- Konu Sahibi Kova hatunu
-
ya o da hep diyordu ...yorgunum falan ...
cilvelenmesem..şey etmesem belkide hiç olmazdı ...
çünkü görünürde cinsellik manyağı gibi hiç durmuyor...
o hiç küfür etmez biliyormusun ...hakaret dahi etmez....argo kelimeler kullanmaz sevmez iğrenir...
ama işte anladım ki...insan göründüğü gibi değil ya...vhallahi değil...içinde neler var insanların neler...
Tabi siz esinizi daha iyi taniyorsunuzdur.ve belliki kafanizda oturtmussunuz.sizin karariniz.yardimci olabildiysem ne mutlu
Öyle tabi. Hakkınızda hayırlısı olsun.bilmiyorum ya......sevgi aşk...gerçekten bilmiyorum ..ama sanırım hala birşeyler var öyle hssediyorum
ama yaptığı da bilmiyorum ya...erkek olmak böyle bir şey mi ki :26:
hoş dünyalar kadar sevse vız gelir şu saatten sonra...
ne diyelim ...sağlık olsun
Bak canim bu sözü yabancı biri söylemiş adını hatırlamıyorum ama doğru bir söz.."insanlardan nefret ediyorum çünkü içlerinden en iyilerinden biri ben olduğum halde ben bile ne kötü olduğumu biliyorum " diye.yani her insanin içinde nekadar iyi olursa olsun bastırılmış şeytani arzularvardir o tarz duygular kimi erkekler evlenmeden önce çok flört ve çok birliktelik yaşar ve birseyleri aşar o heyecani tukettiginden evlenince karısına sadık kalır çünkü yaşayacağını yaşamıştır ama Kimiside tertemizdir benim esim gibi ..sevgiliyle opusulmesini bile çok büyük birşey sayan küçük biyerde büyümüş toplamda iki kız arkadaşı olmuş ilk birlikteligini evlenince yapmış cinselliğe çok düşkün olmayan eserse yapan ama jennifr lopezin kliplerini defalarca izleyip senin gözünün önünde etkilendiğini farkedersin...çok afedersin özür dileyerek soyluyorum cinsel organı kolayca sertlesir ki düşün senin kocan bir klip izliyor yabancı bir kadını bu hali alıyor benim için nekdr kötü bir durum başlarda çok takiyordum ama şimdi nedense hiç umrumda degil ama dışarıda asla aldatıcak biri de deildir victoria secret meleklerini ağzı açık izler ama:))
off bu da çok kötüymuş yaaa...
nasıl atlattın ?şeyi kalkacak da ben onu boğazlardım orda:18:
ben yeterince herşeyden emin oldum ...kıskançlık değil benim ki artık ...
hayal kırıklığı...anlatabildim mi?
sorun zaten bende değil...onun gayet iyi biliyorum ...
o zaman ben şöyle yapayım, farkındayım ya herşeyin oturup bekleyeyim fiilen bir gün birşey yapar da
belki bende yakalarım ...ıspatlarım öyle boşanayım ben o zaman ....
yapmayın allah aşkına ...birde fiziksel yapmasını mı bekliyim?
hangi sabır,güven ve gururla?
tşk ederiim...
diyorum ya..çok çok çok fazlasıyla düzgün biri....ben hep derim çok normal, çok düzgün görünen insandan korkacaksın diye. senin koca da aynen öyle. benim okulda bir arkadaşım vardı, kız o kadar düzgün, o kadar zarif bir insandı ki (ki hala öyle) ama şizofren çıktı. içine bizleri de katarak saçma sapan senaryolar uydurdu ve birgün kriz geçirdi yanımızda. sonra tedavi, ilaçlar vs. şimdi hala çok iyi tanımayan insanlar onu mükemmel zanneder. ki dediğim gibi benim de çok takdir ettiğim yönleri var gerçekten çok düzgün bir insan ama böyle işte. şimdi sende diyosun ya küfür etmez, argodan iğrenir falan. ben bile yeri geliyor lanlı lunlu konuşuyorum yani bu kadar düzgünlük de ''acaba'' dedirtiyor insana.
evet saçma biblo olayları kitap vs....Esinizin cok iyi bir insan oldugunu soylediginizden dedim kesinlikle..ama siz ikursinz tabi guven probleminiz varsa tabiki vosanmak rn iyisi yazikanlstdan algiladiklarmla soyledim..yani bikmiyorum bu adam sabah aksam birileri ile bakisip ciklak kadinlara gozunuze soka soka yapiyorsa dsyanilmsz..ama bana gore biblo kitap kapagi cok sacma..disarda surekli birileri ile bakismasi varsa ve bu cok sciksa sizin karariniz.!
Buarada esim de sizin eşiniz gibi çıplak tablo alcam diye tutturdu ki karakterine okadar ters ki çıplak biblo alcam falan diyor ama normalde kıskanç ve çok dar kafalidir :)ama eşimin bazen psikolojik sorunları olduğunu dusunuyorum muhtemelen ilk birlikteliği diye içlerinde bastirilmis duygular var..cok özür dileyerek soruyorum sizinde ilk miydi bunu şunun için soruyorum karşınızda ezikmi görüyor çok tecrübesizse falan size rahat davranamiyorda dışarıyımi düşünüyor size yetmedigini düşünüp.ama bence bosanmadannbir psikologa goturun eşinizi.bir yuva kolay kurulmuyor az daha sabir
Esim ama dışarıdan ideal bir koca efendi düzgün yakisikli işinde gücünde ama içi beni dışı seni yakar misali bana sormak lazım.bikere farknda olmadan victoria secret i izlerken hayy maasallah dedigni bile duydum beni unutup ...dışarı fazla çıkmıyoruz oyuzden dışarıda bakiyormudir blmiorm ama utangac bakamaz heralde
evet saçma biblo olayları kitap vs....
o yüzden artık koptum ben ya...bitti yani...
Canım sen sogumussun ondan içinde bitince duzelmeyecek anlasilan ama yinede beraber bir evlilik terapisti yada psikologa gtseniz son bir şans
vayyyy anasını belirtiler aynı .....
ama benim herif sadece gözlerle idare ediyor ...ağzını kullanmıyor ...off kullansa zaten üstümden traktör kalkıcak...
Himm ozaman birşey diyemeyecegim cnm çocuk yokken madem bitir bu işi oyleyse de Dha fazla zaman kaybetme giden yıllar senden gidiyor kaç yaşındasınız canım esin akrep burcumu buaradayok ya... bu 1 değil 2 değil ....
dile kolay 1.5 yıl çek ...beyefendi inkar etsin sonra da hadi düzeltelim
olmaz öyle o ...
kadından kadına değişiyor demk canım ya...Ben arkasindaydim ama bir anda ağzından çıktı :)) aslında masum tipler daha aç oluyor gözleri aç belki fiiilen yapmazlar ama buda COk sinir bozucu gözleriyle yapmaları.boş geliyor sana dimi artık kocan değersiz gbi ben nedense fazla takilmiyrm artık çünkü COOk Dha kötü şeyler yaşadık ve esim tam tam bir mac ve şans oyunlari bağımlisi berbat skci hir hayatım var
ooo hiç takamz öyle şeyleri...farketmez bile
denemedim mi sanıyorsun ....
bazen birini beğendimi ima ederim bir cimcik atardı .. o kadar
demek rolunu guzel oynamiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?