Sanırım ayrılma kararı aldı:)

Calistaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
124
0
46
Antalya
benim 2 yıldır süren bi ilişkim vardı takiii geçen haftaya kadar sevdiğim adam daha önce tanıdığım kimseye benzemiyordu. aramızdaki mesafe çok uzak ama o hep yanıma geldi gelemesede sürekli arayıp yalnız bırakmadı beni... bi zaman sonra artık sadece sevgilim değildi annem babam kardeşim abim ablam herşeyim olmuştu.. her saniyem onunlaydı öylesine bağlandım ki ben bu adama onunsuz yaşayamam dedim hep halada öyle diyorum ama o bir haftadır yokkkkkkkkkkkkk (((

toplantıya giriyorum aşkım ben, sen uyu dedi en son konuşmamızda seni seviyorum dedi kapattı telefonu. ve 3 gün hiç bi şekilde defalarca aramama rağmen haber alamadım. sonra telefonu açma zahmetinde bile bulunmadan bi mesaj attı ben iğrenç şerefsiz bi adamın tekiyim boşver beni dedi. biraz üzerine gittim aşkım seni çok seviyorum falan dedi ama sanırım ayrılma kararı aldı o günden beri yine konuşmadık çok üzüldüm canım çok yandı sebepsiz yere olan ayrılığı haketmediğimi düşündüm ve onla ilgili herşeyi yok ettim. telefon numaramıda değiştirdim. ilk başta eski hattımda 2 aramasını gördüm açtığımda 3 gündür hiç bi şekilde aramıyor ki istese bana iş yerimden çok rahat ulaşabilir. kendi kendime söz verdim aramıcam dedim beni haketmiyor dedim ama dayanamıyorum aklım hep onda elim sürekli telefona gidiyor ki az önce yine 2 defa aradım açmadı aramamam lazımm ama yapamıyorum gururumda kalmadı (((

canım bu aramakla olmaz yanına gidemiyomusun al karşına ona düzgünce sor sebebini bence

napmaya çalışıyo bu erkekler ya işleri güçleri bize bu hayatı zindan etmekmi? aldatma felanmı var igrenç biriyim dedigine göre birden bire aklıma o geldi offfff çok zor hayat dimi arama sakın aramaa kendini bişe sanıyo.

canım durduk yere neden böyle bir ayrılık kararı aldı,gerçekten ilginç
benim aklıma gelen tek şey,bence evli

sebepsiz olmaz böyle demesinin mutlaka sebebi vardır :26::44: hiçbişi gizli kalmaz sonuçta dilerim kendini bi an önce toparlarsın
hem seviyorum demek hemde ayrılmak bana büyük bi sorunu varmış gibi geldi hem aranızda sözlü bi ayrılık konuşmasıda geçmemiş
keşke bekleseydiniz belkide mantıklı bi açıklaması vardır yada ben çokmu iyimserimm :44::44::44:

istese yine ulaşabilir ki bana ben sürekli telefon başındayım zaten işim gereği zaten iş yerimden aramasını engelleyemem ki ki öyle bi amacım da yok zaten napayım aramaya devam edeyimmi açana kadar. kafam karma karışık

birdenbire aramayı kesmişse ve aradığında da ben iğrenç bir adamım demişse benim aklıma ilk gelen seni aldatan sana ihanet sayılan bir davranışta bulunduğu..

ne kadar dinlersin bizi bilmiyorum ama bence de sen daha fazla arama.. o isterse o arasın

elimden geldiğince aramamaya çalışıyorum.. telefonumu kendimden saklar oldum. tutmaya çalışçam kendimi

Canım ben iğrenç bir adamım diye mesaj atması dikkatimi çekti. Aldatma gibi bir durum olamaz değil mi:26:

Canım ben iğrenç bir adamım diye mesaj atması dikkatimi çekti. Aldatma gibi bir durum olamaz değil mi:26:

konduramıyorum ona öyle bişeyi inşallah yapmamıştır öyle birşey( ya bi sebep söylese çirkinsin seni istemiyorum dese bıktım senden dese başkasını seviyorum dese belki oda çok zor olur ama kabullenirim bi şekilde anlarım onu ama bu şekilde canımı çok yakıyo aklımda sürekli acaba şu nedenmi bu neden mi diyorum biz kavga bile etmezdikki

inş aldatma gibi bir durum yoktur canım. Bekle ve arama bence. Neyin neden olduğunun kokusu çıkar ne de olsa. sende duruma göre ne yapacağına karar verirsin. Zor bir durum gerçekten. belirsizlik insanı öldürüyor.

çok teşekkür ederim cnm bi an önce çıksa kokusu gerçekten iyi olcak..

SENİNKİNİN EVLİ OLUP OLMADIĞINI BİLEMem ama nüfus müd. öğrenebilirsin.bilgi edinme kanunu var sonuçta.bir arkafaşım bir dr ile görüşüyordu.gerçi tanığı vardı ama olsun.nüfus müd. dr muzun evli 2 de kızı olduğunu öğrendik.tabii böyle gidip sormak zor olur ama telefonla olur..ne olmuş onu bilemem ama sana açıklama yapmak zorunda.

2 sene az bir zaman değil.Gidip karşına alıp düzgünce neler olduğunu sormak gurursuzluk olmaz.Oh ne ala biri çıkıp gelecek hayatımızdan 2 sene alacak sonra ben iğrenç bir adamım deyip çekip gidecek bunun hesabını vermesi gerek..Artık özür mü diler ,gönül mü alır ama araman sorman gurursuzluk olmaz neden bu şekil de davrandığını açıklasın sonra isterse aramasın sormasın bir daha .Bu şekil de insanı merak ettirmeye hakkı yok.Değişen ne olmuş söylesin sana.

sordum 3 gün önce bi suçummu var dedim bıktınmı benden ne oldu dedim yine aynı şeyi tekrarladı. şerefsizmiş iğrençmiş falan filan bunun dışında hiç bi açıklaması olmadı. benim sesimi duymadan 20 dk duramayan adam 1 haftadır aramıyo anlamıyorum anlamıycam

kesinlikle aram belkide seni aldattı ve sen seni aldatan birini hala arıyorsun mademki senden sebepsiz bir şekilde kopabiliyor öyle bir insan için değmez açıklama falanda bekleme başkası var dese yada artık sevmiyorum dese daha mı az üzülceksin hayır,tamam sebebini öğrenmiş olcaksın ama sen sonuç olarak senden vazgeçmiş 1 haftadır aramayan bir insanı arama. Aradıkça daha da kolay olur senden vazgeçmesi.İlk etapta ne güzel karar vermişsin yok saymışsın numaranı değiştirmişsin bu kararının arkasında dur ve güçlü ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…