Bazen oluyor bazen olmuyor ben cogunda hakli oldugum halde ozur dilerken buluyorum kendimiŞey var bir de babanı ara gelsin seni alsın.
Tartışmadığınız sakin bir zamanınızda sordunuz mu eşinize neden böyle yaptığını? Derdi neymiş. Bir de pişman oluyor mu sonrasında yoksa hiçbir şey olmamış gibi devam mı ediyor.
Annesine de surekli bana yaptigi ezdirme politikasini uyguluyor annesine de devamli bi bagiris cagiris halinde.Sorunun kaynağı belli
Eşinin kadına değer
Vermemesi taaaaa
Onun çocukluğuna inmek şart, bu ancak çok iyi bir psikolog ile çözülmesi gereken sorun, ailesi nasıl
Bir anlatırmısın
Çünkü evler hep erkeklerin. Burda konuşurken bile “babanın evi” “baba evi” tabirleri kullanılıyor. Kadın evde sığıntı sanki evin sahibi hep erkekler.Bu ülkede boşanmalarda hep kadınların gitmesi kovulması sinir bozucu
Acikcasi ben babami arayana kadar ne aileye aksettirmej isterdim nede evimden cikip gelmek ama madem babami aradi bende o zaman ne varsa icimde hepsini doktum. Sanirim yillardir bana yasattigi eziklik psikolojisini bu sekilde kırmaya calistimKüfür etmeniz kötü olmuş. Onun kovması da kötü. Biraz sakinleşin ve destek alın. Terapi vb. Ani karar vermeyin. Hayırlısı olsun.
Çünkü evler hep erkeklerin. Burda konuşurken bile “babanın evi” “baba evi” tabirleri kullanılıyor. Kadın evde sığıntı sanki evin sahibi hep erkekler.
Bu ülkede boşanmalarda hep kadınların gitmesi kovulması sinir bozucu
Suan dha olay yeni yasandigi icin kararsizim napmam gerektigine dua edin bana nolurDaha once de yazdim ama yine yazayim. Hep neden kadin gidiyor ya da siz gitmeyin o gitsin tavsiyesi veriliyor ama bu ulkede ortalama standartlarda kac tane kadinin kendi evi oluyor evlenmeden once???
Olsa da kendi evinde mi oturuyor? Kiraysa kirasini kadin mi ödüyor?
Ev kadinin tapulu mali olsa kovulmazdi zaten. Boşanilacaksa bile bu evden kovmalar filan cok cirkin seyler insan gibi yollarini ayirabilir pekala ama durum bu.
Geçmiş olsun konu sahibi. Burada anlattigin son patlama olmus yani oncesi varmis. Dolayisiyla ilk kavgada boşanmayin diye yorum yapmak pek dogru olmaz. Cik saygisizlasilmiş hele ki işin icine aileler karismis. Duzelmesi zor gorunuyor ama siz bilirsiniz tabi.
Aynen oyle maalesefSaygısız ve sürekli gerilim, kargaşa bol bir aileye düşmüşsün, böyle bir adamdan saygı sevgi bekleme aile kalitesiz, anne cahil ve kaba
Neyini anlamadın.Kadınlar allahın emanetidir.Bunu eşine söylemeye çalışmış.Allahın emaneti ne demek o kısmı anlayamadım
Adamın derdi ney neden mutsuz?Ne iş yapıyo?Evlenmeden öncedemi hep boyleydı?Evlendıkten sonra kendını bıraktınmı?Gerçi ne olursa olsun hayvan herif ne bağırıosun?Ayrıca bi sorun varsa siz ayrı bı evsınız oturun ınsan gıbı konuşun anne babayı aramak nedir?Yaşlı ınsanlardır belkı belkı sekerlerı tansıyonları vatdor.Tam bir aptalmış kocan.İyi demişin s.Git diye.En guzelını demişsin.E bizde insanız hanımefendı taş deiliz.Bence barışırsınız.Kimseyeboşan demiyorum.Artıları eksılerı yaz bi kagıda.Çocugun var bundan sonrakı surecte cocuguna ne verebılır ?Çocuklar gordugunu yapıyo.Yoksa babasına mı bemzer.Her seyı dusun canım.Baban kalır yanında yada kuzenın kardesın fln .Onları dusunme.Allah daha buyuk dert vermesın.Merhaba kizlar. Evleneli yaklasik 2.5 sene oldu. Severek evlenmistik hatta babam istemedi kac kere gelip gittiler babam vermek zorunda kaldi.
Evlendigimiz gunden beri en ufak tartismada bagiriyor ve çık git babanin evine gibi laflar ediyordu beni tahrik ediyordu devamli huzursuz negatif memnuniyetsiz, o ne diyorsa onu kabul etmek zorundaymisim gibi davranislar artik canima tak etti. Bugun gene gereksiz bi mevzudan bana bagirmaya basladi bende sanirim cinnet getirdim ve bende ona avazim ciktigi kadar bagirmaya basladim. Ben sana Allahin emanetiyim sen bana bagiramazsin bana kimse bagirmaz diye ciglik atmaya basladim sanirim yillarin icine atmasi o sirada benden cikti. Çık git seni istemiyorum gibi bi laf soyledi ve bende ben neden gidiyormusum bosanmak isteyen sensin s.... git dedim. Asla agzindan argo bi laf bile cikmayan ben sanirim artik ipleri koparmaya o an karar verdim. Gitti babami aradi bizim evimize bi gelin evlilikle ilgili sorunlarimiz var diye.ben de gittim annesini aradim artik tahammul edemiyorum oglunuza diye. Her neyse babam geldi. Hersey her sorun ortaliga döküldu bugune kadar aileme asla bisey aksettirmemistim. Kufur ettigim icin her ne kdar babam şok olsa da bisey diyemedi. Sonra (17 aylik oglum var) oglunu al hadi sende bi kac esya al biraz uzak durun birbirinizden diyerek beni baba evine getirdi babam. Olay daha sabah yasandi hala etkisindeyim ama eve gelince dusundum ki 3 ayri diplomam var bi sekilde is bulup cocuguma bakarim kimseye kendimi ezirmemek istiyorum artik. Bu adamla tanismadan once kendine guvenen ozguveni tavan her ortamda kendini ifade eden biriylen beni pasif biri haline getirdi. Sali gunu de safra ameliyatim var ve onceden konsuurken o refakatcim olacakti annemde ogluma bakacakti. Simdi napcam bilmiyorum napmaliyim bilmiyorum, evet kafam cok karisik ve evet bi bebegim var onun icin en dogrusunu yapmak istiyorum... bin tane seyi bi anda anlatmaya calistim umarim sizi sıkmadım... bana nolur biraz yol gosterin...
Cook tesekkur ederim yorumunuz icin. Bankaci kendisi isindende nefret ediyor ondan da stresli evlenmeden oncede negatif biriydi herseye olumsuz dusunen ama ben sanirim gormek istemedim ya da hep iyi taraflarini gordum herseyin. En cok zoruma giden sey hep kinadigim kadinlar gibi olmak kocaya muhtac surekli tamam sen haklisin demek... kendimi unuttum.ben nasil biriydim onceden? Arkadaslarim bile diyor ki sen neden boyle mutsuz negatif biri oldun diye.Adamın derdi ney neden mutsuz?Ne iş yapıyo?Evlenmeden öncedemi hep boyleydı?Evlendıkten sonra kendını bıraktınmı?Gerçi ne olursa olsun hayvan herif ne bağırıosun?Ayrıca bi sorun varsa siz ayrı bı evsınız oturun ınsan gıbı konuşun anne babayı aramak nedir?Yaşlı ınsanlardır belkı belkı sekerlerı tansıyonları vatdor.Tam bir aptalmış kocan.İyi demişin s.Git diye.En guzelını demişsin.E bizde insanız hanımefendı taş deiliz.Bence barışırsınız.Kimseyeboşan demiyorum.Artıları eksılerı yaz bi kagıda.Çocugun var bundan sonrakı surecte cocuguna ne verebılır ?Çocuklar gordugunu yapıyo.Yoksa babasına mı bemzer.Her seyı dusun canım.Baban kalır yanında yada kuzenın kardesın fln .Onları dusunme.Allah daha buyuk dert vermesın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?