sanırım evde kaldım :(

kızzlaaaar benimde erkek kardeşim evde kaldıııııı..aynı sorunları yaşıyoor .hatta biz bile kardeşler olarak etkileniyoruz .bir kere nişanlandı 1 gün durup kız nişanı fırlatıp attı artık hiç şansı yoktur kalmamıştır değilmi

Oğlan dura dura koç olurmuş!!! :) kaç yaşında kardesiniz? Neden şansı olmasinki

Erkek dura dura koç olurmuş diyorum kaç yaşında?

allah hayırlısını versin boyle işlerde gurur cok rol oynuyor.kime ısınırsan ona gideceksin ısrarla

ya aldatacak erkekler haketmeyenler buluyorda .benim kardesim niye bulamıyor hiç anlamış değilim basiretimi bağlandıııı

kuzummmm üzülme yaaaaaaa

bende daha evlenmedim...ve azcik Moral olsun sana...benim kafamda birtane bile Beyaz sac yok...
ama gecende asagi tarafda buldummm )
BAK BETERIN BETERI VAR ...:)

kuzummmm üzülme yaaaaaaa

bende daha evlenmedim...ve azcik Moral olsun sana...benim kafamda birtane bile Beyaz sac yok...
ama gecende asagi tarafda buldummm )
BAK BETERIN BETERI VAR ...:)

Hahaha hic gülecegim yoktu canim ya, allah da seni hep güldürsün

O yazdigim gün duygusalligim üzerimdeymis demekki, simdi hayati tesbih yaptim salliyorum
Gec olsun güc olamsin insallah. Simdi bazen yüzüme teyzeler niye evlenmiyorsun, yetmezmi okudugun falan diyorlar, "yav heee hee" diyip gecistiriyorum

ne yaşadın ki daha önce ? yok ya benim aklımda başka biri olduğu için belkide hiç görüşmek istemiyorum haftaya görüşücem birisiyle ama yok yani sanmıyorum .sanki onu unutturacak kimse yokmuş gibi geliyor bazen

vay be nasıl tanıştınız peki
yıllarca ikimizde aynı bankada çalışmışız tabi biz bilmiyorduk eşimin annesi ve halam günden arkadaşlarmış annesi kız varmı demiş hala oda beni söylmiş resmini gördüm begenmedim oda beni begenmemiş 9 ay sonra benim tayinim onların bölüme cıktı sonra bölüme gittim bir baktım bana resmi gösterilen adam müdürüm :) sonra nasıl aşık etti kandırdı beni bilmiyorum :):):)

resimde beğenmediğim adamın orjinalini görünce aşık oldum diyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…