- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi mentalistt
-
Allah mutlu etsin, ne şanslıymış kuzenin :)) Ben adama 3 senemi verdim almadı ya beniDemek ki azla yetinmemek lazım; hep daha fazlasını istemek lazımmışş
Şimdiye kadar sevgilisi olanlar niye üzülüyor anlamıyorum. Sizi beğenen olmuş, güzelmişsiniz işte. Daha ne olsun.
30'a gelip de hiç sevgilisi olmayan var (kendimden örnek)
canım ya ne tatlısın öle sen ya sen eminmisin 30 yaşında olduguna bence senin ruhunda genç sen hiç üzülme
ölümle nikah saatini şaşmazmiş bende geç evlendim hemde artık tamam bitti dedigim anda sen kalbini bozma
inşalllah taz zamanda hayırlı koca bulursun canım
Şimdiye kadar sevgilisi olanlar niye üzülüyor anlamıyorum. Sizi beğenen olmuş, güzelmişsiniz işte. Daha ne olsun.
30'a gelip de hiç sevgilisi olmayan var (kendimden örnek)
valla kızlar sakın ümitsizliğe kapılmayın...yaradan ne zaman yazdıysa o zaman olur...
olmasına olur ama işallah hayırlı olur.
bide evlenip hiç mutlu olmamak küçük cehennemi dünyada yaşamak var...
benim kuzenim 37 yaşında evlendi hemende bi çocuk doğurdu dünyalar tatlısı bi oğlu oldu pek sevimli:::))
katılıyorum sana ben de 26 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı adayı bile olmadı en azından sevilme duygusunu yaşasaydım(
Maalesef.. Yaşayamadık biz o duyguyu hiç.
Allah mutlu etsin, ne şanslıymış kuzenin :)) Ben adama 3 senemi verdim almadı ya beniDemek ki azla yetinmemek lazım; hep daha fazlasını istemek lazımmışş
evet özellikle bu günlerde çok dua etmek gerekir ve sabretmek gerekir ama neredeyse bütün arkadaşlarım ya evli ya nişanlı ve doğal olarak sohbetler hep bu konuda oluyor ve ben artık çok sıkılıyorum bir de yaşıtların hep evlendi sıra sende denmesinden çoookk sıkıldımmm
:) çok sıkarlar insanı evlenmemekten ziyade çevredekiler sözleri yorar insanı takmamak lazım ama takıyo insan kafaya işte boşverin her insanın evleneceği biri vardır önemli olan doğru insanı bulmaktır o yüzden böyle şeyler aceleye gelmez benden söylemesi
Daha 26 yaşındasın ben senin yaşında olsam ben de öyle derdim.Ama bak başımıza ne geldiyse acele etmemekten geldiYok okulumu bitireyim, yok kendi paramı kazanayım...Onu beğenme bunu isteme şimdi yazarız buraya evde kaldık diye
canım benim şimdi tuzun kuru diycen ama ben evliyim 2 senelik ama aynı şeyleri yaşamıştım hep sorarlardı ne zaman evlencen diye kimseyi beğenmiyosun diye sonra birbaktım evlenmişim zamanı gelince yok bile diyemiyosun
Tuzun kuru demicem Allah mutlu etsin, bir ömür boyu aynı yastıkta kocayın, bırakamayın birbirinizi inş dicem :) Tabi burda işin gırgırındayız biraz da.Ben kadere çok inanırım o yüzden olmayan bir şey için çok fazla üzülmemeye çalışıyorum.Her şeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?