Sanırım biraz desteğe ihtiyacım var. .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Kızlar 35. Haftaya doğru gidiyorum.. sabah 8 akşam 6 çalışıyorum hala. Eğer becerebilirsem 37. Haftaya kadar çalışmak istiyorum çünkü malum doğumdan sonra bebekle ilgilenmek için. . Hemde şu an rapor almak çok zor.. memura rapor vermek istemiyor buradakiler.. neyse ama artk karda kışta ise gidip gelmekten akşam o üstümü bile değişmeden yemek işine girmek vs.. kocaman Karnımla hiç bi yere sığmaz oldum diplerim buradan Edirne ye kadar çıktı kendimi çok kötü hissediyorum. .
Nasıl baş ederim bu 3 haftayı atlatmam lazım .. hele 2. Çocuğa hamile olanlar nasıl başarıyor anlamıyorum onlara madalya takmak lazım. . Ya bebekten sonra toparlayamazsam kendimi vücudumu. . Off kafamda deli sorular. .

Bak şöyle düşün ne kadar çalisirsan o kadar formda kalirsin doğuma kadar. Emzirirken zaten kilo vereceksin. Ben de 15 kilo aldım şu ana kadar ama çalisma sayesinde üst beden ve bacaklar normal. Varis falan da yok. Hepsi göbeğinde :) kocaman bir göbeğim var ama çok seviyorum ben o göbeği. Saç diplerim benim de bembeyaz. Çok canım sıkılırsa maskara şeklindeki geçici boyalardan kullaniyorum. Otuz lira gibi bir fiyati var. Hamileligimin başında almistim. Otuzuncu haftadayim hala bitmedi. Gebeligimle ilgili herşeyi çok severek kabullendim ben. Tabi esimde çok destek oldu. Her firsatta hamileliğin bana çok yakistigini, daha da guzellestigimi söylüyor. O boyle soyledikce ben de kendimi daha güzel hissediyorum :) kar kış şartları konusunda tek tavsiyem çok dikkatli ol. Ben her adimimda kirk dua ediyorum neredeyse. Ama zorlandigin anda mutlaka izne ayril. Riske girmene değmez. Eğer imkanin varsa yalniz gidip gelme. Bana bu konuda ablam destek oluyor. Arabayi alamayacagim kadar kotu günlerde o geliyor yaninda usenmeden allah razi olsun. Hepsinden önemlisi her zaman pozitif ol.

Max 1 yilda vucudun ancak toparlaniyor saglikli beslenirsen ruhsal olarakta cok etkilenmemeye calis cunku lohusalik sendromu biraz zor geciyor

4 yaşında bir kızım var 34. Haftamdayım ben de ve bir terslik olmazsa 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum....hem sonrası hem de sağlığım için...kızımda 35 te bıraktım çalışmayı ve 12 kg almışken bir ayda 6 kg alarak 18 le tamamladım...evde durdukça ödem yemek vsvs derken şiştim resmen...şimdi 9 kg deyim ve bh kez 10 11 le bitirmwk istiyorum...çalışmak iyidir fiziksel efor sarfetmiyorsan dayan...

Zorluğunu biliyorum benimde kendimden büyük göbeğim var oturup kalkamıyorum iyice ağırlaştı ama oturursam daha kötü olacağımı şişeceğimi biliyorum tatildeyiz sıkıntılar başladı bile bir an önce başlamak istiyorum o yüzden...

Sonrası sana bağlı dikkat edip özen gösterirsen çok çabuk eski haline dönersin hatta daha iyi olabilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…