- 24 Mart 2019
- 3.024
- 4.168
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aranizda 10 cm yok birde eşin kısa zaten erkek olarak. Sukredilecek bir şey de değil bi öyle seviyorsa öyle evlenseydi.Bu bir grrcek erkekler minyon kızlardan hoslaniyormus zaten çevrede de goruyoruz bunu uzuniri erkeklerin yanında minik minik genç kızlar ...biara bendecok taktım eşim 175 ben 168 biraz iriyimdir ..acaba 155 160 olanlar daha mı sevimli gelir ona aklınca diye ..ama şimdi aramızdaki 10cmvar ona şükrediyorum
Tam olarak bu bence ...erkeklerin hayali1.56yım ve nişanlım 1.83 inanın hiç aramadım o buldu beni... edi&büdü = biz... minyatür gibi kalıyorum yanındaufak tefek seviyor adam yapcak bişi yok tahminen strest topu yapcak beni atcak tutcak yuğurcak (ki yapıyoda) ayı yavrusunu severken öldürürmüş gibi bişi oluyo bizimki..
![]()
10 cm değilmiş pardon ama en azından ondan kisayim az da olsa ona bile seviniyorum...eşim minyon seviyormu bilmiyorum ama böyle bir genelleme var ya sonuçta o da erkek bazen diyorum acaba hoşuna gidermiydiAranizda 10 cm yok birde eşin kısa zaten erkek olarak. Sukredilecek bir şey de değil bi öyle seviyorsa öyle evlenseydi.
Nerelisin?169 um 179 olacaksin 3 yil ziplandesler ziplarim valla.erkekler bakmazsa bakmasin.giyerim topukluyu da mis gibi
Erkek üye yazak değil mi ? Talip olmak için hesap mı açtınız?Benim boyum 189 cm evli değilseniz evlenmek için kiz ariyorum
Ben de 165im minik kocam 169. Vallahi senin boyuna uygun olacaaklardan biri bende değilMerhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ancak konu açmak bu güne kısmetmiş.
Aslında benim derdim pek büyütülecek bir şey değil ama ben sorun ediyorum işte. Hayatımda gönlüme göre birisi olsun istiyorum ama olmuyor. Ben 23 yaşında meslek hayatına henüz yeni atılmış bir mimarım. 1.81 boyum var. Eli yüzü düzgün bir kızım. Fiziğimde hoştur. Sonuçta yanımda duracak adamın minimum 1.85 olması lazım diye düşünüyorum. Ama nafile bulamıyorum. Hep kendimden kısa boylu erkeklerin dikkatini çekiyorum. Beğendiğim uzun çocukların genelde kendilerinden oldukça kısa sevgilileri oluyor. Lafım yanlış anlaşılmasın elbette kısa boylu kız arkadaşlarımızda güzeller. Ama işte kız kısa erkek uzun olunca sorun olmuyorda, kız uzun olunca erkeğin illaki uzun olması gerekiyor.
Artık erkeklerin kısa boylu kızlardan daha çok hoşlandığını düşünmeye başladım. Kafaya takmıyım diyorum ancak olmuyor...
Ben evde kaldim birini bulamiyorum dedim diye kk daki kadinlar ben bi daha konu acmayayim diye seni mi yolladilar kiNerelisin?
Ben evde kaldim birini bulamiyorum dedim diye kk daki kadinlar ben bi daha konu acmayayim diye seni mi yolladilar kiyok kardes kk dan erkek bulacak kadar vahim degil durumum.sag ol ama.
Tam olarak bu bence ...erkeklerin hayali![]()
Hayır kendi boyu da 1.80 falan. Sanki bana Mehmet OkurYaşımız ve boyumuz santimine kadar aynı :) sen kısasın diyen hödük kim ya nerde yaşıyor finlandiya da falan zaar?
Girdiğim her kadın ortamında genelde en uzun ben olurum ki sen de öyle oluyorsundur. Eşim de benle aynı boyda mesela o erkek olarak kısa, ama napalım işlevine tutulduk
Maşallah manken boyundasınız boyu uzun olanlarda dertli bu devirde1.85 ne öyle 180 i öp başına koyBende 180im.2 tane benden kısa erkek arkadasım oldu ama ne kadar takmıyorum desemde hep kafamın biyerlerinde oluyordu.Cidden sıkıntı.Haklısın.Son söylediğine katılıyorum.Erkeklerin çok az bir kısmı uzun boylu kızları beğeniyor.Bundada yapacak bişey yok.Allahta bizi böyle yaratmış:)
Kız öyle deme bnm eşim 1.83 iri yarı yanı babayiğit derler ya öyle bn 1.58 minyon 46 kg birşeeyim..180 boyunda bir bayan eğer çok hantal bir vücuda sahip değilse her erkeğin hoşuna gider bence,bayan olarak benim hoşuma gidiyor
en azından.
mesele erkeklerin kısa boylu bayan sevmesinden değil egolarından kaynaklanıyor.
erkekler bayanları hep zayıf,güçsüz,yardıma muhtaç tipler olarak algılamak istiyor.
hani kollarının altında mini mini olan,yanındaki erkek olmadan hiçbir işe gücü yetmeyecek bayanlar olsun istiyorlar,çünkü egoları şişiyor.
yoksa 180 boyundaki bir bayana eminim dibi düşer herkesin![]()
erkekler kasıtlı olarak kısa kızlardan hoşlanmıyor tabikiMerhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ancak konu açmak bu güne kısmetmiş.
Aslında benim derdim pek büyütülecek bir şey değil ama ben sorun ediyorum işte. Hayatımda gönlüme göre birisi olsun istiyorum ama olmuyor. Ben 23 yaşında meslek hayatına henüz yeni atılmış bir mimarım. 1.81 boyum var. Eli yüzü düzgün bir kızım. Fiziğimde hoştur. Sonuçta yanımda duracak adamın minimum 1.85 olması lazım diye düşünüyorum. Ama nafile bulamıyorum. Hep kendimden kısa boylu erkeklerin dikkatini çekiyorum. Beğendiğim uzun çocukların genelde kendilerinden oldukça kısa sevgilileri oluyor. Lafım yanlış anlaşılmasın elbette kısa boylu kız arkadaşlarımızda güzeller. Ama işte kız kısa erkek uzun olunca sorun olmuyorda, kız uzun olunca erkeğin illaki uzun olması gerekiyor.
Artık erkeklerin kısa boylu kızlardan daha çok hoşlandığını düşünmeye başladım. Kafaya takmıyım diyorum ancak olmuyor...
Bu yazili olmayan bir kuraldir uzun erkekler minyon kizlari daha çok sever. Boyum kisa ama genelde sevgililerimin yüzde 90 i 1.80 1.90 olmuştur.
Hep derim bu evren de yazili olmayan bir kuraldir. Uzun erkekler minyon kadinlari severler ki iyiki de severlerKesinlikle. En kisasi eşim. Adam 1,85. En uzun sevgilim 2,06 boyundaydı :)
Benim boyum 1,64 :)
Banada kisasi denk gelmedi. Ablam bile, nerden buluyorsun bunlari diye dalga gecerdi :)