Aslında bende böyle düşünmüyorum ama avrupa da yaşamıyoruz türkiyedeyiZ... Bazı erkekler belli edip aldatır bazı erkekler belli etmez aldatır tek gecelik bile olsa... Ama bizim türk kadınımız çocuklarına ve eşine sadık kalır... Bu sebepten dolayı da eşi 1 kere aldattı diye boşanılmaz bu benim görüşüm (eğer çocukta varsa)
Erkekler böyle şeyler yapabilir şeytan dolduruyor.. Bence evlilik olduğu için 1 kere affedebiliriz ama 2. Asla !
aynen katılıyorumYuh bu nasıl bir zihniyetinsandır yapabilir desen yine neyse erkeğin ne özelliği varmış?
Sanki avrupada farklı. .biz avrupadayiz. Eşim yarı İtalyan hatta..avrupada doğmuş büyümüş. Beni aldattığını kadın İngiliz.Aslında bende böyle düşünmüyorum ama avrupa da yaşamıyoruz türkiyedeyiZ... Bazı erkekler belli edip aldatır bazı erkekler belli etmez aldatır tek gecelik bile olsa... Ama bizim türk kadınımız çocuklarına ve eşine sadık kalır... Bu sebepten dolayı da eşi 1 kere aldattı diye boşanılmaz bu benim görüşüm (eğer çocukta varsa)
Bir kere aldattı diye boşanılmaz mı ? Saka yapıyorsunuz sanırım .Aslında bende böyle düşünmüyorum ama avrupa da yaşamıyoruz türkiyedeyiZ... Bazı erkekler belli edip aldatır bazı erkekler belli etmez aldatır tek gecelik bile olsa... Ama bizim türk kadınımız çocuklarına ve eşine sadık kalır... Bu sebepten dolayı da eşi 1 kere aldattı diye boşanılmaz bu benim görüşüm (eğer çocukta varsa)
Valla bende eskiden öyle düşünürdüm ... Ama etrafımda o kadar aldatılan eşler göruyorum ki ..kadınlar maddi imkansızlıktan boşanamıyor.. 2-3çocuğ oluyor.. Adam ın kısa süreli bi ilişkisiyse tek gecelikse genel olarak affeden çok gördüm..onun için çokta büyük konuşmamak lazım..bunu bireysel olarak yazmıyorum genel olarak türk toplumu bu şekilde sorun da kadınlar ın eğitimsizliği ve eşlerine maddi yönden bağımlı olmalarıEşim beni bir kere aldatırsa ben de onu bir kere aldatırım affederse buyursun o affetsin! Yada boşanırım, donuna kadar alarak cemi cümleye rezil ederek tabi!
Bu durumu yaşamadım evet kendim için birşey diyemem.. Ama genel olarak türk toplumunda böyle oluyor... Hele de çocuk warsa ve kadının maddi durumu yoksaBir kere aldattı diye boşanılmaz mı ? Saka yapıyorsunuz sanırım .
Valla bende eskiden öyle düşünürdüm ... Ama etrafımda o kadar aldatılan eşler göruyorum ki ..kadınlar maddi imkansızlıktan boşanamıyor.. 2-3çocuğ oluyor.. Adam ın kısa süreli bi ilişkisiyse tek gecelikse genel olarak affeden çok gördüm..onun için çokta büyük konuşmamak lazım..bunu bireysel olarak yazmıyorum genel olarak türk toplumu bu şekilde sorun da kadınlar ın eğitimsizliği ve eşlerine maddi yönden bağımlı olmaları
Şans vermişsin eşine... Bi kere aldatmış.. Bunu kabul etmek çok zor durum evet biliyorum.. Ama işte bi söz wardır ya bekara karı boşamak kolaydır diye.... Bir evlilik kolay kurulmuyor kolayda bitemiyor.. Çok karısık bi konu..Sanki avrupada farklı. .biz avrupadayiz. Eşim yarı İtalyan hatta..avrupada doğmuş büyümüş. Beni aldattığını kadın İngiliz.
Ben bosanmadim ama affettigim için değil. .Ona bir şans vermek istediğim için. Hak edip etmediğini zaman gösterecek.
Allah'tan benim durumum farklı. .maddi durumum çok çok iyi..boşansam dahada iyi bile olur..Valla bende eskiden öyle düşünürdüm ... Ama etrafımda o kadar aldatılan eşler göruyorum ki ..kadınlar maddi imkansızlıktan boşanamıyor.. 2-3çocuğ oluyor.. Adam ın kısa süreli bi ilişkisiyse tek gecelikse genel olarak affeden çok gördüm..onun için çokta büyük konuşmamak lazım..bunu bireysel olarak yazmıyorum genel olarak türk toplumu bu şekilde sorun da kadınlar ın eğitimsizliği ve eşlerine maddi yönden bağımlı olmaları
benim fikrimi soruyorsan benim bir mesleğim var.. Maddi durumum iyi.. Çoluğum çocuğum bile olsa kendi ayaklarımın üzerinde durup eşimden nafaka bile almazdım... Ben karakter olarak aldatılmayı aldatmayı hazmedemem.. Türk toplumu ve aldatılan arkadasımızın ilişkisi hakkında düşündüklerimdi onlar...yazdıklarınızı anlayamıyorum
önce "fikrinizmiş" gibi sonra "istatistikmiş" gibi yazıyorsunuz
sizin kendi öz fikriniz nedir aldatma konusunda?
erkektir yapar mı? affedilir mi? affedilmez mi?
türk kadınlarının ne yaptığını değil, şahsi fikrinizi soruyorum
Evet birçok kadın belki sineye cekiyor dediğiniz gibi ama Ada'mı kapının önüne koyup catır catır boşayan kadınlar da var ki olması gereken de bu zaten. Çünkü bir kere aldatan yine aldatır. Nasıl olsa evdeki kadın affedecek! Teşbih de hata olmaz bir söz var "köpek B.k yemekten vazgeçmez " diye ... O yüzden bence aldatmanın affı olmaz net.Bu durumu yaşamadım evet kendim için birşey diyemem.. Ama genel olarak türk toplumunda böyle oluyor... Hele de çocuk warsa ve kadının maddi durumu yoksa
Bende tam olarak bunu anlatmayı çalıştım kişisel kendim hakkımdaki düşünceler değildi.. Sadece türk toplumu ve kadınlarımızın eğitimsizliği ve maddi yetersizliklerinden dolayı ayrılmayı göze almadıklarını gördüm..Herkes aynı tepkiyi veremez herkesin yasam şekli farklı beklentileri olanakları bu durumda bence tek bişe değil sadece beni aldatti bitti diye dusunemiyorsunki çocuğunu aileni çevreni gelecegini herşeyi düşünüyorsun allah kimseye yasatmasin benimde basıma gelse bosanirim diye düşünüyorum düşünmek kolay da uygulamaya geçti mi iş sonucu kestiremiyorum.inşallah konu sahibinin düşündüğü gibi çıkmaz sonuç iyi olur
Allah'tan benim durumum farklı. .maddi durumum çok çok iyi..boşansam dahada iyi bile olur..
Bazı kadınlar sadece şans vermek isterler..geçen yılların hatina..sadece minik bir şans. .
Karşıdaki adam öküz değilse bu şansı çok iyi değerlendirir..öküzse bırakırsın gider zatenn..
Kendim için ben affetmek değil hazmedemem adamın yüzüne bakamam.. Ama genel olarak türk toplumu böyle ... Hayaller ve hayatlarr derler yaEvet birçok kadın belki sineye cekiyor dediğiniz gibi ama Ada'mı kapının önüne koyup catır catır boşayan kadınlar da var ki olması gereken de bu zaten. Çünkü bir kere aldatan yine aldatır. Nasıl olsa evdeki kadın affedecek! Teşbih de hata olmaz bir söz var "köpek B.k yemekten vazgeçmez " diye ... O yüzden bence aldatmanın affı olmaz net.
Muzurtilki aldatıldın mı sen ?arkadaşım madem ona şans vermek istedin, o zaman tam anlamıyla versen daha iyi olmaz mı
affetmedim diyorsun ya, bu şekilde devam ettirmek de zor değil mi?
yani haklı olsan, şansını çok iyi değerlendirecek olsa, sen onu affetmediğin için yine birşeyler eksik kalmaz mı ilişkinizde?
KONU SAHİBİİİİİ
NE OLDU DURUM?
Sinir anında oluyor o müge, benim de yapmışlığım var , eşim tanımıyorum dedi inanmadım kız tanımıyorum deyince inandım yalnızeşime güvenim paha biçilemez bu arada gerçekten tanımıyormuş eşim online servislerde eşimin aradığı kişileri tek tek kurcalayıp kim arıyor programından kontrol ederken yanlış tuşlamışım numarayı 539 yazacağıma 537 yazmışım şansa da genç güzel bir kız çıkınca kendimi kaybettim
Kızın resmini de kim arıyor da kız ismi çıkınca rehberime ekleyip wats ap tan gördüm bu arada
Bende tam olarak bunu anlatmayı çalıştım kişisel kendim hakkımdaki düşünceler değildi.. Sadece türk toplumu ve kadınlarımızın eğitimsizliği ve maddi yetersizliklerinden dolayı ayrılmayı göze almadıklarını gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?