sanırım evlenemiycem ne yapmalıyım kızlar:(

Ağda veya lazer epilasyon yapacaksanız benden size tavsiye ay takvminin epilasyon günlerinde yapın. Daha etkili olduğu söyleniyor. Benim tüy sorunum çok değil ancak jilete rağmen daha geç çıkıyor .

Deniycem teşekkürler kıllıyım bana bakmıyorlar bile

Hormon tedavisi bitmeden agda falan yapmayın bence çünkü agda dahi olsa direk jiletle almış gibi olur ve hemen 2 günde çıkar. Vakit kaybetmeden ilaç kullanmaya başlayın. Sonrasında ise dolunay takvimi var hicri takvime göre tüy alma olayı yani. Ben o takvime uyuyorum inanın çok azalmaya ve incelmeye başladı. Benim de sizin gibi hormon bozukluğu olmuştu ve bu şekilde tüylerin önünü alamıyordum resmen psikolojimi bozmuştu.

Aynen öyle bugğn alıyorum yarın tekrar çıkıyo usandırdı beni peki siz hormon tedavisi gördünüz mü

Aynen öyle bugğn alıyorum yarın tekrar çıkıyo usandırdı beni peki siz hormon tedavisi gördünüz mü
Ben 3 ay boyu dogum kontrol hapı ve doktor 2 tane daha hap vermişti onu kullandım. Ama bu süreçte türlerime ellemedim. Çünkü aldıgım an hiç tüy çıkmayan yerlerimde de çıkmaya başlamıştı. Resmen erkek tipi kullanma ve siyah siyah hatırlıyorum da çok kötüydi ya. 3 ay sonra ise hayıt tohumu falan gibisinden bitkisel Çaylara başladım hormon düzenleyici tarzı şeyler. Şimdi de dolunay takvimini uyguluyorum. O yeni çıkan tüylerim falan baya yok oldu. Korkmayın hepsi geçicek inşaallah. Ama tedavi olmayı ihmal etmeyin

Teşekkür ederim inşallah geçer Benimde bergğn başka yerimde çıkıyo öyle zor ki takvim olayını ilk kez duydum o nasıl oluyo ve özelliği ne nasıl azAlıyo?

Teşekkür ederim inşallah geçer Benimde bergğn başka yerimde çıkıyo öyle zor ki takvim olayını ilk kez duydum o nasıl oluyo ve özelliği ne nasıl azAlıyo?
Öncelikle moralinizi bozmayın. İnanın ben de geçtim o yoldan biliyorum o nedenle durumunuzu. Dolunay takvimi hicri takvime göre ayarlanmış bi olay. Ayın belli günleri var o günlerde tüyleri aldıgınız zaman tüy kökleri tahrip oluyo bir nevi küsüyo bu ise dolunay etkisi ile oluyor. Ben 1 yıldır uyguluyorum günleri falan takip ediyorum özellikle o günlerde almaya çalışıyorum ki tüylerim küssün ve gitsinler ... Bana baya etki etti inanın o günlerde almak. İsterseniz size de günlerini atarım. Farkı birkaç kereden sonra görürsünüz inşaallah. Ayrıca tüyleri kökünden aldıktan sonra limon tuz sürmekte baya iyi diyenler var.

Lazer tedavisi ile büyük ölçüde rahatlar o görüntü
Bence para biriktir ağdayla falan bitmez

Önce tedaviye başla birkac ay sonra da lazere ki zaten lazeri 8 seans falan aldığında daha uygun oluyor belki birkac ayda biriktirirsin o parayi. Hormon bozuklugu sadece tüy degil baska sıkıntılara da yol acar mecbur tedavi olacaksin zaten. E lazere baslayınca da 2. Seanstan itibaren görüntü düzeliyor öyle görünür cikmasi önemli degil ama dikkatli ol ucuz olsun diye sacma sapan yerlere gitme bu isi bilen insanlarla profesyonellerle cöz sorunu daha hızlı sonuc alınır. Yani bi ise girsen tedaviye baslasan ve kenara bir iki koyarak 6 ay birikim yapsaan maks. Eylul ekim gibi lazere baslarsin. Ben de dogum kontrol ilaci ile kıllandım ki gercekten kasi bile cikmayan bir insandim:)) simdi heryere parca parca lazer yaptiriyorum kollar kaldi bi bacak artik 3 ayda bir gitsem yeter durumda diger bolgelere sene de bir kere rötuş geciliyor. Agda ile cektigim acılarım son buldu:)) üzülme gözünde büyütme çözümü olan bir sorun.

Teşekkür ederim. Evet hormon problemi başka problemlerede neden oluyo mesela saçım dökülüyo erkekler gibi en çok göbekten kilo alıyorum inşallah hormonlarım düzelirde çaresine bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…