Sanirim boşanacağım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunun kaynağı belli
Eşinin kadına değer
Vermemesi taaaaa
Onun çocukluğuna inmek şart, bu ancak çok iyi bir psikolog ile çözülmesi gereken sorun, ailesi nasıl
Bir anlatırmısın

Bazen oluyor bazen olmuyor ben cogunda hakli oldugum halde ozur dilerken buluyorum kendimi

Sorunun kaynağı belli
Eşinin kadına değer
Vermemesi taaaaa
Onun çocukluğuna inmek şart, bu ancak çok iyi bir psikolog ile çözülmesi gereken sorun, ailesi nasıl
Bir anlatırmısın
Annesine de surekli bana yaptigi ezdirme politikasini uyguluyor annesine de devamli bi bagiris cagiris halinde.

Küfür etmeniz kötü olmuş. Onun kovması da kötü. Biraz sakinleşin ve destek alın. Terapi vb. Ani karar vermeyin. Hayırlısı olsun.
Acikcasi ben babami arayana kadar ne aileye aksettirmej isterdim nede evimden cikip gelmek ama madem babami aradi bende o zaman ne varsa icimde hepsini doktum. Sanirim yillardir bana yasattigi eziklik psikolojisini bu sekilde kırmaya calistim

Bence öncelikle küfür ettiğiniz için özür dileyin. Küfür çok saygısızca. Sinirle söylenmiş ama yine de öncelikle küfür için özür dilemelisiniz. Bağırma konusunda haklısınız eşiniz hem sizi kovarak hem de babanızı arayarak büyük hata etmiş. Aileleri karıştırmak çok yanlış. Evli olan sizsiniz. Biraz kafanızı dinleyin. Su akar yolunu bulur.

Saygısız ve sürekli gerilim, kargaşa bol bir aileye düşmüşsün, böyle bir adamdan saygı sevgi bekleme aile kalitesiz, anne cahil ve kaba

Bu ülkede boşanmalarda hep kadınların gitmesi kovulması sinir bozucu

Daha once de yazdim ama yine yazayim. Hep neden kadin gidiyor ya da siz gitmeyin o gitsin tavsiyesi veriliyor ama bu ulkede ortalama standartlarda kac tane kadinin kendi evi oluyor evlenmeden once???
Olsa da kendi evinde mi oturuyor? Kiraysa kirasini kadin mi ödüyor?
Ev kadinin tapulu mali olsa kovulmazdi zaten. Boşanilacaksa bile bu evden kovmalar filan cok cirkin seyler insan gibi yollarini ayirabilir pekala ama durum bu.

Geçmiş olsun konu sahibi. Burada anlattigin son patlama olmus yani oncesi varmis. Dolayisiyla ilk kavgada boşanmayin diye yorum yapmak pek dogru olmaz. Cik saygisizlasilmiş hele ki işin icine aileler karismis. Duzelmesi zor gorunuyor ama siz bilirsiniz tabi.

Suan dha olay yeni yasandigi icin kararsizim napmam gerektigine dua edin bana nolur

Büyük ihtimalle barışırsınız ama ikiniz için bir evlilik danışmanı iyi olur yoksa çok yıpranırsınız.

Adamın derdi ney neden mutsuz?Ne iş yapıyo?Evlenmeden öncedemi hep boyleydı?Evlendıkten sonra kendını bıraktınmı?Gerçi ne olursa olsun hayvan herif ne bağırıosun?Ayrıca bi sorun varsa siz ayrı bı evsınız oturun ınsan gıbı konuşun anne babayı aramak nedir?Yaşlı ınsanlardır belkı belkı sekerlerı tansıyonları vatdor.Tam bir aptalmış kocan.İyi demişin s.Git diye.En guzelını demişsin.E bizde insanız hanımefendı taş deiliz.Bence barışırsınız.Kimseyeboşan demiyorum.Artıları eksılerı yaz bi kagıda.Çocugun var bundan sonrakı surecte cocuguna ne verebılır ?Çocuklar gordugunu yapıyo.Yoksa babasına mı bemzer.Her seyı dusun canım.Baban kalır yanında yada kuzenın kardesın fln .Onları dusunme.Allah daha buyuk dert vermesın.

Cook tesekkur ederim yorumunuz icin. Bankaci kendisi isindende nefret ediyor ondan da stresli evlenmeden oncede negatif biriydi herseye olumsuz dusunen ama ben sanirim gormek istemedim ya da hep iyi taraflarini gordum herseyin. En cok zoruma giden sey hep kinadigim kadinlar gibi olmak kocaya muhtac surekli tamam sen haklisin demek... kendimi unuttum.ben nasil biriydim onceden? Arkadaslarim bile diyor ki sen neden boyle mutsuz negatif biri oldun diye.

Boşan ya da boşanma geç olmadan bir işe gir çalış canım ayaklarının üzerinde dur. Belli yaştan sonra deneyimsiz olarak iş bulman çok zor çünkü.

Iyi yapmışsın. Hic kendini de suclama neden o küfürü ettim diye kufurde bisey yok. Çünkü haketmis yani burdaki arkadaslar da isterse taşlasınlar beni

Her kavgada sana bağıracak,sana git diyecek. Seni guya sindirecek psikolojik siddetiyle
Valla ilk defa bi konuda bir kadını cok cok fazla haklı buluyorum
Babanda olgun adammış ve bence doğru olani yapmis
Eger evde kalsaydın uzayacaktı hincinizi almaya kalkacaktınız ve kendini kotu hissedecektin.
Birak ne hali varsa görsün terbiyesiz . Orasi senin evin. Bir de delikanlıyım diye gezinmiyorlarmi ortalikla cok kızıyorum varya. Kadını evden kovmak erkeklige yakışır mi bee

Eminim o guzel baban bir kez anneni evden kovmamistir gülüm.
Seni cok iyi anliyorum benim basima da geldi varya kiyametleri kopardım dua etsin elimde kalcakti kaçtı evden canini zor kurtardı. Arabada yattı
Tabi bunlar eskide kaldı o ayrı. Ama bazi erkeklerde var bu git bu evden. Hayirdir ya kavga ediyoruz diye git bu evden ne demek yani.
Kal bir sure babanlarda
Burnu surtsun bidahada kadini kovamayacagini anlasın bir de ufak bir cocugunuz varmis yaptigi büyük terbiyesizlik.

Bence uç noktayı yaşayıp eşinize kendinizi ezdirmeyeceğinizi anlatmışsınız. Eğer eşiniz barışmak için yanaşmazsa, sizde yanaşmayın. Yanaşırsa da kesinlikle süründürün ve seviyorsanız da barışın. Çok büyük problemler yok ortada terapiste giderek çözebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…