- Konu Sahibi mentalistt
-
ha ha ciddiyseniz tanışalım
eÅimin iÅyerinde b, suru bekar erkek var İstanbul yada kocaelide olan varsa tanıltırıyım :)
banada ayarlasana birtane ciddi
Aramızda kalsın bankada çalışıyorum bu topic yüzünden doğru düzgün iş yapamadım valla
Benn biraz çalışıp geleyim
işin de iyiymiş kız sen istanbulun neresindensin :)
bu devirde kısmet oturduğun yerden gelmiyor, arkadaş ortamında, gittiğin bir kursta, edindiğin bir hobide, katıldığın bir düğünde partide vs tanışıyorsun hayatının aşkıyla
o nedenle bol bol gezin, ortamlara girin, arkadaş edinin, spora gidin veya yüzmeye gidin vs
eÅimin iÅyerinde b, suru bekar erkek var İstanbul yada kocaelide olan varsa tanıltırıyım :)
aradıÄınız özellikler nelerdir varsa elimde :) hallederiz
geçen gun düğüne giitk masada 5 bekar erkek vardı hepsi de bizi de evlendirsenize diyolar
kel göbekli biraz boy kısa 170 ya vardır ya yoktur 2 evi ve çok iyi işi var 36 yaşında uyar mı?
bende 30 yaşındayım..ama olmayınca olmuyor işte..hayırlısını istiyorum ve takmıyorum sanki artık..cuma günü cuma süresini 18 defa okudum..ayetel kürsiyi okuycam 1. gun 50 2.gun 170 3.gun 220 bu şekılde sayıları var gordum nette 7 gun okuycam..dua topıgınde fetih suresını okumustuk kk arkadasları ıle..dua et ve allahtan iste isyan etme..ben ne yaşımı gosterıyorum ne çirkinim kanımca ama kısmet bu işler..hayırsız biri yuzunden sıkıntılar cektım ayrıldım ıyıkıde evlenmedım dıyorum..
ben 30 yaşımdayım ve bu yaşa kadar tek bir şey öğrendim bu konuyla ilgili, herşeyin bir zamanı var, zamanı gelmeden yaprak titremiyor,dua etmekten başka çaremiz yok
Merhaba kızlar ben 30 yaşıma giricem ama evlenemedim bu yaşa kadar, napıcam bilmiyorum internet sitelerine mi gitsem falcıya mı gitsem evlilik ajansına mı kaydolsam,hangi duayı okusam ne yapsam bilmiyorum bu yaştan sonra napıcağım tek başıma ölmek istemiyorum(( 18:
Sosyal hayatım iş ve ev arasında geçiyor napıcam bilmiyorum,bildiğiniz evlilik duası vs.bi şeyler var mı??
Kızlar ben de 26 yaşındayım, sizden farklı olarak o duyguları yaşadım ama keşke yaşamasaydım..sonunda ne oldu? Hiçbir şey. Bırakıp gitti işte...
İnşallah ilk aşkınızla evlenirsiniz..
ben de evlenemiyorum. yaşım 30'a dayandı. üniversitedeyken, en geç 25-26'da evlenmeyi düşünürdüm ama olmadı. geçen gün kendimden 2 yaş küçük biri talip olarak geldi çok zoruma gitti. ben zaten yaşımdan biraz büyük gösteriyorum, gelen vatandaş da yaşından daha küçük gösteriyordu. yine de bir görüşeceğim. çok canım sıkılıyor. yaş ilerledikçe evlenmem zorlaşıyor gibi sanki. geçmişe dönüp bakıyorum da bazen diyorum ki: falanı değerlendirseydim de evlenseydim.küçük bir yer burası, dedikodu ve çevre baskısı var. Bazen amaaaan boşver, evleneceksin de nolacak, otur oturduğun yerde diyorum. Bazen de boğulacak gibi oluyorum. vücudumun, kalbimin, ruhumun evliliğe, bir hayat arkadaşına çok muhtaç olduğunu düşünüyorum. yalnızlığa da dayanamıyorum. artık dua edesim bile gelmiyor.
çöpçatanlık topiği açılır yakında burda:
kızlar ben birşey söylemek istiyorum bu konuda benim kuzenim ilahiyatçı ben ona sordum evliliği bende çok isteyip merak ettiğim için ve evliliğin kader olmadığını söyledi oturup beklemeyin lütfen şansınızı azaltırsınız dua edin Allah isterse herşey olur ama sadece dua edip oturup gelip sizi bulmasını beklemeyin
kurslarda,iş yerinde arayın olmazsa ailenize ve akrabalara söyleyin açıkcası bizde öyle olur evlenme çağına bir kız gelince eğer vakti geçiyorsa bütün akrabalar ona birini karar şuan kuzenim mesela 31yaşında bütün akrabalar damat adayı arıyorlar.akrabalarınıza çevrenizede duyurun bence ama sizi çekemicek,mutlu olmanızı istemicek kişilere değil
inşallah ben dahil evlenmek isteyen herkese hayırlı kısmetler çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?