erkekler ne konuşuyor, onlar ne muhabbeti çeviriyor?
Eğer hanımefendinin bahsettiği grupta bizim grup gibi aldığı külotu çekip bunu aldım kızlar diyorsa hak verebilirimBen anladım sizi
Bazı insanların cidden hiç derdi yok gibi yaşaması banada ilginç geliyor
Tamam ülke gündemi herkesle konuşulacak mevzu değil ama hep şunu aldım, bunu alıcam, şurda indirim var, falancanın söz/ nişan/ doğumgünü vs konseptini gördünmü
Konu birtek alışveriş değil, bende çok severim alışverişi ama hayatım bundan ibaret değil.
Hayat bukadar yüzeysel değil hep kakakikiri geçmiyor.
En güzeli dimiValla ben muhabbet edemediğim insanlardan uzaklaşıyorum. Kitaplarım ve ben ve onlar sayesinde tanıştığım bir sürü insan var. Kendi ilgi alanınız varsa onunla ilgili insanları hayatınıza çekersiniz
Daha çok günümüze uyuyor sizinkilerin konuları benim kocam milattan önceki tarihi merak ediyor onlar hakkında konusuyortabi ki quantum fiziği ve genel görelelik ilkesini nasıl birbiriyle örtüştürebiliriz diye kafa patlatıyorlar.
geçen eşim arkadaşlarıyla uzay fiziği ve moleküler altı fizik formülleri birbiriyle tamamen zıt olduğunu konuşurken bu zıtlığa dayanamayıp bir arkadaşının ağlamaya başladığını anlattı
Ya konunun başından beri aklıma takılıyor soracağım soracağım soramadım bir türlü. Neden kadınlar erkekler ayrı sohbet ediyorsunuz ki?Erkekler ne konuşur diye soran olmuş.
Valla her şey konuşuyorlar. Meslekten de , gün içinde yaşadıkları komik şeylerden de birçok şeyden yani. Aslında buraya yazdıktan sonra farkettim ben alışveriş konuşulmasından değil sadece alışveriş konuşulmasından sıkılmışım.
Yoksa ben de alışveriş yapıyorum o kadar da değil
Yok her zaman ayrı takılmıyoruz. Erkekler nargile içiyor çocuklar uyuyana kadar biz içerdeyiz sonra onların yanına geçiyoruz eğer evdeysek. Dışardaysak zaten hep birlikteyiz.Ya konunun başından beri aklıma takılıyor soracağım soracağım soramadım bir türlü. Neden kadınlar erkekler ayrı sohbet ediyorsunuz ki?
Yanlış arkadaş secmissiniz bu arkadaslarinizin kötu ve ya boş oldugundan degil siz farkli arayislardasiniz.Herkese merhaba.
Ben kendimi bu çağa ayak uyduramıyor gibi hissediyorum.
Çoğu arkadaşımla olan muhabbetten sıkılıyorum. Örnek vermem gerekirse.
3 aile olduğumuz bir arkadaş grubumuz var. Bizim çocuğumuz yok diğer iki ailenin var. Erkeklerin arasındaki muhabbet çok iyi yani eşim ve diğer erkek arkadaşlarının fakat ben biz kadınların arasındaki muhabbetten çok sıkılıyorum. Sıkılıyorsan takılma diyebilirsiniz zaten eskisi kadar takılıyorum ama diyorum ki acaba ben mi garibim.
Diğer iki kızın arasında sürekli bir alışveriş muhabbeti var." Şunu alalım şu kadara, şuraya gidelim, yılbaşı konsepti yapalım , çocuklara konsept yapalım. Her gün gezelim. Sürekli alışveriş yapalım. Sürekli birbimize gidip gelelim." Bu muhabbetler beni o kadar sıkmaya başladı ki. Sürekli bir harcama halindeler. Birinin bı ton borcu var hala boş beleş alışveriş yapma peşinde. Diğeri de öyleydi ama artık daha çok uyum sağlamaya başladı yani o da öyle oldu.
Benim sorunum şu; şuanda çevremdeki birçok arkadaşım böyle. Yani oturup hayattan, ülkeden , ne bileyim bizi geliştirecek şeylerden konuşabilecek çok az kişi kaldı. Bu durumda onlara göre de ben sıkıcı olabilirim tabii.
Size sorum şu ; benim gibi olan var mı ? Yoksa ben mi tuhafım ?
Ben de sizin gibi düşünüyorum sıkılıyorum böyle muhabbetlerdenHerkese merhaba.
3 aile olduğumuz bir arkadaş grubumuz var. Bizim çocuğumuz yok diğer iki ailenin var. Erkeklerin arasındaki muhabbet çok iyi yani eşim ve diğer erkek arkadaşlarının fakat ben biz kadınların arasındaki muhabbetten çok sıkılıyorum. Sıkılıyorsan takılma diyebilirsiniz zaten eskisi kadar takılıyorum ama diyorum ki acaba ben mi garibim.
Diğer iki kızın arasında sürekli bir alışveriş muhabbeti var." Şunu alalım şu kadara, şuraya gidelim, yılbaşı konsepti yapalım , çocuklara konsept yapalım. Her gün gezelim. Sürekli alışveriş yapalım. Sürekli birbimize gidip gelelim." Bu muhabbetler beni o kadar sıkmaya başladı ki. Sürekli bir harcama halindeler. Birinin bı ton borcu var hala boş beleş alışveriş yapma peşinde. Diğeri de öyleydi ama artık daha çok uyum sağlamaya başladı yani o da öyle oldu.
Benim sorunum şu; şuanda çevremdeki birçok arkadaşım böyle. Yani oturup hayattan, ülkeden , ne bileyim bizi geliştirecek şeylerden konuşabilecek çok az kişi kaldı. Bu durumda onlara göre de ben sıkıcı olabilirim tabii.
tabi ki quantum fiziği ve genel görelelik ilkesini nasıl birbiriyle örtüştürebiliriz diye kafa patlatıyorlar.
geçen eşim arkadaşlarıyla uzay fiziği ve moleküler altı fizik formülleri birbiriyle tamamen zıt olduğunu konuşurken bu zıtlığa dayanamayıp bir arkadaşının ağlamaya başladığını anlattı
Bibi ben cocuklu olmama ragmen cocuklarindan asiri derecede bahsedenlerden cok sklyorm. Bu tipler 2 ye ayriliyor gerci biri surekli cocugunun huyunu öve ove bitiremeyen, digeri kocasinin huyunu öve öve bitiremeyen olarak .Cocuklu kişilerle bende görüsmemeye çalısiyorum çunkü sadece çocuk konuşuyorlar doğal olarak. Ama siyasette konuşmam ve hiç sevmem sonunda kavga cikar hep ee ne konuşucaz başka moda magazin o bu zaten konuşup rahatlamanin amaci bu degil mi
Ayniii dertten muzdaribim.. arkadas grubumla yalnizca alisveris marka kiyafet marka takilardan bahsetmeye basladik.. artik bir sure sonra muhabbetten kopup dinlemedigimi baska seyler düşündüğümü fark ettim.. artik yalnizca alisveris icin yasayan bir.millet olduk.. materyalist cocuklar yetiştiriyoruz cok yazik..Herkese merhaba.
Sizin gibi insanlara da çok saygım var mesela. Sürekli bakımlı gezebilmek çok güzel bir şey. Bahsettiğim sizin gibi insanlar istediğim işte. Ben alışveriş konuşmayalım demiyorum tabiki konuşalım ama bunun dışında da konularımız olmalı diye düşünüyorum sadece.
onlar överken sanki bizim çocuklar kocalar şey . =DDBibi ben cocuklu olmama ragmen cocuklarindan asiri derecede bahsedenlerden cok sklyorm. Bu tipler 2 ye ayriliyor gerci biri surekli cocugunun huyunu öve ove bitiremeyen, digeri kocasinin huyunu öve öve bitiremeyen olarak .
Ya okadar tuhaf bir konusma oluyor ki yorucu ve skci ...onlar överken sanki bizim çocuklar kocalar şey . =DD
Bu çağın insanı demek biraz genelleme oluyor bu tip insanlar her çağda vardır sadece şimdiki fantaziler farklı. Ama kesinlikle bende sizin gibiyim.Herkese merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?