Sanırım artık herşey bitti..

canım emin ol yukarıda yazdıklarından dahada trajiklerini yaşadım eşim astığım astık kestiğim kestik biriydi
ama şu an tecrubelerle kendimizi ikimizde düzeltmeye çalışarak başardık.
eşin ilk etapta kızgınlıkla onlarla görüşmeyeceksin demiş ama emin ol en fazla bir hafta sonra fikri değişecekti sen o an için sakin olabilseydin
zaten erkekler kendilerinden bahsedilmesini sevmiyorlar muhtemelen ondan bahsettiğinizi düşünmüştür...

allah yardımcın olsun hakkında ne hayırlıysa o olsun bende eşimlee kötüyümm senn eşin gibi aynıı çarşıya çıkarız sokakta rezil eder elini kolunu kaldırr dövmek içinn..sözlü şiddet uygularr herşeyi o bilirr herkes salaktır onun içinn bitek kendi zekidirr (çokta zeki yaa) bende bıktım 3 yıllık evliyim insan hergün kavga edermi biz ediyoruzz iştee ne cicim ayım olduu ne güzel günüm hiçbişeye yaratmadı benii köreldim gittimm şuan daa kavga ettik içerde salonda yatıyo geberesicee sinirleim allak bullakk yaa sürekli iğneler durur aptal insan ...beni küçümser kendi bi haltmış gibi( neyse arkadaşım hakkında hayırlısıı inşllhh.((

evet haklısın bende 16 senelik evliyim zaman geçtikçe eşler birbirinin huyunu öğreniyo nasıl davranmasını orta yolu bulmayı biliyo ama işin içine şiddet hakeret ve aşağılanma girince hiçbişeyi zaman düzeltemiyo malesef

kesinlikle öyle düşün diyolar bi sinirle olmasın olacaklar düşünüyorum iileri bi kefeye kötüyü bi kefeye koyuyorum terazide ama kötüler o kadar çokki iileri göremiyorum.. =((59:

yapmayın lütfen buraya yazacak kadar kendinizi mecbur hissetmişsiniz, bazı şeyleri paylaşmak istemişsiniz, bu da hala bazı konularda tam karar vermediğinizi gösterir...eğer ortada çözülemeyecek derecede kötü bir olay yoksa lütfen 40 kez daha düşünün..nerede hata yapıldı nasıl düzelir..kimse yüzünden yuvanızı dağtmayın..eşiniz sinir durumunda istemeden bu sözü(boşanma) sarfetmiş olabilir.bunuda göz önünde tutun..

hakkında hayırlısı,işin içine kaç kez şiddet girmiş
düzelmez belli ki..
üzme kendini ...

üzülemiyorum bu çok şaşırtıyo beni donuğum.. beni tanıyan herkes korkuyo bu halimden..

bende düşündüm sonra evet öyle yapmam gerekirdi ama işte bi şeylerde bahane olabiliyo..

allahım hepimize yardım etsin hayırlısını nasip etsin..

şimdi arkadaşın eşini tanımıyoruz psikopatmı değilmi ancak konu sahibi arkadaş bilir
benim eşim çok duygusal birisi saygılı biride ama ilk evlendiğimizde kaldıramadık evliliğin sorumluluğunu bu bir gerçek
eşine bir şans verip vermemek kendi kararı

bakın kimse yüzünden demişsiniz ben ailem asla sebep olamamıştır şimdiye kadar sorunlarımıza ama başka faktörlere hep göğüs gerdim ama ailemin girdiği en ufak bişeyde eşim benden vazgeçti ha bu üzdümü beni içim burkuldu ama yinede bazı şeylerden dolayı tuz biber ldu bende çünkü çok şey bitmiş.. burada paylaşmak istedim çünkü benden haber bekleyen burada konuştuğum arkadaşlar olduğu için nereye yazacağımı bilemedim ve yeni topik açtım.. ayrıca eşimi o kadar ii tanıyorum ki bu gün barışma yoluna gitsem hayat bana daha zindan olacak ailemi kenara itmiş olacam ki ben o zaman tamamen bitmiş olurum..

ben burayı görmemişim hayatım...

ayrılığa kolay kolay taraf olmayan biriyim aslında ama okuduktan sonra durumun için en çıkar yolun ayrılık olacağına inandım...
eğer işin işinde hakaret, şiddet olmasaydı fikrim çok daha farklı olurdu, ayrılma derdim..ama işin iç yüzü farklı ve ne yazıkki huylu huyundan vazgeçmiyor..allah yardımcın olsun hayatım..zor bir durum..psikolojini daha fazla yıpratmadan ve kararlı bir şekilde, belkide psikolog yardımıyla güzel bir karar vererek hayata yeniden merhaba demelisin...

ilk şiddet olayında bitmeliydi bu evlilik. yanlış anlama arkadasım ama ailende şiddet olayından sonra yapıcı olmamalıydı kaldıki beyin kanaması şüphesi gibi trajik şeylerden bahsetmişsin. sence bu evliliğin tutulur bir tarafı varmı umarım bebek yoktur kendine yeni bir hayat kumanı tavisye ediyorum. bu günler hiç geçmez gibi gelir ama geçer umarım bir gün hatırladığında buruk bir acı olarak maziye gömülmüş olur. rabbim hakkında hayırlısını versin..

allahım dermansız dert çözümsüz sıkıntı vermesin herşeyin üstesinden gelinir daha yaşım genç allahın izniyle..

teşekkür ederim. allahım düşmanıma vermesin..

işin içine şiddet girmiş dayak var boşanmak isteseyen o olsa ne olur olmasa ne olur.benim nacizane fikrim bu tarz bir evlilik düzelmez. şiddet bitse bile kadın unutmaz ben şahsen unutamam kişiliğime benliğime özgüvenime yapılan bi saldırı olur. kendime olan saygımı yitiririm. dolayısıylada affedemem

arkadaşlar sohbetiniz desteğiniz için teşekkürler ben yatayım artık zaten bu kafayla sadece yataktayım kafamı kaldıramıyorum.. sizlerede ii geceler.. byeee

hakkında hayırlısı canım
evlilikte şiddet olunca daha bir çıkılmaz oluyor heralde evli değilim ama kimse kaldıramaz ...
1 değil 2 değil kaç defa şans vemişsiniz ve her defasında şiddetin dozu artmış ilerde daha da kötüsü olur Allah göstermesin...
benim ilkokul arkadaşım 2.evliliğini yaptı ,ilk evliliğinde severek evlendiler kaynana berbat çıktı huzur vermedi ,salakmışım diyor niye çektim ki diye o kadar zaman şimdide çok güzel bir evliliği var...hergün ağlamaktansa 2 gün ağlar yoluna bakarsın canım...bende nişandan ayrıldım bende salakmışım diyorum niye çektimki diyorum sinirden hertarafım kaskatı kesilirdi senin kayınvalidenin yaptığı gibi benimde nişanlımın ailesi yüzüme telefonları kapattılar niye o zaman nişanı atmadım diyorum şimdi...boşver biz el kızıyız kötü olan biz olalım mutsuzsan bu mutsuzluğu bile bile sürdürmeye gerek yok ,rabbim daha iyilerle karşılaştırsın canım

kesinlikle katılıyorum. ben eşimle problemim olsa ne kendi aileme ne onun ailesine anlatmam, eşimde aynı. hatta arkadaşımla bile paylaşmam. herşey aramızda olur ve biter.

daha 10 aylık bir evlilik o kadar yenisiniz ki be canım...boşanmayı dile getirmek yerine işin çözümüne odaklansanız? mesela eşin öfke kontrolü için yardım alsa? yani şizofrenin bile tedavisi var artık buda düzelebilir. şiddeti affet demiyorum ama çözüm için bişeyler yapsan? ben inşallah bebek olmamıştır diyenmiyorum yaa, belki hamilesindir. ve eşin bunu öğrenince değişir, düzelir. dimi ama? Allah yardımcın olsun.

ailem yapıcı oldu demişsiniz zaten kız tarafı genelde daha yapıcıdır ama erkekler işte bazen karışılmasını istemiyo dengeleri kurmak önemli...

şebom canım bu günlerde geçecek.. ama daha öncekilerde bu kadar net değildin diye çok yorum yapmamıştım canım.. sadece seni teskin etmek için konuşmuştum.
ben ce artık bu evlilikten sana hayır yok canım çok gençsin kendine layık olduğun mutlu huzurlu bir hayat kurabilirsin... bir kere el kadıran hep el kaldırır bunu en iyi sen bilirsin.. eşin düzelecek gibi görünmüyor. bir an evvel yolunu çiz canım . ailende yanında olduktan sonra kimse sana laf söyleyemez

bende 7 aylık evlıyım ılk aylar zehir zembelekti neler cektım 1 hafta oncesıne kadarda tartıstık 4 gun kustuk cok zorr coook yasayan bilir ben bile dusunmedı degılım ayrılmayı ama en son care ayrılmak yuvanı kurtarmaya calıs bazen ayrı kalmakta evlılıge ıyı gelır belkı olumlu yonde degısır esın ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…