Sanırım evde kalmak üzereyim:(

Konudaki en büyük ablanız benim sanırım =))))

36 yaş =))

Kendime sonunda yalnız olduğum, tamamen benim hükümranlığımda bir ev kurdum, iğneden ipliğe benim emeğim, bu da güzel.

Evlenmeyeceğimi sevgilime de bildirdim, kafam rahat artık, çalıştım didindim, ömrüm mücadele ile geçti, bir 36 yıl daha yaşar mıyım bilmem, rahat etmek istiyorum. Ve nasıl rahatsam öyle yaşıyorum. Artık yalnızlıktan da korkmuyorum. Yeni evimde, bilgisayar yok,televizyon yok, sessizlik, ben ve kitaplarım, ileride ne olur bilemem ama şimdilik böyle iyiyim.

Bu kadar dert etmeyin kendinize, hayırlısını isteyin Allah'tan, şimdiki halinizden daha mutlu olmayacaksanız hiç olmasın, insanları boşverin ; sormaya ve eleştirmeye doymaz onlar, çizgi filmlerdeki obur canavarlar gibiler =))

konu sahibesine ithafen

öncelikle bu yaş evde kalıncak bir yaş değil..ama tabi nerede yaşadığınızı bağlı olarak, çevredekilerin mıkırdanmasıyla değişen bir yoruma mahkum olabilirsiniz sık sık...

bana kalsa hiç bir yaş evde kalma yaşı değildir..bu ne arkadaş ya evlenmediysen var bir sebebi demekki..hayatına'O' kişi henüz girmemiş, ya karşılaşmamıssındır ya da belki vakti gelmediği için yanında olanı görmüyorsundur..

dış kapının dış mandalı insanların sizin hayatınızda söz sahibi olmasına izin vermeyin, hatta kimsenin..bu sizin hayatınız bir kere yaşıyorsunuz..canınızı sıkmayın ve biraz klasik olucak ama hayatı akışına bırakın..

evlenemedim diye bu günlerinizi üzüntülü geçirmek yerine her gününüzü dopdolu geçirin...

kendinize bakın güvenin ve özgürlüğünüzün tadını çıkarın..

Evlenenlere madalya takmıyorlar :))) iyi bir yaştasınız keyfini sürün, geri gelmeyecek harcadığınız zaman.

ben de evlenemiyorum. yaşım 30'a dayandı. üniversitedeyken, en geç 25-26'da evlenmeyi düşünürdüm ama olmadı. geçen gün kendimden 2 yaş küçük biri talip olarak geldi çok zoruma gitti. ben zaten yaşımdan biraz büyük gösteriyorum, gelen vatandaş da yaşından daha küçük gösteriyordu. yine de bir görüşeceğim. çok canım sıkılıyor. yaş ilerledikçe evlenmem zorlaşıyor gibi sanki. geçmişe dönüp bakıyorum da bazen diyorum ki: falanı değerlendirseydim de evlenseydim.küçük bir yer burası, dedikodu ve çevre baskısı var. Bazen amaaaan boşver, evleneceksin de nolacak, otur oturduğun yerde diyorum. Bazen de boğulacak gibi oluyorum. vücudumun, kalbimin, ruhumun evliliğe, bir hayat arkadaşına çok muhtaç olduğunu düşünüyorum. yalnızlığa da dayanamıyorum. artık dua edesim bile gelmiyor.

Ben de 30un sonlarında evlendim hem de 9ay içinde tanıştım, görüştüm, evlendim. Biri vesile oldu. Önce yok görüşmem dedim sonra görüşeyim bari dedim iyiki de olumlu karar vermişim. Çok mutlu bir evliliğim var ve herkes durdun ama turnayı gözünden vurdun diyor:) Şimdide bir kızım olacak inş.
Teyzem de 35 yaşında yeni evlendi hamile. Eşiyle iş arkadaşı tanıştırdı onu da.
yani kısmet bu işler nereden geleceği belli olmaz ama tekliflere açık ol mutlaka görüş, konuş bir bakmışsın kafana yatmış.
Kadir gecelerinde çok dua ederdim bak az kaldı kadir gecesine sen de o günü sakın kaçırma, kısmette varsa gelir mutlaka. öyle evde kaldım diyede düşünme o nedemekmiş öyle. Ya evlenmişsindir ya evlenmemiş. Evli olmamak ne ayıp, ne suç..Ben hiç takıntı etmezdim millet konuşur hiç susmaz unutma. Evlensen çocuk sorarlar, o olsun aaa kızmı bide oğlan olsun filan diye uzarda uzar ..Hayatına bak sadece gözün açık olsun:) Hayırlı kısmetlerin olsun inşallah.

Kadir gecesinde veya başka bir gün benim için de dua ederseniz çok sevinirim bu başlık altında gelen iyi dilekleriniz için teşekkür ler Allah herkesin hakkında hayırlısıni versin her şey kader dualarınizi eksik etmeyin kızlar

cok tesekurler kizlar bende bu siteye girdigimden beri kendimi iyi hisediyorum
eskiden evde kaldigimi dusunurdum hedme aglardim uzulurdum ama bunlari
okudugumdan sonra iyi hisediyorum bazi arkadaslar hic sevgilim olmadi yazmislar
ama keske benimde olmasaymis ne ise yaradi ki sadece kirginlik

Canım, birini bulmalıyım, illa evlenmeliyim biranönce diye yola çıkanların çoğu ya boşa çabalarıyla kalıyorlar ya da hiç olmayacak, denize düşen yılana sarılır misali bir bey bulup hayatlarını tüketebiliyorlar.

Hayatınızı bu yönde ilerletmek yerine bunu düşünmeden sadece hayırlısı deyin.

O kişi zaten kısmette varsa, ancak o zaman geldiğinde çıkıyor kaşrınıza isterseniz yaşınız 30 isterseniz 50 olsun. Üzülmek faydasız.

Siz işinize, yaşantınıza devam edin gözünüzü de açık tutun bence... belki de çok yakınlarda biryerlerdedir o.

♡♡♡♡ bende kaldim evde beaaaah sevgilim varda evlenemiozz.. 23 oluyorum 10.gun sonra yaslaniyorumm. hadi sevgilimden ayrildim, kocamann yanlizlik beni bekler. hangi erkek ciksa karsima evlenemiyorum. evlenmek istiyorummm puffff bir superman olsada kurtasa beni bu derten

ufffffffff kizlarrrr yakalimmi bir cigara

acaba bizdemi bir arza varda olmuyor? bsy eksikmi yapiozz. benim bir arkadas koca koca diyip tuturdu evlendi. oyle tuturmakmi lazim acaba..

angaranin baglarida buglumm buglummm.

nasıl birini arıyosun boyu huyu suyu?

OOOO sipariş de verebiliyor muyuzz??Harikaa.o zaman özetliyim :))
1. Kel olsun, göbek de olabilir
2. Biraz kıskanç olabilir
3. Halı sahadır, maçtır, ps dır sevebilir hiç sorun olmaz benim için yeterki güvenilir olsun.

Şimdilik bu kadar ya pek de bi şey istemiyorum aslında

geçen gun düğüne giitk masada 5 bekar erkek vardı hepsi de bizi de evlendirsenize diyolar
kel göbekli biraz boy kısa 170 ya vardır ya yoktur 2 evi ve çok iyi işi var 36 yaşında uyar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…