- 28 Mart 2020
- 21.803
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.683
- 598
Rica ederim, oncelikle bu telif olayi karikatür paylasan instagram hesaplarina atılmış. Onlar dava edilmis hakli olarak. Sonra twitterda yorum olarak karikatür paylaşanlara da atilmaya baslanmis. Profilinizde olmasi da riskli bu sebeple. Ama kaldirdiniz iyi oldu. Hayirli olsun.Evet, gordum az once.
Ben de konudan bagimsiz diyorum ki asil onlar bana para odesin cunku reklamini yapiyorum bi nevi ahshdj
Link isteyenler dm demedigimiz icin mi basimiza bunlar gelecek ha
10 senelik profil fotografimdan vazgeciren sisteme ufak bir elestiri olarak profil fotografimi siyah yapacagim ajdjdj
Şakalar komikler neyse de
Cok naziksiniz, tesekkurler.
Ne demiş atalarımız; bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. Benim çevremde hiç pembiş gelin yok mesela. Eşimin arkadaşlarının hanımları da pembiş gelin değiller. Çünkü öyle insanlarla paylaşabilecek bir şeyimiz yok. Bu onlardan üstün olduğumuz anlamına gelmiyor sadece ilgi alanlarımızın farklı olduğunu gösteriyor. İnsan çevresine kendi gibi insanları toplar.Konu sahibi kendini çok anlatamamış. Bahsettiği şey hayatta tek gayesi evlenmek ve çocuk yapmak olan insanlardan sıkıldığı. Pembiş gelinler yani.
Evet tam olarak bunu anlatmaya çalıştım teşekkür ederim.
Genelleyerek insan elestirisi yapmak bana çok itici geliyor.
Hayir soylediginiz gibi hepimizin tek derdi gosteris olmus degil.
Herkes adina konusmayin rica ederim.
Arkadasiniz boyle samimiyetsiz biriyse onunla arkadasliga devam ederek siz de samimiyetsiz oluyorsunuz.
Öğretmenim. Bahsettiğim kişiler de öyle.Sizin aktif olarak yaptığınız mesleğiniz nedir?
İhtimal dahilinde ama her zaman bu önermenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Benim de çevremde bu tip insanlardan yok ama ben bunu 'ben pembiş gelin olmadığımdan' gibi bir önermeye bağlamam. Şanslı olduğumdan derim.Ne demiş atalarımız; bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Benim çevremde hiç pembiş gelin yok mesela. Eşimin arkadaşlarının hanımları da pembiş gelin değiller. Çünkü öyle insanlarla paylaşabilecek bir şeyimiz yok. Bu onlardan üstün olduğumuz anlamına gelmiyor sadece ilgi alanlarımızın farklı olduğunu gösteriyor. İnsan çevresine kendi gibi insanları toplar.
Niye ki? Yakınınıza alacağınız insanları siz seçmiyorsunuz da şansınız mı belirliyor? Aile değil ki bu insan seçemiyor diyelim, arkadaş...İhtimal dahilinde ama her zaman bu önermenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Benim de çevremde bu tip insanlardan yok ama ben bunu 'ben pembiş gelin olmadığımdan' gibi bir önermeye bağlamam. Şanslı olduğumdan derim.
Senin yaptıkların normal ama konu sahibinin anlattıkları farklı. Kendilerini olmadıkları kadar zengin gösterme çabaları oluyor bazı insanların sürekli alışveriş yaparak bunu dillendirerek kanıtlama çabasına giriyorlar. Birbirleriyle yarışıyorlar....Ben de dolabımı gereksiz doldurmayı sevmem, marka takıntım yok ama yıllarca kullanacağım kadar sağlam bir şeyse paraya kıyarım, yıllarca kullanabilirim bir şeyi. Evdeki her bir fazlalık ruhumu sıkar, annemin aksi gibi evinde yıllarca kullanmadığı çatal bıçak tabaklar vardırOnun tek maaşla yaptığı alışverişi ben çift maaşla yapmıyorum. Ama lüzum edeni de alırım, almadan rahat etmem, kendime göre bir konfor anlayışım var aşağı düşmek istemem.
İşte diyorum ya, her insan her muhabbete gelmez.Sizin gibi insanlara da çok saygım var mesela. Sürekli bakımlı gezebilmek çok güzel bir şey. Bahsettiğim sizin gibi insanlar istediğim işte. Ben alışveriş konuşmayalım demiyorum tabiki konuşalım ama bunun dışında da konularımız olmalı diye düşünüyorum sadece.
Bazen küçük bir şehire atanırsınız. Tek arkadaş çevreniz iş arkadaşlarınız olur çünkü yabancısınızdır. O yüzden o insanlar arkadaşınız olmak zorunda kalırlar.Niye ki? Yakınınıza alacağınız insanları siz seçmiyorsunuz da şansınız mı belirliyor? Aile değil ki bu insan seçemiyor diyelim, arkadaş...
Rica ederim, oncelikle bu telif olayi karikatür paylasan instagram hesaplarina atılmış. Onlar dava edilmis hakli olarak. Sonra twitterda yorum olarak karikatür paylaşanlara da atilmaya baslanmis. Profilinizde olmasi da riskli bu sebeple. Ama kaldirdiniz iyi oldu. Hayirli olsun.
Cıks benim anlayabileceğim bir şey değil bu. Belki ben kolay arkadaş edinebildiğim için böyle düşünüyorumdur. Kısıtlı bir çevrede, anlaşamayıp küçümsediğin insanlarla arkadaş olmak mantıklı gelmiyor bana.Bazen küçük bir şehire atanırsınız. Tek arkadaş çevreniz iş arkadaşlarınız olur çünkü yabancısınızdır. O yüzden o insanlar arkadaşınız olmak zorunda kalırlar.
Bazen küçük bir şehire atanırsınız. Tek arkadaş çevreniz iş arkadaşlarınız olur çünkü yabancısınızdır. O yüzden o insanlar arkadaşınız olmak zorunda kalırlar.
Ülke gündemi konuşmadınız, dalga geçmeye çalıştınız da okuduğunuzu anlayamadığınız için başka bir şey yazmayacağım.Valla az once yorumuma denk gelince bu kimmis dedim
Guzel yazmis dedim
Aa baktim benmisim
Ben ilk once profil fotograflarina bakiyorum cunku
Ahahah benim bi ustum aynada kendini gorup aa bu ne guzellik ya Rabbii aa benmisim diyenleridir sanirim
Kendi yorumuma ve profilime yillarca biyikli gezip bir anda tuysuz kalmis abiyi gordugumuzdeki saskinlikla baktim
Egonomi bitih gardasim
Karikaturistler bile telifle geciniyor
Millet ac ac
Markette raflarimiz cok
Analarinin emdiginin sutunu memelerinden analarinin sutunu burunlarindan
Bir de çokomelli
Benim siyaset bilgim bu kadar, konu sahibi bak ulke gundemi falan da konustum
Ok by
Olabilir. Ben kolay arkadaş edinebilen biri değilim ve bu durumu anlayabiliyorum.Cıks benim anlayabileceğim bir şey değil bu. Belki ben kolay arkadaş edinebildiğim için böyle düşünüyorumdur. Kısıtlı bir çevrede, anlaşamayıp küçümsediğin insanlarla arkadaş olmak mantıklı gelmiyor bana.
Doğru. Ama işte bazı insanlar arkadaşsız yapamaz. Kendini rahatsız hisseder. En azından iş ortamında iki lafın belini kıracak birilerini arar.Kafa dengi olmadiginiz kisilerle arkadas olmak zorunda degilsiniz ki. Yani insan pekala arkadassiz yasar, rahatsiz oldugu kisilerle arkadas olacagina...
Ülke gündemi konuşmadınız, dalga geçmeye çalıştınız da okuduğunuzu anlayamadığınız için başka bir şey yazmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?