Ne münasebet başörtüsünü neden çıkarsın ki törene katılacak diye?
Neden kimliğini, kişiliğini, hayata bakış açısını değiştirecekmiş ki?
Çok incitici, küçük düşürücü bir öneri olarak değerlendiriyorum bu yorumu.
Burada kadının kılık kıyafetinin herhangibir engel oluşturmadığı aşikar.
Sakat olan adamın yaklaşımı. Birisinin birşeyi değiştirmesi gerekiyorsa bu kadının kıyafeti değil adamın hastalıklı bakış açısı.
merhabalar
benim esim muhendis guzel biryerde calisiyor isi iyi
ben ise lise mezunuyum ev hanimiyim 1 cocugum var onu buyutuyorum
sorun su ki esimin benden utandigini dusunmeye basladim
is yerinde davet verildigi zaman bana birkac kez soyledi esli katilim olucak istersen gel ama rahat etmeyebilirsin dedi bende nicin dedim
(bu arada ben tesetturluyum)oda senden baska kapali insan olmiyacak rahat edemessin gibi seyler soyledi ama soyleyis tarzi nasil anlatsam yanina yakismadigimi ima etti
cok uzgunum 2 gundur bunu dusunuyorum neden boyle dusunuyor
7 yillik evliyim esim evliyken ben destek oldum o universite diplimomasini benimle evliyken aldi o okula gitti ben calistim sonra yasi geciyor diye baba olsun dedim ustune birde evlat verdim.
gece gunduz ders calisti destek oldum hicbi zaman sikayet etmedim
okula gittigi icin sosyal hayatimiz sifira indigi gunler oldu yinede dert yanmadim yeterki okusun hayalini gerceklestirsin dedim cok fedakarlik yaptim
karsiligi boyle olmamaliydi .parayi gorunce biraz farkli bir ortama girmeye basladikca oda degismeye basladi artik beni kucumsuyor mu anlamadim
emeklerime uzuluyorum hayatta kimseye guvenmemeli bunu yavas yavas oreniyorum
bilemiyorum kendimi assagilik birsey gibi goruyorum cok uzuldum
sizce ne dusunmeliyim ne yapmaliyim ona
Cumhurbaşkanı tesettürlü ev hanımı eşini yurtdışına ingiltere kraliçesinin karşısına , cumhuriyet balolarına Türkiyenin en üst düsey büroratlarının arasına gururla götürüyorda sizin eşinizmi utanıyor , eşiniz azcık para görünce kendini bir halt sanmış belliki , hazımsızlık onda dersini verin bence , ayrıca açık bayanlar kapalıları hiç de küçümsemiyor eşinizin hüsnü kuruntusu
merhabalar
benim esim muhendis guzel biryerde calisiyor isi iyi
ben ise lise mezunuyum ev hanimiyim 1 cocugum var onu buyutuyorum
sorun su ki esimin benden utandigini dusunmeye basladim
is yerinde davet verildigi zaman bana birkac kez soyledi esli katilim olucak istersen gel ama rahat etmeyebilirsin dedi bende nicin dedim
(bu arada ben tesetturluyum)oda senden baska kapali insan olmiyacak rahat edemessin gibi seyler soyledi ama soyleyis tarzi nasil anlatsam yanina yakismadigimi ima etti
cok uzgunum 2 gundur bunu dusunuyorum neden boyle dusunuyor
7 yillik evliyim esim evliyken ben destek oldum o universite diplimomasini benimle evliyken aldi o okula gitti ben calistim sonra yasi geciyor diye baba olsun dedim ustune birde evlat verdim.
okula gittigi icin sosyal hayatimiz sifira indigi gunler oldu yinede dert yanmadim yeterki okusun hayalini gerceklestirsin dedim cok fedakarlik yaptim
karsiligi boyle olmamaliydi .parayi gorunce biraz farkli bir ortama girmeye basladikca oda degismeye basladi artik beni kucumsuyor mu anlamadim
emeklerime uzuluyorum hayatta kimseye guvenmemeli bunu yavas yavas oreniyorum
bilemiyorum kendimi assagilik birsey gibi goruyorum cok uzuldum
sizce ne dusunmeliyim ne yapmaliyim ona
Ben "eşin senin sayende mühendis olmuş" denmesini anlamıyorum.
Konu sahibi,eşine ders mi çalıştırmış ?
Veya mühendis kontenjanından çekilip,hakkını eşine mi vermiş ?
Yapmayın kızlar.Hepimiz,elimizden geldiğince eşlerimize her konuda destek oluyoruz.
Bazılarımız eşlerimizin hobileri yüzünden fedakarlık yapıyor,bazılarımız ailesi,mesaisi,nöbeti,oyunu,pc si vs....
Herkes bir sebeple eşi için birşeylerden fedakarlık yapıyor.
Ben fedakarlık yaptım mühendis oldu diye birşey yok.
Bence tabii..:)
Ben "eşin senin sayende mühendis olmuş" denmesini anlamıyorum.
Konu sahibi,eşine ders mi çalıştırmış ?
Veya mühendis kontenjanından çekilip,hakkını eşine mi vermiş ?
Yapmayın kızlar.Hepimiz,elimizden geldiğince eşlerimize her konuda destek oluyoruz.
Bazılarımız eşlerimizin hobileri yüzünden fedakarlık yapıyor,bazılarımız ailesi,mesaisi,nöbeti,oyunu,pc si vs....
Herkes bir sebeple eşi için birşeylerden fedakarlık yapıyor.
Ben fedakarlık yaptım mühendis oldu diye birşey yok.
Bence tabii..:)
Yetmez mi?
Ben çalıştım-O okudu kısmı hariç,herkesin yaptığı fedakarlıklar.
Çoğu zaman fedakarlık olarak nitelendirmediğimiz durumlar.
Cumhurbaşkanı eşinden örnek verilmiş.
Cumhurbaşkanının eşi bile ne fedakarlıklar yapıyor.
Sosyal hayattan olsun,ortak geçirilen zamandan olsun,moral destek anlamında olsun...
Ben çalıştım-O okudu kısmını atlamışım itiraf edeyim.
Ama bu da bir seçimdir.Ortak gelecek için ortak alınmış bir karardır.
Tam tersi sıkça yaşanıyor.Erkek çalışıyor,kadın eğitimine devam ediyor.
Erkekler,benim sayemde doktora yaptı veya üniversite bitirdi gibi sözleri pek söylemiyorlar diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?