- 14 Kasım 2015
- 1.467
- 2.560
- 133
hep korktuğum bişeydi kalbimin körelmesi , vicdanımı kaybetmek, artık öyle hissediyorum, evet öyleyim kalbim kapkara sanki ,bakıyorum eski ben’e dair hiç bişey yok , insanlara herkese karşı hırsım var ,anneme , babama ama yüzlerine gülüyorum mecbur ... hırsım beni kemirecek diye korkuyorum .. mutsuzum
hep korktuğum bişeydi kalbimin körelmesi , vicdanımı kaybetmek, artık öyle hissediyorum, evet öyleyim kalbim kapkara sanki ,bakıyorum eski ben’e dair hiç bişey yok , insanlara herkese karşı hırsım var ,anneme , babama ama yüzlerine gülüyorum mecbur ... hırsım beni kemirecek diye korkuyorum .. mutsuzum
Şöyle ki annem babam beni sevdiğim kişiye vermedi ondan dolayı arttı diyebilirim , sadece ona da değil bütün taliplerimi geri çeviriyorlar , resmen evde kalacam onlar yüzünden , onun dışında 2 abim evli çocuklu , Hastahaneye yatan eşlerinin yanında kalmak mı dersiniz haftalarca çocuklarını bana yüklemek vs işlerini yaptırıyorlar , e üzülüyorum bende kendi kendini yiyip bitirme durumu anlayacağınız
Olayı tam anlatmadım defalarca yazdım buraya askında okula gitmeme de izin vermediler üni. İllerde diye dışarıdan bitiriyorum zar zor, gitseydiniz derken kaçmayı mı kastediyorsunuzPffff valla bende kariyer anlaminda bisey sandim ki
Resmen belli yasa gelmis ev kizi sendromu bu
Annem beni vermedi ne demek yahu
Basip yumrugu sen gitseydin .
Kotu degil
Basbayagi fesatlanmissiniz ..
Kendinize kocadan daha farkli ve yararli ugraslar bulmaniz dilegiyle
Keşke başınıza gelse diyemeyecem , ama yargılamayın kimseyi defalarca ettiğimiz kavgalar , tartışmalar elden bişey gelmiyorSizin hatanız!Okumak,ilişki kurmak ve yaşamak neden tekeliniz de değil bir düşünün!Hayatınız hakkında karar veremezken kötü olduğunuzu düşünüyorsunuz, sırf hislerinizden ötürü!Kötü değil amaçsızsınız,kendinizi sevmiyorsunuz....
Nasıl yani ne kadarı aynı merak ettimbende aynisini yaşiyorum konu takipteyim.
bende mutlu bir hayatim varken kendi kendimi dolduruyorum.Nasıl yani ne kadarı aynı merak ettim
Kendimi sevmem gerektiğini anladığımda çok geç olmuştu tam da anlattığınız bir hayatı yaşarken;anlayacağınız tecrübeyle sabit bir yorum bu!Lütfen işe kendinizi sevmekle başlayın ve gerisi gelir emin olun; en azından geç olmadan ....Keşke başınıza gelse diyemeyecem , ama yargılamayın kimseyi defalarca ettiğimiz kavgalar , tartışmalar elden bişey gelmiyor
25yaş kaç?
Peki nasıl başardınız kendinizi sevmeyi hemen olan bişey değil çünkiKendimi sevmem gerektiğini anladığımda çok geç olmuştu tam da anlattığınız bir hayatı yaşarken;anlayacağınız tecrübeyle sabit bir yorum bu!Lütfen işe kendinizi sevmekle başlayın ve gerisi gelir emin olun; en azından geç olmadan ....
Çok teşekkür ederim güzel şeyler yazmışsınız , konuştum sakin bir şekilde annem ,baban yanlış evlilik yapmandan korkuyor dedi e bunu ancak yaşayarak anlayabilirim , bunu da onaylamıyorlar , iş konusunda da açıktan okuyorum, küçük yerde yaşıyoruz çalışmama da karşılarBazen aile bazen arkadaş bazen eş dost sıfatlarındaki insanlar nedeni ile böyle hissetmemiz normal..Aslında olayın özü şu canım.İnsanlardan kazık yiye yiye, insanlar seni atal yerine koyup kullana kullana deneyim sahibi oluyoruz yani eskisi gibi saf değilsin. Aynı şeyleri bende yaşadım.Ailen ile otur güzelce konuş. Siz sağ iken evlenmek yuvamı kurmak istiyorum mürvetimi görün istiyorum de. Her gelene hayır demekte neymiş hele bir oturup değerlendirsinler.Ailene bir şey olsa gelinler seni evine sokmaz, ağabeyler hanım köylü olur umurlarında olmazsın.Tabi evlenmek çözüm değil çalışıp ayaklarının üzerinde de durabilirsin ancak sen anladığım kadarıyla mutlu bir yuva kurmak istiyorsun. O halde ailenle dediğim gibi konuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?