Sanırım aldatılıyorum :(

Daha önce bir erkekten darbe yemiş gibisiniz sanki öyle hissediyorum.. Sanırım aldatıldınız?

En son bu konuyu konuşup devam etme kararı aldıktan sonra bir kez bile bu konuyla ilgili onunla taetismadim. Yada iğneleyici bir söz söylemedim. İçimde yaşıyorum bu fırtınayı. .birgun dinecek biliyorum.
Ve umarım verdiğim bu şansa ihanet etmezde mutlu oluruz.olay daha çok yeni..dediğin gibi zor ama zamana ihtiyacım var..

ERVUS naptin?
Egerki telefonu eline gecire bilirsen bence hazir whatsapp webide indir.
Boylelikle whatsapptan yazistiklarini aninda laptopda gorebiliyosun. Tek tek okuyosun. Lazim olan sey laptop ve bir kerelgine mahsus telefonu ve laptopla baglanmak whatsapp webten.
Telefon dokumanlarinda "bak konusmussunuz yalan soyleme" dersin, esin sana " dogru konstuk ama isten gucten bilmem neden konustuk".
Bahane hazir.

haklısın, tabi zaman ihtiyacın vardır ve eminim zordur
umarım haklı çıkarsın da bir gün "keşke" değil "iyi ki" dersin

Whatsap webten laptop ta takip etmek bunu bilmiyordum hahahahha siz kk kadınları gerçekten çok fenasınız

Geçmiş olsun....size hakim olduğum alan ILE ilgili bir bilgi vereyim; oglunuzun telefonu aynı numara sadece başı değişik ise ki bu prefiks no,karşı tarafın telefonunda o tek rakam atlanir ve ne diye kaydettiyse o isim belirir yani eşiniz zannedip açmıştır o telefonu. ..güvenmeyin üzerine sessizce gidin ve teknik nimetlerden faydalanın :)))

Çok alemsiniz, iyi ki kıza inanmışsınız da bir de bağırıp çağırmadınız kocamın yakasını bırak seni bilmem ne diye
Yok canım daha neler benim gözüm döndü resmen kocayı gece evden kovuyordum pijamasıyla kapının önüne koymadan önce itiraf ettirmeye çalıştım, o etmeyince dedim ki madem sen tanımıyorsun bakalım neden aramışsın bu kız söylesin aradım kızcağız uykulu uykulu açtı teli, x diye birini tanıyor musunuz dedim yooo kim ki dedi kusura bakmayın deyip kapattım, o uykuyla yalan söylemiş olamaz diye düşümdüğümden

Tabi eşime de acaip mahçup oldum, ama söylemedim numarayı yanlış çevirmişim diye paronayaklığım o gün son buldu, artık eşime güveniyorum

Whatsap webten laptop ta takip etmek bunu bilmiyordum hahahahha siz kk kadınları gerçekten çok fenasınız

Her konuya yazisimda bu yorumu aliyorum, cogu kisi bilmiyor bunu.
Ama ise yariyor.
Zamaninda aynen su anki durumla karsi karsiyaydi bi arkdas. Dedigimu yapti ve 2 saat snra pat pat mesajlarini laptoptan gordu , kocasi yan odada o kizla konusuyordu tam o an .

Sizi anlıyorum ancak büyük çoğunluk yoksulluktan ve eğitimsizlikten korkusundan mecbur kalıyor türlü eziyetlere bu ülkede... Eğitimi olsa iş bulacak, bulamıyor, parası olsa alıp çocuklarını gidecek, gidemiyor. Türkiye'de çoğunlukla durum bu gibi geliyor. Diğer türlü kendi tercihiyle durumu değerlendirip kalanlara üzülmüyoruz zaten, oh olmuş anlamında demiyorum, kendi evliliği kendi kararı, gücü olduğu halde kalma hakkı da var tabi ki, bizim haddimize bile değil belki eleştirmek. Ama o mecbur kadınlara gerçekten üzülüyorum ben. Kimi hem aldatılıyor üzerine bir de sorunca dayak yiyor, sayıları da hiç az değil Çoğunluk demekte de arkadaşa hak verdim çünkü bu ülkede cemiyet hayatından olan insanlar zaten azınlık, üniversite eğitimi alabilmiş kadın da azınlık, başka ülkede olsa üniversitesiz lise de yeterli olur ama bizde bir de işsizlik, vs, yetmiyor işte her zaman, öyle olunca kadın çocuklarını tek başına geçindirecek iş bulamıyor. Bu da bir gerçek. Gelir düzeyi de yüksek bir ülke değiliz, malesef ülke kadınlarının çoğunluğu eğitimini bir şekilde yarım bırakmak zorunda kaldığından meslek sahibi olamamış oluyor.. Ve kendini o kocaya mecbur hissediyor.

Zeytin çok güzel anlatmışsın... Bende tamamen böyle düşünüyorum.. Kendimden baskasına güvenmiyorum bu hayatta hiç kimse de kocası için ben ona tamamen güveniyorum diyebileceğini de sanmıyorum.. Allah kötü olaylarla karşılaştırmasın hiç birimizi

yazdıklarınızın çoğu doğru
fakat birşeyi birşeye oranlarken şöyle oranlamamız lazım
eğitimsiz kadın sayısı 10 - aldatılmaya razı gelen 5 = %50
eğitimli kadın sayısı 6 - aldatılmaya razı gelen 3 = %50

ben artık Türk kızlarının çoğunluğunun kendi yönünü çizemeyecek kadar baskı altında olduğunu düşünmüyorum
baskı altında olanlar kadar, evlenirsem çalışmam diyen var
zengin koca seçmeye çalışan var
evet, ülkemizde şu anda eğitimsiz kadın çoğunlukta, gelir düzeyi de yüksek değil

ama illa da getirip getirip herşeyi buna bağlamamak lazım, bunun sebebi budur diye kesin hatlarla çizmemek lazım
ben böyle düşünüyorum

6 ay öncesine kadar görebiliyosunuz yanlış hatırlamıyosam.. bu arada bunu da eşinize çaktırmayın ayrıntıya da kapatır iyice merakta kalırsınız.. bu herif hiç uyumuyo mu o uyuduğunda hallet işini

siz hala bana cevap yazmadınız
benim bir erkekten darbe yediğim çıkarımını nasıl yaptığınız konusunda

Siz de haklısınız bu dediklerinizde.... Oranlama konusunda da...
İşte yine de bu iki grup arasında yaşanan aynı olayda biri razı biri mecburmuş gibi geliyor insana imkansızlıklar varken... O mecbur olanın durumu olsa ne yapacağını bilemiyoruz, kimi rıza gösterecek affedecek, kimi çekip gidecek belki ama işte affedemediği halde mecbur olduğundan kalmak cehennem olsa gerek... Ben de burada okuya okuya en çok o mecbur kalan kızcağızlara üzülüyorum işte, bir de genelde erkenden evlenmiş oluyorlar, anne babadan gördükleri hayatı yaşıyorlar.. Çözümü nedir bilemiyorum. Yüzde yüz katılıyorum, her koşulda kadının çalışması gerektiğine. En azından meslek sahibi olması gerektiğine.. En azından seçme şansı olsun yarın öbür gün bir şey yaşarsa... Temenniler bu yönde ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…