Sanırım aldatılıyorum :(

Şaibeli bir durum.

Canım oncelikle cok üzüldüm. Gerçekten aldatilmak dunyanin en beter duygusu. Ama guclu ol.. Tecrubeyle sabit bu yazdigim. Korkusu olmayan insan telefonunu dip bucak asla saklamaz. Telini almak istesen bana guvenmeyi ogrenmen icin bunu yapıyorum der (kulliyen yalan) suphelendirecek telefonlari illaki yakalarsin hep seni suphelendirecek sacma sapan bi cevap verirler panik haliyle. Bir de elini cabuk tutmaz ve adami iskillendirirsen telefonuna sifre koyacaktir. Uzulerek soyluyorum ama esin hic masum degil anlattigin kadariyla.. bir an önce su elindeki numarayi degerlendir bir cok imkanın var. Face fln kullaniyorsaniz hareketler dokumune bakmani oneririm o sahsi arattiysa orada mutlaka görürsün hatta yedigi bir cok haltida oradan kontrol edebilirsin.. allah yardimcin olsun

Ahhh ahhh en başından sordaydın keşke burda. Sinsi sinsi takip etmen gerekir di. Artık bildiğini biliyorlar

arasan ne dicek..ben kocanın sevgilisiyim mi dicek..kocan senı aldatıyorum mu dicek..bunları duyunca hersey gececek mı...neyi kndine ispat etmeye calısıyorsun..

Akşama adamın çayına suyuna uyku ilacı at o sıra telefonu al adam telefonuyla yapışık geziyo herlade alamadığına göre uyurken de koynunda mı saklıyo napıyo

Valla ben senin yerinde olsam telefonu alır bi odaya kilitlerdim. İstediği kadar kavga çıkarsın isterse kapıları kırsın ama benim o durumdan emin olmam lazım. Kötü olacaksa olur zaten aldatmışsa da kötü olacak. Ama eğer böle bişi yoksa telefonu sana bırakır istediğin kadar araştırma yapmana fırsat verir. Kendinden eminse tabi. Dünden beri telefonunu nasıl alamazsın anlam veremiyorum kopacaksa sen telefonu karıştırdığın için kopsun. Sonuçta kocan o senin ama bu kadar telefonu saklaması ve senin alamayışından aldatma var gibi görünüyo ama inşallah yoktur. Erkekler niye kadınlarının kıymetini bilmezlerki. Allah sabırlar versin.

Kocaniz sacmalamis bana kalirsada birseyler gizliyor ama bunu rezil olmadan halledin bence oyle telefonda kadinlarin oesine dusmek ise yaramaz belliki kocaniz uyanmis ve haberi ucurmus ondan amiyorlar telefonu acsalar sanki birsey varsa itirafmi edecekler. Bence sessiz olun ve uzaktan izleyin.

Bence şüphelenmen de fayda var , sürekli kontrolde tutman gerekiyor ve ona bu konuda takılı olduğunu belli et ki sana daha net bi açılmama yapsın

Arkadaşlar bu WhatsApp web sadece laptopa mı yükleniyor? Pc yok bende, telefonuma yükleyemez miyim?

Arkadaşlar bu WhatsApp web sadece laptopa mı yükleniyor? Pc yok bende, telefonuma yükleyemez miyim?
2 kere olmuş mesajım, ksr bakmayın :) tlfdan giriyorum da.

Olmaz canim yok.
Sadece pc/ laptoptan oluyor.
Istersen dene gor.
Web.whatsapp.com yazdiginda laptopdan baska bi goruntu cikiyor(sana lazim olan bu) ve ayni siteyi telefona yaz bambaska bisey cikiyor.

Kızlar dökümü aldım yakaladıgım akşam o numaraya msj çekmiş heralde arama etme diye
Gerçekten mi? ne kadar zaman önce görüşülmeye
Olmaz canim yok.
Sadece pc/ laptoptan oluyor.
Istersen dene gor.
Web.whatsapp.com yazdiginda laptopdan baska bi goruntu cikiyor(sana lazim olan bu) ve ayni siteyi telefona yaz bambaska bisey cikiyor.
Anladım, peki tablete yüklesem olur mu? Wifi yok evde ama tlfnun netinden bağlanabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…