Sanırım ben bu çağa ayak uyduramıyorum.

erkekler ne konuşuyor, onlar ne muhabbeti çeviriyor?

tabi ki quantum fiziği ve genel görelelik ilkesini nasıl birbiriyle örtüştürebiliriz diye kafa patlatıyorlar.
geçen eşim arkadaşlarıyla uzay fiziği ve moleküler altı fizik formülleri birbiriyle tamamen zıt olduğunu konuşurken bu zıtlığa dayanamayıp bir arkadaşının ağlamaya başladığını anlattı

Eğer hanımefendinin bahsettiği grupta bizim grup gibi aldığı külotu çekip bunu aldım kızlar diyorsa hak verebilirim

Aldığı şeyleri atabilir sorun değil de.
Mesela aldığın şeye 'gereksiz, ay hayatta almam, ıy iğrenç' diyip kendi aldığı şeye 'pek güzel değil başka model yok mu?' dediğinde, sen ne anlarsın diyorsa,
Valla ben sevmem pek ama çeyiz için alıyorum, maksat çok gözüksün diyorsa,
Kitaba verdiğin parayı israf görüp pahalı pahalı makyaj malzemesi alıyorsa orda sorun vardır.
Benim çevrem böyle.
Ben de böyle bir gruptan çıktım, çağa yabancıyım demiyorum, çevreme yabancıyım. Çok güzel anlasıp aldığım bir şeyi attığım arkadaşlarım da var, onlar da atar.
Önemli olan kisilerin kafa yapısı, demek ki kafaları uyusmuyor

Valla ben muhabbet edemediğim insanlardan uzaklaşıyorum. Kitaplarım ve ben ve onlar sayesinde tanıştığım bir sürü insan var. Kendi ilgi alanınız varsa onunla ilgili insanları hayatınıza çekersiniz
En güzeli dimi

Daha çok günümüze uyuyor sizinkilerin konuları benim kocam milattan önceki tarihi merak ediyor onlar hakkında konusuyor

Erkekler ne konuşur diye soran olmuş.
Valla her şey konuşuyorlar. Meslekten de , gün içinde yaşadıkları komik şeylerden de birçok şeyden yani. Aslında buraya yazdıktan sonra farkettim ben alışveriş konuşulmasından değil sadece alışveriş konuşulmasından sıkılmışım.
Yoksa ben de alışveriş yapıyorum o kadar da değil

Ya konunun başından beri aklıma takılıyor soracağım soracağım soramadım bir türlü. Neden kadınlar erkekler ayrı sohbet ediyorsunuz ki?

Ya konunun başından beri aklıma takılıyor soracağım soracağım soramadım bir türlü. Neden kadınlar erkekler ayrı sohbet ediyorsunuz ki?
Yok her zaman ayrı takılmıyoruz. Erkekler nargile içiyor çocuklar uyuyana kadar biz içerdeyiz sonra onların yanına geçiyoruz eğer evdeysek. Dışardaysak zaten hep birlikteyiz.

Yanlış arkadaş secmissiniz bu arkadaslarinizin kötu ve ya boş oldugundan degil siz farkli arayislardasiniz.

Kızlar bulusunca yüzeysel kiz muhabbeti cocuklari varsa onlarla ilgili konusur alisveriste en sevdigim temadir heleki sezon sonu imdirimleri yaklasirken .

Bu çagla alakasi yok sizin muhabbetiniz büyük bir cogunluga sıkıci gelsede sizinde muhabbet edebiliceginiz size muhabbeti daha uygun insanlar var ama ben sizin yaninizda sikintidan patlardim ayol saka tabi

Ben de sizin gibi düşünüyorum sıkılıyorum böyle muhabbetlerden

Tam aradığım cevap
Yani erkek canlısının sohbetini övünce sahiden merak ediyorum ne konuşuyor acaba bunlar aralarında diye.
Tatilde bir balık restoranına gitmiştim, arka masamda 4 koca adam rakı balık yapıyordu. O kadar güzel dedikodu çevirdiler ki utanmasam ben de kadehimi alıp onların masasına gidecektim beyler bana da anlatın olay nedir diye eğer öyle bişeyse alışveriş konuşmaktan daha keyiflidir belki.

Cocuklu kişilerle bende görüsmemeye çalısiyorum çunkü sadece çocuk konuşuyorlar doğal olarak. Ama siyasette konuşmam ve hiç sevmem sonunda kavga cikar hep ee ne konuşucaz başka moda magazin o bu zaten konuşup rahatlamanin amaci bu degil mi

Bibi ben cocuklu olmama ragmen cocuklarindan asiri derecede bahsedenlerden cok sklyorm. Bu tipler 2 ye ayriliyor gerci biri surekli cocugunun huyunu öve ove bitiremeyen, digeri kocasinin huyunu öve öve bitiremeyen olarak .

Ayniii dertten muzdaribim.. arkadas grubumla yalnizca alisveris marka kiyafet marka takilardan bahsetmeye basladik.. artik bir sure sonra muhabbetten kopup dinlemedigimi baska seyler düşündüğümü fark ettim.. artik yalnizca alisveris icin yasayan bir.millet olduk.. materyalist cocuklar yetiştiriyoruz cok yazik..

alisverisi sevmeyen kadin var midir bilmiyorum.. varsa da cok azdir. Hepimiz seviyoruz.. konusmayi da seviyoruz ama artik bunu yasam gayesi etmis bir arkadas grubunuz varsa sıkılıyorsunuz.. e görüsmeyin diyenlere de 10 yillik bir arkadas grubuysa öyle kolay olmuyor..
Her muhabbet bir sekilde elbise ayakkabi pirlanta altina geliyor..
Ne bileyim derin konular konusalim bilim sanat felsefe yapalim kafasinda da degilim ama tek muhabbette alisveris olmasin ya..
Dunyayi o üzerine titredigimiz cocuklarimiza bir cöplük olarak bırakacağımizi dusunuyorum..
Bu kadar tuketim cok fazla

Keşke benimde konseptlerden, doğum günü kutlamalarından, alışverişten güzellikten konuşabileceğim arkadaşlarım olsa. Benimkiler hiç eğlenceli değil, ancak birbiriyle yarışma,laf atma, siyaset para şu bu
Eğlenceli insanlara hasretim

Bibi ben cocuklu olmama ragmen cocuklarindan asiri derecede bahsedenlerden cok sklyorm. Bu tipler 2 ye ayriliyor gerci biri surekli cocugunun huyunu öve ove bitiremeyen, digeri kocasinin huyunu öve öve bitiremeyen olarak .
onlar överken sanki bizim çocuklar kocalar şey . =DD

onlar överken sanki bizim çocuklar kocalar şey . =DD
Ya okadar tuhaf bir konusma oluyor ki yorucu ve skci ...
Bi arkadasmla konusuyorm gecen hafta belki 10 kere benim cocugum erken yatar , benim cocugum duzeni sever dedi. Okadar uzun surdu ki anlatmasi hep benim cocgmla basliyor cumleler. Halbuki sagligiyla ilgili sknti vardi merak edip onu sormaya aramistim okadr zor sadede gectim .

Biz genelde hayat şartlarının zorluğundan, pahalılıktan, çocuk bakımından, kolay yemek tariflerinden falan konuşuyoruz arkadaşlarla..
Ama arkadaşlarınızda demek ki alışverişi seviyor ve ondan konuşuyor ki bu çok doğal bir olay ve olabilir..
Siz sohbetlerinden zevk almıyorsanız başka konu açmaya çalışın yok ortak paydada buluşamıyorsanız da çok fazla gitmeyin.
Yapılacak başka ne var ki?

herkesin ilgi alanı ve sohbeti bir olacak diye bir kaide yok nihayetinde..
Durumunuzun bu çağ ile alakası yok sadece size uygun olmayan bir arkadaş ortamındasınız hepsi bu..

Bu çağın insanı demek biraz genelleme oluyor bu tip insanlar her çağda vardır sadece şimdiki fantaziler farklı. Ama kesinlikle bende sizin gibiyim.

Ben her ortama uyum sağlarım valla. Çok fazla geyik muhabbetten sıkılıyorum ama bu çağa ayak uyduramıyorum tavırları da saçma kusura bakmayın. Doğru düzgün alışveriş yapmıyorum şu an ekonomiden ötürü ama yapanı da içimden eleştirmiyorum. Bana ne yani. Siz ortamda muhabbet açıyor musunuz mesela? Siz nelerden konuşuyorsunuz? Neler konuşmak istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…