Merhaba kk,
Yaklaşık 6 aydır forumunuzu takip etmekteyim.Düştüğüm ikilem sonrası kesinlikle yardım almam gerek dedim ve aranıza katıldım.
Şu aralar çok önemli bi karar aşamasındayım.1buçuk yıllık bir beraberliğim var çok şükür buzamana kadar kötü hiçbir şeyle karşılaşmadık ikimizde.Geçen ay ailelerimiz tanıştı,bu ay içinde de isteme olması planlandı.Şimdi asıl konuya gelelim,erkek arkadaşımın dairesi annesinin üst katında.Tamam sorun değil bu kabul edilebilecek bir şey.Ama ev 2 oda 1salon.odaların birine de aslında oda değil antre denir.Yani çocuğumuz olunca odası orası olacak.Düşünün evin kapısını açıyorsunuz ki karşınızda çocuk odası:26:
Erkek arkadaşımla bunu konuştuğumuz zaman çocuğumuz olana kadar otururuz dedim,hatta 5 yıl çocuk istemezse 5 yıl bile otururuz dedim ama ev küçük işte.Bugün tekrar konuyu açtım,bu konu kapansın ben annemi babamı bırakıp bir yere gidemem benden başka kimseleri yok,elden ayaktan düştüklerinde ben bakıcam diyor.Bende dedimki ailende gelsin,sizin 3 katlı apartmanı satın iki katlı bi yer alalım yine beraber oturalım,derdim kayınvalide falan dedğil yani derdim ev,anlatamıyorum bunu adama.İlk defa bugün bozuştuk ne yapacağımı hiç bilemiyorum,başından böyle şeyler geçen arkadaşlar bir el atın bu garibe
Ben bu konuyu onununla oturup konuşmayı düşünüyorum tekrardan,yani istediği şey işten gelip annesinin misafirine hizmet etmemse,ya da annesi ablası ile misafirlikten misafirliğe gitmemse yapamam bunları.Ama allah saklasın zor durumda olurlar çalıştığım bütün parayı verir bakıcıda tutarım kendimde gider ilgilenirim.Ama dip dibe olarak değil.Anlamasını istediğim şey şu artık o ve ben aile olacağız biraz olsun ailesini çemberin dışında tutmayı başarmalı.Bunu onu kırmadan söyleyebileceğim bir yol varsa yardımcı olur musun?Erkek ark herşeyi alenen söylemiş.
Bunu şimdi kabul eder yarın yan çizerseniz siz suçlu olursunuz.
Erkekler evlilik yolunda sevgiliyken olan tutumlarından farklılık gösterebilirler.
O yüzden ayrılıklar hep işler ciddileşince oluyor.
Herkes vazgeçilmezlerini koyuyor ortaya.
Onun ki anne ve baba ile oturmak sizin ki ise özgürlük..
Ya ortada buluşursunuz ya da biter.
Terazide tartın arkadaşım eksileri artıları...
Ben bu konuyu onununla oturup konuşmayı düşünüyorum tekrardan,yani istediği şey işten gelip annesinin misafirine hizmet etmemse,ya da annesi ablası ile misafirlikten misafirliğe gitmemse yapamam bunları.Ama allah saklasın zor durumda olurlar çalıştığım bütün parayı verir bakıcıda tutarım kendimde gider ilgilenirim.Ama dip dibe olarak değil.Anlamasını istediğim şey şu artık o ve ben aile olacağız biraz olsun ailesini çemberin dışında tutmayı başarmalı.Bunu onu kırmadan söyleyebileceğim bir yol varsa yardımcı olur musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?