, aksi taktirde yanlis yere basmaniz tum proceduru bastan gerektirir.
Bu samsung icindi, simdi iphonelar icin 2inci adimdan devam ediyoruz.
2. Ayarlara girin( sag alt kosede) ve whatsapp webi acin( resimdeki gibi)
Eki Görüntüle 1811979
3. Yine ayni kamera geliyor ve burdan yukardaki anlattigim 5inci adimdan devam edin.
Edit; kizlar bazilariniz benim telefonumun takip edildigini nasil anlarim diye sordunuz. Bunu su sekilde anlarsiniz. Ne zamanki telefonunuzdan whatsapp webe bastiniz( samsungda adim 3 iphoneda 2), ozmn size bi barcodu kamera gelmez. Onun yerine soyle bi ekran gelir.
Eki Görüntüle 1811982
@nilasel27 senin sorun buydu sanirim.
Süpersin canım çok sağol.. sıkıyosa vermesin teli hiç oyuna ihtiyacım yok.. daha önceden mimli olduğu için
özel hayatın gizliliği :/ kanunen suç yanş bu yapılan şey.
Eşler arasinda ozel hayatin gizliliği ilkesi gecerli değildir.özel hayatın gizliliği :/ kanunen suç yanş bu yapılan şey.
Sağol canım o da dert değil hiçbi şey yapamaz anlasa da.. gerçi epey teknoloji özürlü o anlayana kadar hu huuRica ederim canim, her yazdigim konuda asamalari soruluyor birileri tarafindan. Artik bu sayfaya yonlendiririm hazir asamalari yazmisken.
Sunuda ekliyim canim, tum asamalar bittiginse eger edit bolumundeki yaziyi okursan. Ve takip edersen orda yazdiklarimi goruceksinki cokta zor degil esinin takip edildigini anlamasi. Eger whatsappi sadece konusmadan konusmaya eline aliyosa takip edildigini anlamaz( kac senelik whatsapp kullaniyorum hic bi zman aaa su yazida neymis diye denetlemedim whatsap ayarlarini mesela ben).
Ama hep bi yakalanma ihtimali vardir.
Benim isim burya kadar, gerisi size ve gidisata kalmis
Mügişim,belki hatun bilmiyordur evli olduğunu ,öğrenince vazgeçer falan dicem de öyle vazgeçen de 1 elin parmağı kadar yoktur.Sinem kim beril kim benim beyin yandı gene biri bana anlatsın
Ya ben şu olayı cidden hiiç anlamıyorum asla da anlayamıycam. Neden o numarayı arıyorsun ki? Karşına çıkan kız sana "kocanla fanfiniyiz çık aramızdan" filan der mi ya da kocanı tanımıyorum dese inanacak mısın?
Boşver yani milleti aramayı. Kocanın aldatıp aldatmayacagını en iyi sen bilirsin.
Geçerlidir.Geçen hafta karısının telefonunu kurcalayıp aldatılmayı belgelediği için adam ceza aldı.Eşler arasinda ozel hayatin gizliliği ilkesi gecerli değildir.
Gecerli degildir o bsaka seyler vardır isin icindeGeçerlidir.Geçen hafta karısının telefonunu kurcalayıp aldatılmayı belgelediği için adam ceza aldı.
Geçerli,ayrıca ceza gerekçesi olarak eş de olsa özel hayatın ihlali,daha geçen gün okudum haberi.Gecerli degildir o bsaka seyler vardır isin icinde
Mügişim,belki hatun bilmiyordur evli olduğunu ,öğrenince vazgeçer falan dicem de öyle vazgeçen de 1 elin parmağı kadar yoktur.
Amaan kendim yorumladım kendim inanmadım
İzledim hem de kocamla,gülmekten yarılmıştım ama kocamın yüzünde bikinili seksi hatunlara bakmaktan mı yoksa yaparsam başıma bunlar gelir diye düşündüğünden mi,anlamlandıramadığım garip mimikler vardıAhahah deli, güldürdün beni.
Hatun bilmezse bilmesinSonuçta güçbirliği yapıp kocayı dövecek değiller ya hahaha. Ay öyle bir film vardı izledin mi the other woman diye
İzledim hem de kocamla,gülmekten yarılmıştım ama kocamın yüzünde bikinili seksi hatunlara bakmaktan mı yoksa yaparsam başıma bunlar gelir diye düşündüğünden mi,anlamlandıramadığım garip mimikler vardı
Kıskanmam ki,hiç aşağı kalır yanım yok o hatunlardan söylemesi ayıp,kendisi düşünsün güzel karısı varAyyy kate uptonın memikleri var o filmde deli! kocayla izlenir mi
Ben hep benim herifi uykunda pipini keserim diye tehdit ediyorum filmin sonunda öyle deseydin keşke
50 binlira tazminat ödenen olay değil mi.Geçerlidir.Geçen hafta karısının telefonunu kurcalayıp aldatılmayı belgelediği için adam ceza aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?