Merhaba arkadaşlar . ..
hiç iyi değilim anlatacak kimsem yok zaten anlatsamda beni anlayacak kimsem yok . . o kadar yalnız ISSIZZ ım ki.. Eşim mükemmel bi insan . .ondan başka kimsem yok . .herkes canımı acıtıyor kırıyor parcaliyor..
4 yıllık evliyim yaşadığım yerde bi allah bi eşim var . .çalışıyorum.. bikaç tane arkadaş sık sık görüşmesemde iyiler ama onlara sirimi hiç vermedim . . 2 yıldır çocuğum olmuyor . . çok üzülüyorum bu duruma hiç olmayacak diye düşünmekten bi hal oldum . .
esimde sorun vardı şuanki durumu henüz bilmiyoruz eşim sürekli beni zorluyor sende rahim filmi cekil garanti olsun diye . . Doktorum narkozsuz yapıyor . . çok korkuyorum yaptırmak istemiyorum ya tuplerimm kapaliysa diye düşünmekten bi hal oldum . .
Tüp Bebek şansımız var ama ben o süreç e girebilecek kadar güçlü karekterli bi insan değilim . .belki benden iyi bi anne bile olmaz çok güçsüzum . .
Bugün bi arkadaşım doğum yapmış fotoğraf yolladı bana gel teyzesi bebeği gör diyor . . nasıl gideceğim diye kara kara düşünür oldum bu aralar çok güçsüzum ya bebeği görünce aglarsam diye çok korkuyorum . ..
yanlış anlaşılır diye . .
ben ne yapayım ne edeyim şaşırdım . .
dün gece ağlama krizine girdim eşim beni doktora götürmek istedi . .piskolojim çok bozuk . .zaten kimsem yok bebegimde olmuyor yalnız yaşayıp yalnız öleceğim belkide . .
çok üzülüyorum çok . .
bi sorum var . .?
bilenler cevaplarsa çok sevinirim . .
doğum tarihi değişmez mi ?
bigün allah bana bebegimi nasip edeceği tarih bellimi ne yaparsam yapayım değişmez mi bu tarih . .??
yorumlarınız çok önemli benim için . .
hiç iyi değilim benim için dua edin lütfen . ..