Sanırım evde kalmak üzereyim:(

Allah mutlu etsin, ne şanslıymış kuzenin :)) Ben adama 3 senemi verdim almadı ya beni Demek ki azla yetinmemek lazım; hep daha fazlasını istemek lazımmışş

canım ya ne tatlısın öle sen ya sen eminmisin 30 yaşında olduguna bence senin ruhunda genç sen hiç üzülme

ölümle nikah saatini şaşmazmiş bende geç evlendim hemde artık tamam bitti dedigim anda sen kalbini bozma

inşalllah taz zamanda hayırlı koca bulursun canım

Ben 31'im, erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım ve şu an başka bir aday da yok. Çok mutsuzum

Şimdiye kadar sevgilisi olanlar niye üzülüyor anlamıyorum. Sizi beğenen olmuş, güzelmişsiniz işte. Daha ne olsun.

30'a gelip de hiç sevgilisi olmayan var (kendimden örnek)

keşke benimde hiç olmasaydı oldu sanki birşey oldu . bir tanesi hayatımı mahvetti zaten . ömrümü yedi bu erkek milleti

Teşekkür ederim tatlımmm.Ayrılalı bir hafta oldu, ilk günlerde aman Allahım ben napıcam modundaydım.Ama ne yalan söyliyeyim bu site bana acayip iyi geldiiii.Buradaki bayan dayanışması açıkçası çok şaşırttı beni.Bir de sorunlarımı hep en yakın arkadaşıma anlatırdım; eminim o da bıktı artık.Burada ohhh istediğim gibi yazıyorum çiziyorum :)) İyi ki varsınızı yaaa

Şimdiye kadar sevgilisi olanlar niye üzülüyor anlamıyorum. Sizi beğenen olmuş, güzelmişsiniz işte. Daha ne olsun.

30'a gelip de hiç sevgilisi olmayan var (kendimden örnek)

katılıyorum sana ben de 26 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı adayı bile olmadı en azından sevilme duygusunu yaşasaydım(

valla kızlar sakın ümitsizliğe kapılmayın...yaradan ne zaman yazdıysa o zaman olur...
olmasına olur ama işallah hayırlı olur.
bide evlenip hiç mutlu olmamak küçük cehennemi dünyada yaşamak var...
benim kuzenim 37 yaşında evlendi hemende bi çocuk doğurdu dünyalar tatlısı bi oğlu oldu pek sevimli:::))

Bende 33 yasimda evlendim. Esimle hic beklemedigim anda tatilde tanistim. Allah ne veriyorsa hayirlisini versin insallah.

Ömür boyu mutlu olsunlar inşallah.Ben de her şeyi geçtim de şöyle fırlama bir oğlum olsun istiyorum ya.İnşallah nasip eder ::)

ben 30 yaşımdayım ve bu yaşa kadar tek bir şey öğrendim bu konuyla ilgili, herşeyin bir zamanı var, zamanı gelmeden yaprak titremiyor,dua etmekten başka çaremiz yok

Maalesef.. Yaşayamadık biz o duyguyu hiç.

Kızlar ben de 26 yaşındayım, sizden farklı olarak o duyguları yaşadım ama keşke yaşamasaydım..sonunda ne oldu? Hiçbir şey. Bırakıp gitti işte...

İnşallah ilk aşkınızla evlenirsiniz..

32yaşındayım 8kasımda evleniyorum inş. Buzamanda öyle evde kalmak falan yok elbet evlenirsin úzülme

evet özellikle bu günlerde çok dua etmek gerekir ve sabretmek gerekir ama neredeyse bütün arkadaşlarım ya evli ya nişanlı ve doğal olarak sohbetler hep bu konuda oluyor ve ben artık çok sıkılıyorum bir de yaşıtların hep evlendi sıra sende denmesinden çoookk sıkıldımmm

Allah mutlu etsin, ne şanslıymış kuzenin :)) Ben adama 3 senemi verdim almadı ya beni Demek ki azla yetinmemek lazım; hep daha fazlasını istemek lazımmışş

Evet birşeyi istiyorsak tam istemek lazım. Bununla ilgili hadis bile var. "Biriniz dua ettiği zaman sakın: Allahım, dilersen beni affet demesin. Kesin, kararlı ve azimli istesin, rağbeti büyütsün. Çünkü Allah'a vereceği hiçbirşey büyük gelmez." Sahih-i Müslim:4838 Gönlümüzde yatanı istediğimiz şekilde isteyelim ki yüce Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

:) çok sıkarlar insanı evlenmemekten ziyade çevredekiler sözleri yorar insanı takmamak lazım ama takıyo insan kafaya işte boşverin her insanın evleneceği biri vardır önemli olan doğru insanı bulmaktır o yüzden böyle şeyler aceleye gelmez benden söylemesi

Daha 26 yaşındasın ben senin yaşında olsam ben de öyle derdim.Ama bak başımıza ne geldiyse acele etmemekten geldi Yok okulumu bitireyim, yok kendi paramı kazanayım...Onu beğenme bunu isteme şimdi yazarız buraya evde kaldık diye

canım benim şimdi tuzun kuru diycen ama ben evliyim 2 senelik ama aynı şeyleri yaşamıştım hep sorarlardı ne zaman evlencen diye kimseyi beğenmiyosun diye sonra birbaktım evlenmişim zamanı gelince yok bile diyemiyosun

Tuzun kuru demicem Allah mutlu etsin, bir ömür boyu aynı yastıkta kocayın, bırakamayın birbirinizi inş dicem :) Tabi burda işin gırgırındayız biraz da.Ben kadere çok inanırım o yüzden olmayan bir şey için çok fazla üzülmemeye çalışıyorum.Her şeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için :)

evet evet aynen her şeyin hayırlısı inşallah ALLAH herkesin gönlüne göre verir karşınıza hayırlı insanlar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…