Öleceğin gün çocuk sayın evleneceğ insan senden önce belirlenirmiş diye duymuştum ondan bahsediyor sanırımDoğum tarihi değişmezmi? derken
ölümle nikah günün şaşmaz diye biliyorum bende.Öleceğin gün çocuk sayın evleneceğ insan senden önce belirlenirmiş diye duymuştum ondan bahsediyor sanırım
Çokta şeapmamak laızm o zamanölümle nikah günün şaşmaz diye biliyorum bende.
Değişmez.. Ne yaparsan yap değişmez. İlk aldığımız nefesin ve son verdiğimiz nefesin tarihi ne yaparsan yap değişmez.
bunlar içimi rahatlatiyor çünkü ilk 2 yıl korundum şimdide kendimi çok suçlu hissediyorum 2 yıldır da olmuyor . .
pek çok tedavi yöntemi var.Merhaba arkadaşlar . ..
hiç iyi değilim anlatacak kimsem yok zaten anlatsamda beni anlayacak kimsem yok . . o kadar yalnız ISSIZZ ım ki.. Eşim mükemmel bi insan . .ondan başka kimsem yok . .herkes canımı acıtıyor kırıyor parcaliyor..
4 yıllık evliyim yaşadığım yerde bi allah bi eşim var . .çalışıyorum.. bikaç tane arkadaş sık sık görüşmesemde iyiler ama onlara sirimi hiç vermedim . . 2 yıldır çocuğum olmuyor . . çok üzülüyorum bu duruma hiç olmayacak diye düşünmekten bi hal oldum . .
esimde sorun vardı şuanki durumu henüz bilmiyoruz eşim sürekli beni zorluyor sende rahim filmi cekil garanti olsun diye . . Doktorum narkozsuz yapıyor . . çok korkuyorum yaptırmak istemiyorum ya tuplerimm kapaliysa diye düşünmekten bi hal oldum . .
Tüp Bebek şansımız var ama ben o süreç e girebilecek kadar güçlü karekterli bi insan değilim . .belki benden iyi bi anne bile olmaz çok güçsüzum . .
Bugün bi arkadaşım doğum yapmış fotoğraf yolladı bana gel teyzesi bebeği gör diyor . . nasıl gideceğim diye kara kara düşünür oldum bu aralar çok güçsüzum ya bebeği görünce aglarsam diye çok korkuyorum . ..
yanlış anlaşılır diye . .
ben ne yapayım ne edeyim şaşırdım . .
dün gece ağlama krizine girdim eşim beni doktora götürmek istedi . .piskolojim çok bozuk . .zaten kimsem yok bebegimde olmuyor yalnız yaşayıp yalnız öleceğim belkide . .
çok üzülüyorum çok . .
bi sorum var . .?
bilenler cevaplarsa çok sevinirim . .
doğum tarihi değişmez mi ?
bigün allah bana bebegimi nasip edeceği tarih bellimi ne yaparsam yapayım değişmez mi bu tarih . .??
yorumlarınız çok önemli benim için . .
hiç iyi değilim benim için dua edin lütfen . ..
Kendinizi bu kadar daraltmayın tamam çocuk isteyebilirsiniz allah nasip etsin ama aglamayin bu kadar.bunlar içimi rahatlatiyor çünkü ilk 2 yıl korundum şimdide kendimi çok suçlu hissediyorum 2 yıldır da olmuyor . .
Şuna cevabım psikolojiniz gerçekten bozulmuş....bigün allah bana bebegimi nasip edeceği tarih bellimi ne yaparsam yapayım değişmez mi bu tarih . .??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?