Sanırım evde kalmak üzereyim:(

Kızlar ben de 26 yaşındayım, sizden farklı olarak o duyguları yaşadım ama keşke yaşamasaydım..sonunda ne oldu? Hiçbir şey. Bırakıp gitti işte...

İnşallah ilk aşkınızla evlenirsiniz..

İlk bulduğumla evlenmek istemiyorum açıkçası. Çünkü bunun iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Karşımdakinin birsürü eski sevgilisi olmuş olacak, o ise benim için "ilk" olacak. Haliyle o, benim için çok özel biri oluyor. Ama ben onun için değilim, "yine yeni sevgili" olmak hoşuma gitmez.

Eşitlikten yanayım.

Neyse konu sahibinin konusunu dağıtmadan gideyim. Kendisine bol şans diliyorum.

Canım ya evde kaldım demek için erken bir yaş bu dediğin eskisi gibi değil ki devir, hiç sıkma canını acele ve kötü olacağına güzelinden olsun, doğru adamla olsun :)

Kızlar teşekkürler yorumlarınız sayesinde daha iyi hissediyorum sanırım 41 yasin okumayı denicem bu konuda peygamberimizin hadisi var yasini okuyan bekar evlenir diye denemekten zarar gelmez aranızda yasin okuyup evlenen oldu mu???

- Sen de iyice yaşlıya baglamışsın
- Ekmegimi suyumu sen mi veriyorsun neden evlenmemi istiyorsun

Başka laf bulamadım ama arıyorum, üretecegimden de eminim. Kalp kırmaktan çekinmiyorum artık. 23 yaşındayım ve 'evlen artık' laflarını duymaktan çok sıkıldım. Depresyona bile girdim diyebilirim cunku söyle hayatıma girmiş erkeklere bakınca ve onlarla evlenmiş olma ihtimalimi dusununce dunyam kararıyor. Mukemmel erkegi bulmadıktan sonra evlenmişsin ne önemi var ? Ekmegim suyum onlara yuk mu oluyor ya benim hemen evlenmemi istiyorlar
bak gene sinirlendim

canım taha süresi var
40 gün boyunca aralıksız oku
okuyamadığın zamanlarda başkasına okut

birde hacamat yaptır
bilen birisi varsa niyetini belli et
ben bir arkadaşımı hacamata götürdüm
2 ay sonra sevgilisi ile tanıştı evlilik düşünüyor
30 kişi ile görüşmüştü olamdı hiöç birisi

hacamat ne demek eflinamcım ?
günaydınlar bu araada herkese

kızlar toplu tasıma araclarına bındıgınız zaman telefona bogulmayın sen face bakarsın onlar sanır kocana sevgılıne mesaj atıyon
azıcık saga sola bakınırsanız mutlaka olur

dip not : bende kocamı metro vagonlarında buldumda

hacamat ne demek eflinamcım ?
günaydınlar bu araada herkese

canım sanada günaydın
hacamat peygameber efendimizin bir sünneti
netten yazınca daha ayrıntılı çıkıyor
vüceuttan kan aldırmak anlamına gelyor
yani kirli kanı
ama her bölgenin yapılış amacı farklı
mesela eş isteyenler iki kürek kemiği arasına
baş aprısı olanlar ve nazara gelenler kafa arkasına
bebek isteyenler göbek hizasına
ciğer ve kalp sorunları olanlar göğüs hizasında
ben arabistana gittiğimde çok gördüm
bunların klinikleri var ve insanalr kuyuruk oluşturuyor şifa bulmak içişn
yapılırlkende duaları var ve niyet ediyorsun hiç konuşmucaksın vs vs
araştırmakta fayda var diye düşünüyorum
ameeller niyetlere göre imiş

kız allah seni
güldüm he sabah sabah
evet sen enişteti ayarladın değil mi
oda buldu senin gibi hatunu kaçırmadı hemen

ama haklısın biraz çevreye bakmak lazım

ilk defa duydum
netten bakayım bi,
sağol canım çıklama için

bunu ılk defa duydum :S sen nereden bılıyorsun bunu?

bende 24 yasındayım cevremdekı çoğu arkadasım evlendı nişanlı sözlü ya da sevgılısı var .......... hepsıde mantıklı kararlar verdıler çokta mutlular mantıgına uyan adam zamanla kalbınede uyar ....

bense hep salaklık ettım aşk aşk dedimmm al sana aşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk afrıkalı tepe tepe kullan .... hazin bi hikayem var sınırlerım bozukk yuaa bendede evde kalma korkusu var yanlızlık korkusu vs vs napcam bılemıyorumm

kız allah seni
güldüm he sabah sabah
evet sen enişteti ayarladın değil mi
oda buldu senin gibi hatunu kaçırmadı hemen

ama haklısın biraz çevreye bakmak lazım

herhalde cok kıymetlı o benım ıcın kızım metroda buldum onu ucakta kaybetmem ınsallah

ama oyle deme 24 yasta ne varmıs daha
aşk güzel bence mantık uyusma kafa hersey cok onemlı ama aşkta olmalı

afrikalıyamı asık oldun yoksam hadı anlatsana

ama oyle deme 24 yasta ne varmıs daha
aşk güzel bence mantık uyusma kafa hersey cok onemlı ama aşkta olmalı

afrikalıyamı asık oldun yoksam hadı anlatsana

yok afrikali değil mizahi olarak aldıydım nickimi benım mesele aşırı karısık ............... ilk ilişkim 21 yasında oldu 6 ay surdu sonraa 2 sene unutma faslı ( koca 2 sene ) sonra bu kadar beklemenın ardına akla mantıga sıgmayan bırıne tutuldummm 9 aydır onla gorusuyordum ve 1 aydır ayrıldık tekrar olması hem ımkansız hemde ben ıstemıyorumm yoruldum aslında hayattan yaş 24 ama yasanılanlar gönül ve aılevı acısından karısık oldugu ıcın ınsan yoruluyor halıyle huzur ıstıyorum .... ılk hedefım zayıflamak sonrada dersanem basladıgında bı kociş bulmak neydim

gordum konuna baktım aman ayrılman ıyı olmus allah askına ne yapacaksın y alancı adamı
gene asık olurusn korkma

yasin oku. her banyodan sonra, yapamıyorsan en azından mutlaka her Perşembe gecesi Yasin suresini, Amme suresini oku. Mübarek gecelerde, kandillerde namaz kıl. o günler için tesbihler var onları çek. evlilik duası filan bilmiyorum, falcı malcı Allah korusun işin olmasın, kahve falı bile baktırmam... Bu tür ibadetler hem ruhunu hafifletir hem kötülüklerden korur. Allah inşallah kabul eder hayırlı dualarını. Ggönlünde varsa biri hayırlısıyla olması için dua et, yoksa en hayırlı kişinin karşına çıkması için. bir de bol bol hayır yap.. imkanın varsa tabi.. yoksa da dua et. dua her derdin dermanı. yaşı yok bu işlerin ben de geç evlendim annem 40 yaşında evlenmiş.
inşallah gönlüne göre verir Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…