- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
- Konu Sahibi mentalistt
-
Merhaba kızlar ben 30 yaşıma giricem ama evlenemedim bu yaşa kadar, napıcam bilmiyorum internet sitelerine mi gitsem falcıya mı gitsem evlilik ajansına mı kaydolsam,hangi duayı okusam ne yapsam bilmiyorum bu yaştan sonra napıcağım tek başıma ölmek istemiyorum(( 18:
Sosyal hayatım iş ve ev arasında geçiyor napıcam bilmiyorum,bildiğiniz evlilik duası vs.bi şeyler var mı??
Merhaba kızlar ben 30 yaşıma giricem ama evlenemedim bu yaşa kadar, napıcam bilmiyorum internet sitelerine mi gitsem falcıya mı gitsem evlilik ajansına mı kaydolsam,hangi duayı okusam ne yapsam bilmiyorum bu yaştan sonra napıcağım tek başıma ölmek istemiyorum(( 18:
Sosyal hayatım iş ve ev arasında geçiyor napıcam bilmiyorum,bildiğiniz evlilik duası vs.bi şeyler var mı??
27 yaşındayım ve nişanlıyım...evlilik meselesinden benim kadar yoktur çekeni diyordum varmış kızlar...kısaca anlatayım...lisede ve üniversitede hatta sonrasında tam 9 yıl bir adamı sevdim...o gitti başkasıyla evlendi...arada tanıştırmak isteyenler veya tanışmak isteyenler oldu reddettim...aşk bir anda gelirdi habersizce, bana göre...ama aileme yakın bir iş yerinde çalışmaya başlayınca taliplerin ardı arkası kesilmedi...abartısız diyorum günde 3 görücüm olduğu,her hafta sonu biriyle çay içtiğim aylar olmuştur...şimdiye kadar bu taliplerden sadece üç tanesiyle çay içmenin ötesine geçtik...sevgilim diyebileceğim üç adam oldu hayatımda...üçüncüsü ile şu an nişanlıyım ve mutluyum...geçmiş dönemlerde kimseyi beğenemediğimden suçlandığım,aile ve çevre baskısından bıktığım,canımdan bezdiğim hakikaten ben evde mi kaldım dediğim çok olmuştur...belki ailem veya arkadaşlarım vasıtasıyla talip olan kişi sayısı 80 i geçmiştir,bu yedi yıllık süre zarfında...zaten sırf 21 tanesi ile çay içip dışarda tanıştım...bu süreçler de çok yıprattı beni...hep engeller,laflar sözler,dedikodular,bir türlü içime sinmemeler...şu anki nişanlımla bir de bunu deneyim bakalım,tanışmaktan bir şey olmaz deyip tanıştım ve oldu...çok şükür her şey yolunda...size tavsiyem bu süreci geçiriken,dua etmeniz,fetih suresini bol bol okumanız,sosyal çevreye önem vermeniz ve kafanıza başkalarının söylediğini pek takmamanız...zaten önce yok mu birisi diyenler şimdi düğün ne zamn diyor...
Nöööööy 80 mi 😮 Esra Erol'da seninki kadar çevre yoktur.şaka bi yana bizim çevreye 8 rakamı bile fazla sanırım 😐
katılıyorum sana ben de 26 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı adayı bile olmadı en azından sevilme duygusunu yaşasaydım(
canım taha süresi var
40 gün boyunca aralıksız oku
okuyamadığın zamanlarda başkasına okut
birde hacamat yaptır
bilen birisi varsa niyetini belli et
ben bir arkadaşımı hacamata götürdüm
2 ay sonra sevgilisi ile tanıştı evlilik düşünüyor
30 kişi ile görüşmüştü olamdı hiöç birisi
Yer değişelim kızlar. Ben bekar hayatıma dönüp annemle atışmaya razıyım :)
Herkesin derdi farklı koala. Evlenincede bitmiyor ki dert.
Bekarken daha huzurluydum a orası kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?