Bak şöyle düşün ne kadar çalisirsan o kadar formda kalirsin doğuma kadar. Emzirirken zaten kilo vereceksin. Ben de 15 kilo aldım şu ana kadar ama çalisma sayesinde üst beden ve bacaklar normal. Varis falan da yok. Hepsi göbeğinde :) kocaman bir göbeğim var ama çok seviyorum ben o göbeği. Saç diplerim benim de bembeyaz. Çok canım sıkılırsa maskara şeklindeki geçici boyalardan kullaniyorum. Otuz lira gibi bir fiyati var. Hamileligimin başında almistim. Otuzuncu haftadayim hala bitmedi. Gebeligimle ilgili herşeyi çok severek kabullendim ben. Tabi esimde çok destek oldu. Her firsatta hamileliğin bana çok yakistigini, daha da guzellestigimi söylüyor. O boyle soyledikce ben de kendimi daha güzel hissediyorum :) kar kış şartları konusunda tek tavsiyem çok dikkatli ol. Ben her adimimda kirk dua ediyorum neredeyse. Ama zorlandigin anda mutlaka izne ayril. Riske girmene değmez. Eğer imkanin varsa yalniz gidip gelme. Bana bu konuda ablam destek oluyor. Arabayi alamayacagim kadar kotu günlerde o geliyor yaninda usenmeden allah razi olsun. Hepsinden önemlisi her zaman pozitif ol.