- Konu Sahibi mentalistt
-
Canım İst.da değilim ya ama dediğim gibi İstanbul olması tercih sebebi
Tabi ki öyle canım. Herşey için bu geçerli sen uğraşacan çaba harcayacan sonra dua edecen. Tarlaya tohumu ekmeden , sulamadan Dua et "Rabbim hasatım bol olsun" olur mu? OLMAZZ :))
Ya keske istanbulda olsaydin cok spontane gelisen bi tanisma hilayesi bile hazirlamistim size
hiç duaya falan gerek yok tatlım bnmde 31 yasında evlenmek isteyen bekar bi erkek arkim var onla tanıştırayım senicooooookkkkkkkk iyi işi var düğün parası hazır bi evi yok ama oda olur bilecikte yasıyor yakınmısınnnnnn
allah sızı ne yapmasın ne güldüm sabah sabah
arkadaş evlenemıorum dıe konu açtı aaaaa bı baktık kısmet buldu
bıde gerçekten olurda evlenirseler ask hıkayelerıde oldukça komık olur
bn bıgun takılıodum nette dert yanıodum senı buldum dıye
bankacı arkadasssss dugunede cagır bızı
Çağırırım tabii ki deee.Kınama da gelirsiniz di miHatta PrinceSSss nikah şahidim olacak hiç anlamam
Ayyy anlatamam adama ya ööle internette evde kaldım diye ağlıyodum seni buldum tesadüfen mi dicem:))
amann de nolucak evlenince hersey konusuluo
bende benımkını sokakta bulmuştum
sımdı bırılerı evlenince nası tanıştınız dıye soruorum ıyı benım gıbı sokakta bulmamışsın ya dıorum
Bayılıyorum böyle hikayelere yaa
ben senin yerine ederim canım yaa... Deme öyle ben de 29 yaşındayım rabbim inşallah sana (hepimize:)) hayırlısı ise evlenmeyi nasip eder. Duayı kesme asla.
Beni de dualarıniza ekleyin bende size edicem:)
ıste senınkı olursa daha bı bayılınacak cinsten oluo:) ay bende oyle sevmıorum gorucu usulü tanıştık lıseden arkadaşım
yok yok böyle bı egzotik oluo
sokakta metroda vagonda fılan deılmı cutemom
Sana kesinlikle katılıyorum canım. İnsan anne karnına düşmeden 40 gün önce nikah ve ölüm tarihi yazılırmış dikkat "nikah ve ölüm" ve asla değişmezmiş. Demek ki doğum tarihimiz bile değişirmiş ama nikah ve ölüm tarihi değişmezmiş. İlk duyduğumda çok etkilenmiştim. Benim evlenmeyi sabırsızlıkla beklediğim 7 yıllık bir ilişkim var ama daha önümüzde en az 2 yıl var ve 29 yaşındayım. Olmayınca olmuyor çok istiyoruz ama... Bol bol dua et canım 7 kat yer 7 kat gök dua üstünedir derler. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder inşallah evlenmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?