Sanırım evliliğimde mutsuzum !

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
994
1.262
313
Herkese merhaba.
Eşimle 3 yıl beraberlikten sonra evlendik ve yakında evlilikte de 2. Yılımız bitecek. Anlatacaklarım biraz uzun olacak kusura bakmayın.
Eşimle bir arkadaşımız aracılığıyla tanıştık ilk başta olmaz gibi gelmişti. Sonra merhameti iyi kalbi vs beni etkiledi ve ilişkimiz başladı. Kendisi aşırı merhametli biri çoğunlukla da tartışmalarımız bundan oldu zamanında. Ailesi bu durumu aşırı kullanıyor çünkü. Yani ailesi maddi anlamda yoklar. Manevi anlamda da bana söz söylemezler kırmazlar ama bana çok farklı gelen yanları var çocuklarına çok düşkün değiller mesela bence ya da benim düşkünlük anlayışım farklı bilmiyorum. Eşim ise asla toz kondurmaz bunları söylediğimde yine başladın der. Üç erkek kardeşler eşim genelde yanlarında olandır aile de … oğlum yapar o her şeyi halleder der eşim de o gazla değer gördüğünü sanıp yapmaya devam eder. Bir iki gün böyle devam eder ta ki bir sonraki işleri düşünceye kadar. Neyse asıl mesela buralardan başladı işte ailesiyle ilgili.
Sonra ben farkettim ki aslında eşim benim istediğim eş adayı değilmiş. Sevgisini gösteremeyen, ilgisiz ve bekar yaşamaya aşırı alışık olduğu için o huyundan vazgeçemeyen birisi. Eve gelir çekirdeğini alıp kendi istediği programı açıp oturur mesela ben de telefonla ilgilenirim vs. İlgilenmeyi evin kirasını, faturalarını ödemek market yapmak sanıyor. He bir de dalga geçerek konuşmayı ilgi sanıyor fakat ben evli olduğumu hissedemiyorum. Adamın özü bu yani değişmiyor ve bende mutlu değilim. His yok. Aşık hiç olmadım zaten ama severek evlendim. Şimdi diyorum ki acaba ben sadece insan olarak mı sevdim. Bir yere gittiğinde merak ediyorum vs ama normal arkadaşımı da merak ederim zaten.
Anlayacağınız bu dönem çok fazla acaba ben evlenmek için mi evlendim diyorum ve duygularım çok karışık. Kocamı kocam gibi hissetmiyorum sanki. Rüyamda eski sevgilimi görüyorum mesela o aşkı hissediyorum gibi oluyor uyanmak istemiyorum. Bu durumda ne yapacağım nasıl işin içinden çıkacağım bilmiyorum. Görünürde hiçbir şey yok ama benim içimde fırtınalar kopuyor.

Sevgisini gösteremeyen, ilgisiz ve bekar yaşamaya aşırı alışık olduğu için o huyundan vazgeçemeyen birisi. Eve gelir çekirdeğini alıp kendi istediği programı açıp oturur
Böyle böyle gördükçe soğuyorsunuz tamamen en son raddeye gelince bırakacaksınız ama yine de konuşun ya sevgi ilgi versin ya da olacağı görsün

Boşanacaksın. Senin kocan yok çünkü, aynı evde yaşadığın adam var, bütün olayı fatura ödemek olan, sana bu kadarını reva gören, ama kök ailesine dünyaları yağdıran biri. Doğum kontrol hapını 3 er 5 er iç, vajinana kör tıpa vur gerekirse, bi de hamile kalırsan ayvayı yersin.

Olmuyorsa zorlamanın bir manası yok bence.
Boşanınca mutlu olursunuz belki.
Can çıkar huy çıkmaz, değişmesi zor..

İşin garibi kendi kök ailesi de hiç ilgili değil ona karşı. İşleri düşünce bir iki gün oğlum oğlum oluyor sonra o da gidiyor

Adamın özü bu yani değişmiyor ve bende mutlu değilim. His yok. Aşık hiç olmadım zaten ama severek evlendim.

Anlayacağınız bu dönem çok fazla acaba ben evlenmek için mi evlendim diyorum ve duygularım çok karışık. Kocamı kocam gibi hissetmiyorum sanki.

Rüyamda eski sevgilimi görüyorum mesela o aşkı hissediyorum gibi oluyor uyanmak istemiyorum. Bu durumda ne yapacağım nasıl işin içinden çıkacağım bilmiyorum.

Rüyalar icraate geçmeden , her ikinizin hayatından da daha fazla zaman çalmadan anlaşarak yollarınızı ayırabilirsiniz.

Esinizle hic bu durumu konusdunuzmu ailesini katmadan ilgisizligini evliligin faturalar ve kira odemekten ibaret olmadigini

İşin garibi kendi kök ailesi de hiç ilgili değil ona karşı. İşleri düşünce bir iki gün oğlum oğlum oluyor sonra o da gidiyor
İşte o bir iki günlük itibar için kocan kendini paralıyor, sen istersen 1 ay küs umrunda değil.

Esinizle hic bu durumu konusdunuzmu ailesini katmadan ilgisizligini evliligin faturalar ve kira odemekten ibaret olmadigini
Konuştum. Ona göre icat çıkarıyorum. Ne istiyorsun ? Diyor. İlgi diyorum. İlgiliyim ya diyor. Hangi ilgi ? Gelip bir sarılayım bir öpeyim yok. Nasılsın günün nasıl geçti sorunca ilgilendiği sanıyor.

Uzun bir süre flört etmişsiniz onunla ömür geçirip geçirmemek istemediğinizi bu dönemde anlamamış olmazsınız. Bence siz adamı sdvmeden yaşım geldi başkasını tanımakla da uğraşamam deyip evlenmişsiniz. Ama adamın hakkına girmişsiniz. Kendisini seven olduğu gibi kabul eden ona aşık biri girerdi belki onun da hayatına. Bence çocuk olmadan ayrılın kimse kimsenin zamanını çalmasın

Aslinda rahatsizliginiz ailesine olan alakasi degil bence size olan alakasizligi. Aradaki dengeyi kuramamis sanirim

Aslinda rahatsizliginiz ailesine olan alakasi degil bence size olan alakasizligi. Aradaki dengeyi kuramamis sanirim
Evet muhtemelen. Bazen ilgili gibi oluyor mesela. O zamanlar iyi ki evlenmişim onunla diye düşünüyorum ama eski bencil tavırlarına dönünce benim de hislerim yok oluyor. Beni sevmesini sevmek istiyorum sanırım ama onu da hissedemiyorum işte

Evliliginizi kurtarmak istiyorsaniz sizde biseyler yapabilirsiniz yorumlarinizi okudumda sizde korkuyosunuz ayrilmakdan sanirim esinizi seviyorsunuz acaba son bi sans verip konusup biseyleri duzeltmeyemi calissaniz ben direkt bosanin diyemiyorum cunku ayni durumu yasayan coook yakin arkadasim var kurtardilar evliliklerini esi bazi sozler verdi ama esi bunu arkadasim avukatla gorusmeye gittikten sonra yapti tabiri caizse yumurta kapiya dayaninca

Beklediğim ilgiyi ve sevgiyi görsem tabiki boşanmak istemem ve ben böyle seven birisiyim. Eşim ilgisiz olduğunu kabul etmiyor. Bunun sorumlusu da biraz benim tam olarak ne beklediğimi anlatamıyorum ona. Benimle ilgilen diyorum ama altını dolduramıyorum. Belki o da aşık olmadan evlendi. Birbirimizi uygun görüp evlendik ama aşk yok. Sevgi de evliliğin zorluğu için de yetmiyor ve azalıyor gerçekten sanırım.
Bir de etrafımda o kadar çok ikinci evliliğini yapıp çok mutlu olan var ki. Acaba başkasıyla olsam ben de mi daha mutlu olurdum diyorum.

Seninde epey kafan karismis canim ya esas rahatsizligin ailesi degil ilgi sendede olsa buna aldircak birisi değilsin bence yazdiklarindan ama ruyalarin cevrendeki insanlar kafan karismis senin. Ben ne istedigini tam.olarak anlatirsan esinde seni istiyorsa durumu topplayacaginiza inaniyorum. Evlilikte aşka inanan biri degilim saygi ve sevgiye inanirim saygi yoksa hic biri olmaz zaten. Anlattiklarina bakarak esin tipik anadolu Türk erkegi gibi geldi bana babamda oyle bi adam cunku bence kartlari acik oyna ne istedigini belirt ve dusuncem kesinlikle ailesini katma kendinle alakali bi durum bu . Erkekler ailesini katinca dir dir ediyomusuz gibi algiliyo tuhaflar.

"Acaba başkasıyla olsam ben de mi daha mutlu olurdum diyorum." farkinda misiniz siz kalben esinize bagli degilsiniz?!? Seven kisinin aklina bu ihtimal, bu cumle bile gelmez. Asik olan demiyorum, seven kisi diyorum.

Mantik evliligi yapmissiniz, simdi de aski heyecani ariyorsunuz. Ayrilin bari de, sirf siz degil o da asik olacagi kisiyle tanissin.

He asik oldugun kisiyle evlendiginizde, mutlu peri masali devam eder mi, yasayip gorursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…