Sanırım evde kalmak üzereyim:(

Yaş 27, 4 sene aldatıp canıma okuyan eski sevgili geri döndü (yüzükle falan da değil).
Biz ayrıyken kalbimi çalan kişi hem yabancı, hem de komşu ülkede olması yetmezmiş gibi şimdi Kore'de. Ben de kaldım. O evlenir mi dersin? Bir 3 sene de onu beklesem işim iş. :) Hiç sıkma canını konu sahibi.. Kısmet işi bu, birden çıkar karşına çıkacaksa.

allah sızı ne yapmasın ne güldüm sabah sabah
arkadaş evlenemıorum dıe konu açtı aaaaa bı baktık kısmet buldu
bıde gerçekten olurda evlenirseler ask hıkayelerıde oldukça komık olur
bn bıgun takılıodum nette dert yanıodum senı buldum dıye
bankacı arkadasssss dugunede cagır bızı

Ben ankarada ym cnm ve kamudaym tayin ihtimal im pek yok ve bilecikten buraya gelmek için gece gunduz ders calisip kpssye grdm:))

Çağırırım tabii ki deee.Kınama da gelirsiniz di mi Hatta PrinceSSss nikah şahidim olacak hiç anlamam
Ayyy anlatamam adama ya ööle internette evde kaldım diye ağlıyodum seni buldum tesadüfen mi dicem :))

amann de nolucak evlenince hersey konusuluo
bende benımkını sokakta bulmuştum
sımdı bırılerı evlenince nası tanıştınız dıye soruorum ıyı benım gıbı sokakta bulmamışsın ya dıorum

kızlar dert etmeyin bende eşimle tam da umutlarımı yitirdiğim artık evde kalırım dediğim anda tanıştım
kısmetiniz bir yerde sizi bekliyodur

sitede ne cok 26 yaşında bayan varmış :))

bende 26 yaşındayım. herşeyin hayırlısını isteyecez herzaman. banada diyor akrabalarım evlenemedi evde kaldı diye bende diyorum sizin zamanınızdaymıs erkenden evlenmek pişman olacağıma hiç evlenmem daha iyi diyorum. sanki evlenince başım göğe erecek. eve giderim yemeğim hazırr ev temiz ohhhh

Artık ben de otobüste telefonu çantamdan bile çıkarmıyorum yanlış anlaşılma olmasın diye

İnşallah hakkında hayırlısı olur.Ben de değişmediğini düşünüyorum nikah tarihinin.Öyle zamanlarda ,öyle insanlar evleniyor ki ,nasıl yani diyorsun, bir açıklaması yok, bakıyorsun aile yapıları tamamen zıt, ya da fizikleri tamamen zıt, yaşantıları ,karakteri,yapıları ama evleniyorlar ve güzel de gidiyor herşey,bu kader değildir de nedir

Bacım ben 33 te evlendim 34 te anne oldum ki bende senin gibi allahımmmm yanlız ölücem galiba diyordum. 25 haziranda tanıştık 20 ağustosta nişanlandık 17 aralıkta veliydik :) kısmet bacım bunlar

Ohoo bende 30 yaşındayım şimdi bir erkek arkadaşım var ama ne olur bilmem ama umutsuzluğa kapılmayın kızlar Allah ne zaman yazdıysa o zaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…