Sanırım evde kalmak üzereyim:(

evlilik duasını bilmiyorum da İsm-i Azam duası okurum ben isteğim olunca özellikle. Cuma günleri mutlaka okunmalı bence. sınavlarımdan önce hep okumuştuk mesela.

Evlilik amerikan filmlerindeki gibi değil, matah bişey hic değil, en güzeli babaevi, ye iç gez flört et

böyle şeyler siteyle falan olmaz herşey nasip kısmett çevrende yokmu hiç sana göre aday sosyal biriymişsnnn hem su gibiye katıl istersen :)))))evlilik güzeldir allh herkesi hayırlı eş nasip etsin bende 20 yaşımda evlendm ama eşime diyorum yine senle evlenseydm ama 24 25 yaşımda evlnseydm diyorm bekarlığında çok güzel yanları war tabiii

kızlar ben birşey söylemek istiyorum bu konuda benim kuzenim ilahiyatçı ben ona sordum evliliği bende çok isteyip merak ettiğim için ve evliliğin kader olmadığını söyledi oturup beklemeyin lütfen şansınızı azaltırsınız dua edin Allah isterse herşey olur ama sadece dua edip oturup gelip sizi bulmasını beklemeyin

kurslarda,iş yerinde arayın olmazsa ailenize ve akrabalara söyleyin açıkcası bizde öyle olur evlenme çağına bir kız gelince eğer vakti geçiyorsa bütün akrabalar ona birini karar şuan kuzenim mesela 31yaşında bütün akrabalar damat adayı arıyorlar.akrabalarınıza çevrenizede duyurun bence ama sizi çekemicek,mutlu olmanızı istemicek kişilere değil

inşallah ben dahil evlenmek isteyen herkese hayırlı kısmetler çıkar

katılıyorum, hem de kafanızı dağıtırsınız, takıntı yapmazsınız. belki de bekarken daha mutlu olacağınızı fark edersiniz.

bende 30 yaşındayım..ama olmayınca olmuyor işte..hayırlısını istiyorum ve takmıyorum sanki artık..cuma günü cuma süresini 18 defa okudum..ayetel kürsiyi okuycam 1. gun 50 2.gun 170 3.gun 220 bu şekılde sayıları var gordum nette 7 gun okuycam..dua topıgınde fetih suresını okumustuk kk arkadasları ıle..dua et ve allahtan iste isyan etme..ben ne yaşımı gosterıyorum ne çirkinim kanımca ama kısmet bu işler..hayırsız biri yuzunden sıkıntılar cektım ayrıldım ıyıkıde evlenmedım dıyorum..

Bizim kuşağın kaderi mi ki bu acaba

ben 30 yaşımdayım ve bu yaşa kadar tek bir şey öğrendim bu konuyla ilgili, herşeyin bir zamanı var, zamanı gelmeden yaprak titremiyor,dua etmekten başka çaremiz yok

Sana kesinlikle katılıyorum canım. İnsan anne karnına düşmeden 40 gün önce nikah ve ölüm tarihi yazılırmış dikkat "nikah ve ölüm" ve asla değişmezmiş. Demek ki doğum tarihimiz bile değişirmiş ama nikah ve ölüm tarihi değişmezmiş. İlk duyduğumda çok etkilenmiştim. Benim evlenmeyi sabırsızlıkla beklediğim 7 yıllık bir ilişkim var ama daha önümüzde en az 2 yıl var ve 29 yaşındayım. Olmayınca olmuyor çok istiyoruz ama... Bol bol dua et canım 7 kat yer 7 kat gök dua üstünedir derler. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder inşallah evlenmeyi

hiç duaya falan gerek yok tatlım bnmde 31 yasında evlenmek isteyen bekar bi erkek arkim var onla tanıştırayım seni cooooookkkkkkkk iyi işi var düğün parası hazır bi evi yok ama oda olur bilecikte yasıyor yakınmısınnnnnn

ben senin yerine ederim canım yaa... Deme öyle ben de 29 yaşındayım rabbim inşallah sana (hepimize:)) hayırlısı ise evlenmeyi nasip eder. Duayı kesme asla.

Tabi ki öyle canım. Herşey için bu geçerli sen uğraşacan çaba harcayacan sonra dua edecen. Tarlaya tohumu ekmeden , sulamadan Dua et "Rabbim hasatım bol olsun" olur mu? OLMAZZ :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…