Sanırım artık sınırı astım hiç iyi değilim...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
Merhaba arkadaşlar . ..
hiç iyi değilim anlatacak kimsem yok zaten anlatsamda beni anlayacak kimsem yok . . o kadar yalnız ISSIZZ ım ki.. Eşim mükemmel bi insan . .ondan başka kimsem yok . .herkes canımı acıtıyor kırıyor parcaliyor..
4 yıllık evliyim yaşadığım yerde bi allah bi eşim var . .çalışıyorum.. bikaç tane arkadaş sık sık görüşmesemde iyiler ama onlara sirimi hiç vermedim . . 2 yıldır çocuğum olmuyor . . çok üzülüyorum bu duruma hiç olmayacak diye düşünmekten bi hal oldum . .
esimde sorun vardı şuanki durumu henüz bilmiyoruz eşim sürekli beni zorluyor sende rahim filmi cekil garanti olsun diye . . Doktorum narkozsuz yapıyor . . çok korkuyorum yaptırmak istemiyorum ya tuplerimm kapaliysa diye düşünmekten bi hal oldum . .
Tüp Bebek şansımız var ama ben o süreç e girebilecek kadar güçlü karekterli bi insan değilim . .belki benden iyi bi anne bile olmaz çok güçsüzum . .
Bugün bi arkadaşım doğum yapmış fotoğraf yolladı bana gel teyzesi bebeği gör diyor . . nasıl gideceğim diye kara kara düşünür oldum bu aralar çok güçsüzum ya bebeği görünce aglarsam diye çok korkuyorum . ..
yanlış anlaşılır diye . .
ben ne yapayım ne edeyim şaşırdım . .
dün gece ağlama krizine girdim eşim beni doktora götürmek istedi . .piskolojim çok bozuk . .zaten kimsem yok bebegimde olmuyor yalnız yaşayıp yalnız öleceğim belkide . .
çok üzülüyorum çok . .
bi sorum var . .?
bilenler cevaplarsa çok sevinirim . .
doğum tarihi değişmez mi ?
bigün allah bana bebegimi nasip edeceği tarih bellimi ne yaparsam yapayım değişmez mi bu tarih . .??
yorumlarınız çok önemli benim için . .
hiç iyi değilim benim için dua edin lütfen . ..

Canımm b hayatta her şey Allahtan, sabret vardır bunda da bir hayır..
O dediğin sey çok farklı dinle ilgili konulara girmek istemem..

Canım üzülme daha yeni evlisin..
sana tavsiyem önce psikolojini düzelt tedavi ol sonra Bebek yap canım.. çünkü hamilelik ve lohusalık kolay değil hormonal değişimler depresyona sürüklüyor daha kötü olursun..
Önce psikiyatriye git canım belki ilaç tedavisine başlarsın rahatlarsın stres yapmazsın iyi gelir..
Sonrada Bebek düşünürsün gerekirse tüp bebek var tıp çok ilerledi
Arkadaşının bebeğini görmeye gidebilirsin diye düşünüyorum bir gün senin de olacak elbet
Bebeğin olmadan böyle mutsuz olmak yerine eşinle gez toz tadını çıkar hayatın bebiş olduktan sonra eşinle kendine vakit ayıramayacaksın hep bebişle olacaksınız:)
Yani özgürlüğün tadını çıkar anne olmadan mutsuz etme kendini :)

lütfen kendinizi üzmeyin
eşiniz var ve sizi seviyor böyle yaparsanız oda cokkk ama cok üzülür
sabırlı ol ama sürekli arstırmacı ol.git hemen gerekli tetkikleri yaptır rahim filmi kesinlikle cektir tüpler acılır
hamile kalma sansı artar.
lütfen ama lütfen git hemen muayeene ol zaman kaybetme ve bu işe başla
eşinde mutlu olur cabala

Kaderde ne yaziliysa o.
Ama tevekkül diye bir sey var. insan olarak bebeğin olmasi icin tüm yollari denediniz mi? tibbi imkanlari denediniz mi?
Her cabayi gösterip ya nasip deyip vaktini beklemek..
2 yil kisa bir süre. bu kadar hirpalamayin etmeyin bebeginiz olsa bu psikoloji ile daha cok yorulursunuz verimli olamazsiniz. beyninizden olumlu mesajlar gitmeli..
Allah en kisa zamanda nasip etsin.

Doğum tarihi değişmez mi derken. Burada dini yorum yapmak yasak, ben de zaten din adamı falan değilim bunun yorumunu yapacak bilgi bende yok.

Şöyle bir yorum yapayım ben alanımdan giderek. Eşinizde sorun varsa eşinizde vardır. Erkekler genelde cinsel bir sorunları olunca bunu yediremiyorlar kendilerine, o yüzden sizi zorluyor olabilir. Doktorunuz gerek görmedikçe kendinize bir işlem yaptırmayın.

Tıp oldukça ilerledi, bir bebek istiyorsanız bunun çeşitli yöntemleri var. Yaşadığınız yer küçükmüş, tam teşekküllü bir hastaneden detaylı bilgi alabilirsiniz. Hiç olmazsa bile Çocuk Esirgeme Kurumları'nda bir sürü yeni doğmuş sahipsiz bebek var. Hem kendiniz annelik duygusunu tadabilir hem de çok büyük bir iyilik yapmış, bir çocuğun hayatını kurtarmış olursunuz.

İlla bebeğiniz olunca yalnızlığınız bitecek değil, hayırlı evlat-hayırsız evlat diye bir şey var. Her şeyin hayırlısını dileyin, en iyisini isteyin.

Değişmez.. Ne yaparsan yap değişmez. İlk aldığımız nefesin ve son verdiğimiz nefesin tarihi ne yaparsan yap değişmez.

bunlar içimi rahatlatiyor çünkü ilk 2 yıl korundum şimdide kendimi çok suçlu hissediyorum 2 yıldır da olmuyor . .

Arkadasim, hem dövunup duruyorsun cocugum olmuor diye, hem de tedaviye yanasmiyorsun. Sen bu bebegi gercekten istiyor musun? Bir rahim filmi cektirmiyorsun. Rahim filmi cektiriip de hemen hamile kalan cok kisii var. Sen tadavi olmazsan nasil coccuk sahibi olacaksin? Hz. Meryem degil ki kimse Allah bahşetsin. Yapmayin Allah askina. Ben de 4.5 yildir evliyim benim de henuz cocugum yok. Ama sizin gibi aglayip sizlamiyorum. Aglamak da cozum degil zaten. Tedavinizi olun, dua edin. Ama once bir elinizden geleni yapin. Hala olmazsa da demekki Allah sizin icin bunu takdir etmis deriz.

Tarihi nasil degistircen anlamadimki arkadas.
Bi acayip soru sormussun yani.
Allah bilir bunu sadece.

Hayir daha 4 yillik evlisin benim gibi tek basina baska sehirde bi esim bide Allah var aynen. Bende korundum 4 yil. Simdi korunmayi biraktim akisina biraktim olursa hayirlisi nezamansa hayirli evlat versin Rabbim diye dua ediyorum sadece.
Baska yapabilcen ne var? Doktora gidip gorunmek eger cok istiyorsan, ama bukadar dert etme cok gencsin ve 4 yillik evlisin.

Akisina birak..

bunlar içimi rahatlatiyor çünkü ilk 2 yıl korundum şimdide kendimi çok suçlu hissediyorum 2 yıldır da olmuyor . .

neyle korunuyordun? bende 1.5 yıllık evliyim hap kullanıyorum. eşim bi ara hap içme çocuğumuz olmayacak diye tutturmuştu hap içtiğimi bilen arkadaşlarım ailem herkes aynı şeyi söylüyor

sen tevekkül etmezsen
Allah senin kucağına koymaz öncelikle çabalaman gerekitğini unutma
birde
yanlızlık insanı güçsüz sabırsız eder
bunun sende baki olmaması için hobi kursa vs. varsa ona gidin ve çabalamanız gerektiğini unutmayın

pek çok tedavi yöntemi var.
ağlamak yerine biyerden başlayın.
ondan korkuyorum bundan korkuyoruım ne demek.
mücade edeceksin eğer gerçekten istiyorsan.
gayret senden takdir Allahtan.

Kendinizi bu kadar daraltmayın tamam çocuk isteyebilirsiniz allah nasip etsin ama aglamayin bu kadar.

Bizim bi tanıdığın 13 seneden sonra normal yolla 3 tane çocuğu olmuş. Başka bir tanıdığın ise spiral le 3 cü çocuğu olmuş.

İstemesen bile allah verdikten sonra korunurken bile olur. Yüklenme kendine akışına birak zamanı var demekki..

Psikolojiniz gercekten pek iyi degil sanki bana pek daha anne olmaya hazir degilsiniz gibi gelmedi. DAha rahim filmi cektirmeye korkuyorsunuz. Ya söyle olursa, ya böyle olursa diye diye ömür gecermi ya hu. Bedenen ve ruhen anne olmaya hazirlamaniz gerek kendinizi cok istiyorsaniz bebek. RAbbim en hayirlisni versin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…