Sanırım evde kalmak üzereyim:(

Cnm interneti artik herkes kullaniyor netten bulabilirsin, amaaaa cok ihtiyatli ol, ince ele sik doku ,netten korkma sosyal cevresi olmayanlar ordan es bulabiliyor bir kac ornegi var gordum cokta mutlular ama her kisiye inanma, birde real hayattan daha guvenilir bana gore begenmessen engelle gitsin gercek hayatta tadigin olsa pesinden gelir tehtit eder rahatsiz eder oysa nette bunlar olmuyor bana kalirsa parkta markta bulusmaktan daha guvenilir ama supheci olucaksin oyle herkese inanma

bende eşimle nette tanıştım.Gerçekten evlilik isteyen kişilerle karşılaşınca işte bu diyosun..Biraz kısmet.Dikkatli olmakta fayda var.Herkes şanslı olmayabiliyor.İnşallah gönlüne göre birini bulursun.

bitanem saçmalama evde kalma dıye bırsey yok yaa çok saçma...neye gore kıme gore 30 a kadar evlenmelısın kı ? bu duzenı kım kurmus bılmıorum...yanı Allah ne zaman yazdysa o zaman olacak..ben 24 yasındaym evlendım 2 ay once ama ınankı cogu ınsan 30 gelmeden bu evde kalma baskısı toplumun varya o yuzden evlenıolar ve mutsuz oluolar ama sana mukemmel bır dua yazıcam..gercı Rabbımın tum duaları mukemmel ama bu duayı hergun aklına geldıkce nıyet ederek okumanı tavsıye ederım hacet duasıdır ve lutfen hayırlısını ısteyerek nıyet et cnm cunku olma olasılıgı o kadar yuksekkı ..derlerkı..İsa (A.S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi.

(Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es'elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*)

bende 31 yasıma giricem ruhum hayat arkadasım olsun ıstıyor ama yok..bazen ümitsiz kalıyorum yalan söyleyemem..çirkin bir bayanda değilim yasımı 23 25 zannedıyorlar ama neye yarar..iş arıyorum oda yok..çıldırmama ramak kaldı sankı..

Bende ekimde 28 olucam ve hayatimda biri var ama, ne olur bilmiyorum. Yani onu en az 3 yil beklemem lazim bu kdr uzun sure sonra da evlilik olur mu bilmiyorum neler duyuyoruz. Ama, ben bu konuda acele etmek istemiyorum. Cunku, emin ol kotu evliliktense bekarlik evladir. Kotu evlilik yapma olasiligida artik cok yuksek malesef ( bir suru risk sikinti ihtimaliyle dolu kurulan yuvalar. En basitinden su sitede nerdeyse her gin acilan es ailesi ve aldatilma konulari bile yeterli bunun icin bence. Hayirlisi herseyin.

27 yaşındayım ve nişanlıyım...evlilik meselesinden benim kadar yoktur çekeni diyordum varmış kızlar...kısaca anlatayım...lisede ve üniversitede hatta sonrasında tam 9 yıl bir adamı sevdim...o gitti başkasıyla evlendi...arada tanıştırmak isteyenler veya tanışmak isteyenler oldu reddettim...aşk bir anda gelirdi habersizce, bana göre...ama aileme yakın bir iş yerinde çalışmaya başlayınca taliplerin ardı arkası kesilmedi...abartısız diyorum günde 3 görücüm olduğu,her hafta sonu biriyle çay içtiğim aylar olmuştur...şimdiye kadar bu taliplerden sadece üç tanesiyle çay içmenin ötesine geçtik...sevgilim diyebileceğim üç adam oldu hayatımda...üçüncüsü ile şu an nişanlıyım ve mutluyum...geçmiş dönemlerde kimseyi beğenemediğimden suçlandığım,aile ve çevre baskısından bıktığım,canımdan bezdiğim hakikaten ben evde mi kaldım dediğim çok olmuştur...belki ailem veya arkadaşlarım vasıtasıyla talip olan kişi sayısı 80 i geçmiştir,bu yedi yıllık süre zarfında...zaten sırf 21 tanesi ile çay içip dışarda tanıştım...bu süreçler de çok yıprattı beni...hep engeller,laflar sözler,dedikodular,bir türlü içime sinmemeler...şu anki nişanlımla bir de bunu deneyim bakalım,tanışmaktan bir şey olmaz deyip tanıştım ve oldu...çok şükür her şey yolunda...size tavsiyem bu süreci geçiriken,dua etmeniz,fetih suresini bol bol okumanız,sosyal çevreye önem vermeniz ve kafanıza başkalarının söylediğini pek takmamanız...zaten önce yok mu birisi diyenler şimdi düğün ne zamn diyor...

Son düzenleme:

ben evliyim ..senin yerinde olmayı çok isterdim..dert etme evlilik beş para etmez...evli olupta yalnız olmak daha kötü..hele eşin birde seni aldatıyorsa var yaaaa. aman aman..rahatlık batmasın ..

Nöööööy 80 mi 😮 Esra Erol'da seninki kadar çevre yoktur.şaka bi yana bizim çevreye 8 rakamı bile fazla sanırım 😐

Canım kaderinde varsa gelir bulur iğnenin deliğinde de olsan. Kaderinde yoksa hiçbir şey yapamazsın. Ama biz KK kadınları topluca bi dua gönderirsek sana, belki olur bu iş. Allahım Mentalist'in karşısına onu çok sevecek, eli ayağı düzgün, helal süt emmiş birini çıkar. Aminn. Umarım aradığınız mutluluğu bulursunuz. Sevgiler.

Nöööööy 80 mi 😮 Esra Erol'da seninki kadar çevre yoktur.şaka bi yana bizim çevreye 8 rakamı bile fazla sanırım 😐

abartmıyorum gerçekten... yaklaşık yedi yıldır,20 yaşımdan beri yani...eli yüzü düzgün öğretmen kız muhabbetinden...neyse inanıp inanmamak size kalmış...

katılıyorum sana ben de 26 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı adayı bile olmadı en azından sevilme duygusunu yaşasaydım(

Aynen...25 ama yok aşık olmadım
görüşmek isteyen oldu ama insanın içine sinmeyince sevgili olunmuyor ki sinmedi olmadı henüz hiç sevgilim filan...bilmiyorum ne olacak böyle sonu..

Elbette ki yer gok dua uzerine ama nasip kismet bu isler. Hayir mubarek kadir gecesinde sizin icin de dua ettim. Rabbim hayir is, es, as versin ins...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evlilik için hacamat yapıldığını da ilk defa duydum bi denemediğim o kalmıştı

Yer değişelim kızlar. Ben bekar hayatıma dönüp annemle atışmaya razıyım :)

Bekarken daha huzurluydum a orası kesin :)

Şu mübarek gecede inşallah bana hayırlı,beni el üstünde tutacak sevecek benimde onu sevebilecegim bir eş nasip eder.

sanada yuvanda huzur ve mutluluk verir inşallah. :)

Bdv daki konuları okudukça erkeklerden korkuyorum. Doğru düzgün adam kalmamış sanki.

Son düzenleme:
Evlenmek için evlenilir mi delirsiniz mi kıslar?:)
Evlenince aman bekarlık daha güzelmiş diyoruz
Yıl olmuş 2014 hala evde kaldım mevzuları oturun işte babanızın evinde rahat mı batıo anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…