Kimseyi tuhaf görmem. Sadece oturduğumda sohbeti sarmayan insanlarla arama mesafe koyarım sessizce.Herkese merhaba.
Ben kendimi bu çağa ayak uyduramıyor gibi hissediyorum.
Çoğu arkadaşımla olan muhabbetten sıkılıyorum. Örnek vermem gerekirse.
3 aile olduğumuz bir arkadaş grubumuz var. Bizim çocuğumuz yok diğer iki ailenin var. Erkeklerin arasındaki muhabbet çok iyi yani eşim ve diğer erkek arkadaşlarının fakat ben biz kadınların arasındaki muhabbetten çok sıkılıyorum. Sıkılıyorsan takılma diyebilirsiniz zaten eskisi kadar takılıyorum ama diyorum ki acaba ben mi garibim.
Diğer iki kızın arasında sürekli bir alışveriş muhabbeti var." Şunu alalım şu kadara, şuraya gidelim, yılbaşı konsepti yapalım , çocuklara konsept yapalım. Her gün gezelim. Sürekli alışveriş yapalım. Sürekli birbimize gidip gelelim." Bu muhabbetler beni o kadar sıkmaya başladı ki. Sürekli bir harcama halindeler. Birinin bı ton borcu var hala boş beleş alışveriş yapma peşinde. Diğeri de öyleydi ama artık daha çok uyum sağlamaya başladı yani o da öyle oldu.
Benim sorunum şu; şuanda çevremdeki birçok arkadaşım böyle. Yani oturup hayattan, ülkeden , ne bileyim bizi geliştirecek şeylerden konuşabilecek çok az kişi kaldı. Bu durumda onlara göre de ben sıkıcı olabilirim tabii.
Size sorum şu ; benim gibi olan var mı ? Yoksa ben mi tuhafım ?
Doğru. Ama işte bazı insanlar arkadaşsız yapamaz. Kendini rahatsız hisseder. En azından iş ortamında iki lafın belini kıracak birilerini arar.
Az çok anladım ben sizi..Olay sadece ülke gündemi konuşmak değil, zevk alınanlar sohbetler farklı demek ki arkadaşlarınızla..Eski arkadaş ortamım da çok farklı konular konuşulurdu kitaplar, diziler, yönetmenler, ülke gündemi yeri geldiğinde alışveriş hatta boş geyik muhabbetler..Şimdi ortamım tamamen değişti ben sandım her yer o ortam gibi olacak, sonuç hüsran..Tek konuşulan şey dedikoduHerkese merhaba.
3 aile olduğumuz bir arkadaş grubumuz var. Bizim çocuğumuz yok diğer iki ailenin var. Erkeklerin arasındaki muhabbet çok iyi yani eşim ve diğer erkek arkadaşlarının fakat ben biz kadınların arasındaki muhabbetten çok sıkılıyorum. Sıkılıyorsan takılma diyebilirsiniz zaten eskisi kadar takılıyorum ama diyorum ki acaba ben mi garibim.
Diğer iki kızın arasında sürekli bir alışveriş muhabbeti var." Şunu alalım şu kadara, şuraya gidelim, yılbaşı konsepti yapalım , çocuklara konsept yapalım. Her gün gezelim. Sürekli alışveriş yapalım. Sürekli birbimize gidip gelelim." Bu muhabbetler beni o kadar sıkmaya başladı ki. Sürekli bir harcama halindeler. Birinin bı ton borcu var hala boş beleş alışveriş yapma peşinde. Diğeri de öyleydi ama artık daha çok uyum sağlamaya başladı yani o da öyle oldu.
Benim sorunum şu; şuanda çevremdeki birçok arkadaşım böyle. Yani oturup hayattan, ülkeden , ne bileyim bizi geliştirecek şeylerden konuşabilecek çok az kişi kaldı. Bu durumda onlara göre de ben sıkıcı olabilirim tabii.
Konu sahibi kendini çok anlatamamış. Bahsettiği şey hayatta tek gayesi evlenmek ve çocuk yapmak olan insanlardan sıkıldığı. Pembiş gelinler yani.
bende artık hic bir arkadaşımla görüşmek istemiyorum tek başına olmak istiyorum daha huzurlu oluyorumHerkese merhaba.
Yaprak dökümünün Fikreti,hoşgeldin:)Herkese merhaba.
Şimdi siz yazınca farkettim. Çalışırken en özendiğini şeydi çay kısır eşliğinde muhabbet TV de de kadın proğramlarından biri açık olacak.Evet bu donemin insani degilsiniz.
32. Gün programında Mehmet Ali Birand ile ayni masada oturup program yapmaliydiniz.
Kısır, poğaça muhabbetleri sizi kesmiyor.
Yaprak dökümünün Fikreti,hoşgeldin:)
Fikretcim,şimdi,herkes bir fıkraya espriye gülerken buz buz bakmakla entel olmuyorsun.
Esin sana baygın baygın bakarken Kafkadan bir satır dokturmekle elit olmuyorsun.
Sadece sıkıcı insan oluyorsun bil güzelimOh bunları çok söyleyesim vardi,karsimdaymis ve duymuş gibi rahatladım
Konu sahibi,evet herkesin kaygıları var,ama bazen kendini dengeleyerek birşeyleri onarmak istiyor insan.
Ben her sabah uyandigimda ilk haberleri acar, akşamları siyaset programlarını takip eder,eşimle bıkıp usanmadan fikir yürütür,saatlerce konuşurduk.
Fakat gündem,virüs,gelecek kaygıları o kadar yordu ki,artık sevmediğim Kemal Sunal filmleri izliyor,çekirdek kabilinden saçma programları ses olsun zihnimi dagitsin diye açık bırakıyorum.
Bir süreçten geçiyoruz,herkese etkisi farklıdır.
Zaten gündem ağır,millet sizin agdali konularinizi, kaygili bakışlarınizı cekemez,ben sizin gibileri artık çevremden uzak tutuyorum,içimi oyuyorlar,vallahi
Yok siz de anlayamamışsınız ya da ben anlatamadım. Ben de eğlenmeyi çok seviyorum öyle sönük , içine dönük bir tip değilim yani çevrem de beni böyle bilir hatta. Ben sadece bulusmalarda alışverişten başka hiçbir şey ( her zaman ) konuşulmasından bahsediyorum. Yoksa bende alışveriş de konuşuyorum, çocuklardan da , işten de, kitaplardan da , saçma sapan espiri de yaparım bir videoya da takılır gözümden yaş gelene kadar da gülerim. Derdim süreklilik.Yaprak dökümünün Fikreti,hoşgeldin:)
Fikretcim,şimdi,herkes bir fıkraya espriye gülerken buz buz bakmakla entel olmuyorsun.
Esin sana baygın baygın bakarken Kafkadan bir satır dokturmekle elit olmuyorsun.
Sadece sıkıcı insan oluyorsun bil güzelimOh bunları çok söyleyesim vardi,karsimdaymis ve duymuş gibi rahatladım
Konu sahibi,evet herkesin kaygıları var,ama bazen kendini dengeleyerek birşeyleri onarmak istiyor insan.
Ben her sabah uyandigimda ilk haberleri acar, akşamları siyaset programlarını takip eder,eşimle bıkıp usanmadan fikir yürütür,saatlerce konuşurduk.
Fakat gündem,virüs,gelecek kaygıları o kadar yordu ki,artık sevmediğim Kemal Sunal filmleri izliyor,çekirdek kabilinden saçma programları ses olsun zihnimi dagitsin diye açık bırakıyorum.
Bir süreçten geçiyoruz,herkese etkisi farklıdır.
Zaten gündem ağır,millet sizin agdali konularinizi, kaygili bakışlarınizı cekemez,ben sizin gibileri artık çevremden uzak tutuyorum,içimi oyuyorlar,vallahi
Çay kısır muhabbetini küçümsemedim yanlis anlasilmasin. Bebeginizi keyifle büyütürsünüz umarim.Şimdi siz yazınca farkettim. Çalışırken en özendiğini şeydi çay kısır eşliğinde muhabbet TV de de kadın proğramlarından biri açık olacak.Şimdi geçici bir süreliğine ev hanımıyım fakat bebek var.
Kesinlikle,bizi kötü ruh haline suruklemeyen iyidir mantigindayiz.Sifira sıfır elde var sıfır,eksiden iyidir diyoruz.aynı psikolojik nedenlerle survivor izlemeye başladım.
o kadar boş iş ki, o kadar gereksiz ki orada yaşadıkları; o dünyadan kopukluk ve saçmalama halleri zihnimi boşaltmama yardım ediyor.
ha sorsanız kim kimdir fikrim yok, ama anlamsız konuşma sesleri, ilgimi çekip beni bağlamayacak gereksiz kelimelerin evdeki gürültüsü resmen beyin boşalması yaşatıyor.
Ben de eski dizileri seyrediyorum. İkinci bahar, elveda rumeli, hatırla sevgili, baba evi, ekmek teknesi falan sırayla gidiyorum.aynı psikolojik nedenlerle survivor izlemeye başladım.
o kadar boş iş ki, o kadar gereksiz ki orada yaşadıkları; o dünyadan kopukluk ve saçmalama halleri zihnimi boşaltmama yardım ediyor.
ha sorsanız kim kimdir fikrim yok, ama anlamsız konuşma sesleri, ilgimi çekip beni bağlamayacak gereksiz kelimelerin evdeki gürültüsü resmen beyin boşalması yaşatıyor.
Eh,hayatınizin geri kalanı mikrobiyoloji çalışıyorsanız,biyomimetik alanında kafa yoruyorsaniz birakin arkadaşlarınıza işte kendinizi,salın gitsin,zihniniz dinlenir:)Yok siz de anlayamamışsınız ya da ben anlatamadım. Ben de eğlenmeyi çok seviyorum öyle sönük , içine dönük bir tip değilim yani çevrem de beni böyle bilir hatta. Ben sadece bulusmalarda alışverişten başka hiçbir şey ( her zaman ) konuşulmasından bahsediyorum. Yoksa bende alışveriş de konuşuyorum, çocuklardan da , işten de, kitaplardan da , saçma sapan espiri de yaparım bir videoya da takılır gözümden yaş gelene kadar da gülerim. Derdim süreklilik.
Eşime bizimkileri açtım geçen akşam,epey nostalji yaptı,duygulandı adam:))Ben de eski dizileri seyrediyorum. İkinci bahar, elveda rumeli, hatırla sevgili, baba evi, ekmek teknesi falan sırayla gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?