Sanırım aldatılıyorum :(

Eşim beni bir kere aldatırsa ben de onu bir kere aldatırım affederse buyursun o affetsin! Yada boşanırım, donuna kadar alarak cemi cümleye rezil ederek tabi!

Erkekler böyle şeyler yapabilir şeytan dolduruyor.. Bence evlilik olduğu için 1 kere affedebiliriz ama 2. Asla !

yeri değil diye yazmak istemiyorum ama
yapmayın Allah aşkına
işte böyle söylemler yüzünden aldatma erkekler için normal oluyor
kadınlar böyle düşündüğü için erkekler kendinde bu hakkı görüyor

ayrıca Allah nefs verirken irade de vermiş, Allah'ın verdiği irade, şeytanın doldurmasından bin kat üstün gelmeli

Yuh bu nasıl bir zihniyet insandır yapabilir desen yine neyse erkeğin ne özelliği varmış?
aynen katılıyorum

Sanki avrupada farklı. .biz avrupadayiz. Eşim yarı İtalyan hatta..avrupada doğmuş büyümüş. Beni aldattığını kadın İngiliz.
Ben bosanmadim ama affettigim için değil. .Ona bir şans vermek istediğim için. Hak edip etmediğini zaman gösterecek.

Bir kere aldattı diye boşanılmaz mı ? Saka yapıyorsunuz sanırım .

Eşim beni bir kere aldatırsa ben de onu bir kere aldatırım affederse buyursun o affetsin! Yada boşanırım, donuna kadar alarak cemi cümleye rezil ederek tabi!
Valla bende eskiden öyle düşünürdüm ... Ama etrafımda o kadar aldatılan eşler göruyorum ki ..kadınlar maddi imkansızlıktan boşanamıyor.. 2-3çocuğ oluyor.. Adam ın kısa süreli bi ilişkisiyse tek gecelikse genel olarak affeden çok gördüm..onun için çokta büyük konuşmamak lazım..bunu bireysel olarak yazmıyorum genel olarak türk toplumu bu şekilde sorun da kadınlar ın eğitimsizliği ve eşlerine maddi yönden bağımlı olmaları

Bir kere aldattı diye boşanılmaz mı ? Saka yapıyorsunuz sanırım .
Bu durumu yaşamadım evet kendim için birşey diyemem.. Ama genel olarak türk toplumunda böyle oluyor... Hele de çocuk warsa ve kadının maddi durumu yoksa

yazdıklarınızı anlayamıyorum
önce "fikrinizmiş" gibi sonra "istatistikmiş" gibi yazıyorsunuz
sizin kendi öz fikriniz nedir aldatma konusunda?
erkektir yapar mı? affedilir mi? affedilmez mi?
türk kadınlarının ne yaptığını değil, şahsi fikrinizi soruyorum

Şans vermişsin eşine... Bi kere aldatmış.. Bunu kabul etmek çok zor durum evet biliyorum.. Ama işte bi söz wardır ya bekara karı boşamak kolaydır diye.... Bir evlilik kolay kurulmuyor kolayda bitemiyor.. Çok karısık bi konu..

Allah'tan benim durumum farklı. .maddi durumum çok çok iyi..boşansam dahada iyi bile olur..
Bazı kadınlar sadece şans vermek isterler..geçen yılların hatina..sadece minik bir şans. .
Karşıdaki adam öküz değilse bu şansı çok iyi değerlendirir..öküzse bırakırsın gider zatenn..

Herkes aynı tepkiyi veremez herkesin yasam şekli farklı beklentileri olanakları bu durumda bence tek bişe değil sadece beni aldatti bitti diye dusunemiyorsunki çocuğunu aileni çevreni gelecegini herşeyi düşünüyorsun allah kimseye yasatmasin benimde basıma gelse bosanirim diye düşünüyorum düşünmek kolay da uygulamaya geçti mi iş sonucu kestiremiyorum.inşallah konu sahibinin düşündüğü gibi çıkmaz sonuç iyi olur

B
benim fikrimi soruyorsan benim bir mesleğim var.. Maddi durumum iyi.. Çoluğum çocuğum bile olsa kendi ayaklarımın üzerinde durup eşimden nafaka bile almazdım... Ben karakter olarak aldatılmayı aldatmayı hazmedemem.. Türk toplumu ve aldatılan arkadasımızın ilişkisi hakkında düşündüklerimdi onlar...

Bu durumu yaşamadım evet kendim için birşey diyemem.. Ama genel olarak türk toplumunda böyle oluyor... Hele de çocuk warsa ve kadının maddi durumu yoksa
Evet birçok kadın belki sineye cekiyor dediğiniz gibi ama Ada'mı kapının önüne koyup catır catır boşayan kadınlar da var ki olması gereken de bu zaten. Çünkü bir kere aldatan yine aldatır. Nasıl olsa evdeki kadın affedecek! Teşbih de hata olmaz bir söz var "köpek B.k yemekten vazgeçmez " diye ... O yüzden bence aldatmanın affı olmaz net.

Bende tam olarak bunu anlatmayı çalıştım kişisel kendim hakkımdaki düşünceler değildi.. Sadece türk toplumu ve kadınlarımızın eğitimsizliği ve maddi yetersizliklerinden dolayı ayrılmayı göze almadıklarını gördüm..

arkadaşım madem ona şans vermek istedin, o zaman tam anlamıyla versen daha iyi olmaz mı
affetmedim diyorsun ya, bu şekilde devam ettirmek de zor değil mi?
yani haklı olsan, şansını çok iyi değerlendirecek olsa, sen onu affetmediğin için yine birşeyler eksik kalmaz mı ilişkinizde?

KONU SAHİBİİİİİ
NE OLDU DURUM?

Kendim için ben affetmek değil hazmedemem adamın yüzüne bakamam.. Ama genel olarak türk toplumu böyle ... Hayaller ve hayatlarr derler ya Yazmakla olmuyor işte... Türk kadınımız sizin gibi düşünmüyor maalesef.. Herkesin öncelikleri farklı

Ölmekten korkmam ama kocamın beni aldatmasından korkarım. Zaten oracıkta kalbime iner herhalde. Bdv beni iyice paranoyak yapıyor

Muzurtilki aldatıldın mı sen ?

Çok alemsiniz, iyi ki kıza inanmışsınız da bir de bağırıp çağırmadınız kocamın yakasını bırak seni bilmem ne diye

Mayflower75 sözüm size değil, ben sizi anladım...

S SucveCeza
arkadaşım bence konuyu yanlış indirgiyorsun, sürekli fakir-eğitimsiz yazıyorsun
sadece fakir ve eğitimsiz kadınlar mı aldatılmaya razı geliyor?
ben ne kadınlar gördüm, üzerlerinde 20'şer 30'ar tapu, kocalarının aldatması için üzülüp ağlayıp affeden, her seferinde affeden!
ben ne kadınlar gördüm tabiri caiz ise cemiyet hayatından olup, en iyi eğitimleri almış ama kocasının yaptıklarına hırs ve gurur adı altında göz yuman
"çoğunluk" fakir ama eğitimsiz deme
benim yazdıklarım da bir o kadar var
ayrıca, sadece Türk kadını değil bunu yapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…