- 26 Şubat 2015
- 3.527
- 2.975
- 333
- Konu Sahibi pampamukseker
-
Herkese ordan burdan nasil gorucu geliyor .banahic gelmiyor bunun kriteri ne .çok guzeldın dıyo teyzeler ams gelen yok meslegım de var.niye kismetim kapali komsu kizi 23yasin da annesi hergun isteyrnleri anlatiyo daha bugun biri dahs aradi gorucu gelmek icin benim yas 29 olmus hala beklıyorum acık bayan oldugum ıcın mı dıye dusunmeye basladım arkadasım kapalı ısteyrn ısteyene.
Derde bak yakzlr 26 yaşndaym evde mi kaldm (((. Bu mudur yani senin olayın,bu musun cidden
Ne kadar da düzgün üsluplu,ne kadar da empatili bir bayan,aman yarabbiÇok itici bir üslubunuz var. Biraz empati kurmaya çalışın. Ha kuramiyorsaniz da kimseyi yadirgamayin. Herkesin derdi bir degil çünkü
Ben de zaman zaman kendimi evde kalmış, evlenemeyecekmiş gibi hissediyorum, sağ olsun çevredekiler de buna çok yardımcı oluyorlar. Ben de böyle bunaldığım anlarda diyorum ki "bundan sonra karşıma çıkan kişiye şans vercem, hatta mantıken olursa tamam diyeceğim". Ama mesela biri çıkıyor, işte beni tanımak istediğini söylüyor, birden böyle yok olmaz diyorum. Hatta geçenlerde öyle bir ortamda tanıştığım kişi faceden ekledi, sonra mesaj yazdı işte seni tanımak istiyorum falan filan diye. Bir tarafım kestirip atmak istemiyor ama eğer o kişiye karşı bir şey hissetmediysem ve kafamda dönüp duruyorsa evet mi desem hayır mı desem yapamıyorum. O kişiye tamam dersem ümit vermiş olcam ve sonra hayır demek zor olacak gibi geliyor. Çok kötü bir durum ya hani fırsat vereyim, tanıyayım diyemiyorum, böyle düşündükçe boğuluyorum sanki. Bir kere de tamam diyeyim başta, o da desin böyle evleneyim, niye böyle olmuyor.
çok iyi:)27 yaşındayım yarışmaya İstanbul dan katılıyorum
bakalım hangimiz daha çok evde kalacağız
Aynen dediğin gibi erkekler bu kadar ince düşünceli değil hatta bir hafta sonra gidip başkalarını buluyorlar.. Ben de şans vereyim yaş iyice kemale erdi diyorum ama yok olmuyor, bir şeyler hissetmeden sırf mantıkla ya da başkaları görüş, tanımaya çalış dedi diye şans veremiyorum. Daha önceden yaşadığım bir durum var sanırım korkum oldu artık. Daha ilişki başlamadan nasıl bitiririm diye düşünmeye başlıyorum. Şöyle de bir şey var ama görüp beğendiğim biriyle devam etme hissi de geliyor, onlar da sonuçlanmıyor ama en azından vahim durumda da değilim sanırım :)aynı duygular içerisindeyim...bende şans versemmi vermesemmi verirsem ayrılması zor olur diye düşünüyorum.ama aslına bakarsan erkekler bu kadar düşünceyi hakedecek insanlar değil. nasıl ki onlar seni terkediyor umutlandırıyor yarı yolda bırakıyor sende bunu yapacaksın.ben erkeklerin aşkından bizim gibi öldüğünüde sanmıyorum.kadınlar biraz daha merhametli .hele gene aklında biri varken birine şans vermeye çalışmak . sanki seni zorluyorlarmış bu olacak diyorlarmış evlenmen için sadece tek o kalmış başkada kimse yokmuş gibi hissediyor insan .sanki şans verirsen diğeri dönerse ne olur düşüncesi .sanki o dönecekde sanki o seni o kadar seviyor ve önemsiyorda .o dalmıştır hayatın içine istediğine şans veriyordur oysaki.nedim ya öyle yazayım dedim içimden geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?