Arkadaşlar biz erkek arkadaşımla dün ayrıldık,şu anda tam tamına 24 saat oldu1 hafta-10gündür birbirimizi çok gerdik,son konuşmamızda tatlıya bağlayalım dedim ama ikimizde gerçekten çok gerilmişiz ki aşamadık.Yani erkek arkadaşım benim isteklerimi kabul etti etmesine ama hiç tarzı olmamasına rağmen bağırıp çağırmaya başladı en ufak şeylerde ,bir nevi kabul ediyorum ama gör bak ben mutsuzum anlamına da gelebilir bu bağırmalar tabii. Ben 25 yaşındayım,bu yşıma kadar babam bana sesini yükseltmemiştir,bienimle hep akranı gibi karşısına alır ve konuşur,alışık değilim anlayacağınız. Sonuç olarak dün gece bitirmeye karar verdik,çok çok üzgünüm ama başka nasıl başa çıkardık bilmiyorum..
Canım ufak tefek şey olur mu?YAni sıradan bi bağrışma olsa kesinlikle böyle davranmazdım ama kalbimi kırdı ağza alınmayacak laflar söyledi,evet onu maalesef ki hala çok seviyorum ama inan o lafları söyledi ya buz gibi soğudum..
Bu yazdıklarım çok acımasızca gelecek belki size, lütfen beni affedin, ama o insanı işte şimdi tanımış oldunuz.
Eğer her şeyi kuzu kuzu kabullenip onun çizdiği çerçevede bir hayat kuracak olsaydınız, evet belki kavgasız tartışmasız bir hayatınız olacaktı. Ama siz, siz olamayacaktınız, o insanların hayatını kolaylaştırmak için evlilik yapmış bir kadın konumunda olacaktınız, kendi fikirlerinizi öne sürdüğünüzde işte bu muameleyi görecektiniz...
Etrafımızda bir sürü evlilik var, çoğu güllük gülistanlık görünen. İnanın ki, bazılarını sadece kadınlar sürdürüyor, aman yuvam bozulmasın diye her şeye boyun eğmiş durumdalar, "gık" deseler kocaları tepelerine binecek. Onlar da kendilerinden vazgeçmişler, ya başka çıkar yol bulamıyorlar, ya da cidden yok seçenekleri, bilmiyorum.
"Her zaman benim dediğim olur, senin ne düşündüğün benim hiç umurumda değil, sesini çıkarırsan ağzımı bozar, gerekirse kafanı da kırarım" diyen erkekten koca olmaz.
Çoook uzun bir süre sonra merhaba.. bir cok dert okuyorum burada dogal olarak. 4 yil once acmistim ilk ve tek konumu. Ilk sayfada yer aliyor zaten. Cok sancili bir surecten gectim, gelecegimi dusunerek seve seve ayrildim. Vee su anda evliyim cok ama cok mutluyum sukurler olsun ki, esim her konuda anlayisli biri. Hayallerimin otesinde guzel bir evlilik nasip etti allahim bana. Demem o ki arkadaslar her sey geciyor zamanla, atlatilmayan sey yok ve inanin Allah bizim icin her seyin en iyisini nasip ediyor, 4 yil once bu sikintilari yasamasaydim belki simdi bu kadar mutlu olmazdim. Yeniden baslamaktan hic korkmayin
Merhaba kk,
Yaklaşık 6 aydır forumunuzu takip etmekteyim.Düştüğüm ikilem sonrası kesinlikle yardım almam gerek dedim ve aranıza katıldım.
Şu aralar çok önemli bi karar aşamasındayım.1buçuk yıllık bir beraberliğim var çok şükür buzamana kadar kötü hiçbir şeyle karşılaşmadık ikimizde.Geçen ay ailelerimiz tanıştı,bu ay içinde de isteme olması planlandı.Şimdi asıl konuya gelelim,erkek arkadaşımın dairesi annesinin üst katında.Tamam sorun değil bu kabul edilebilecek bir şey.Ama ev 2 oda 1salon.odaların birine de aslında oda değil antre denir.Yani çocuğumuz olunca odası orası olacak.Düşünün evin kapısını açıyorsunuz ki karşınızda çocuk odası:26:
Erkek arkadaşımla bunu konuştuğumuz zaman çocuğumuz olana kadar otururuz dedim,hatta 5 yıl çocuk istemezse 5 yıl bile otururuz dedim ama ev küçük işte.Bugün tekrar konuyu açtım,bu konu kapansın ben annemi babamı bırakıp bir yere gidemem benden başka kimseleri yok,elden ayaktan düştüklerinde ben bakıcam diyor..İlk defa bugün bozuştuk ne yapacağımı hiç bilemiyorum,başından böyle şeyler geçen arkadaşlar bir el atın bu garibe
ben de buna benzer bir konu actim..benimki senin olayinin tersi gibi..ben annemi kaybettim ve erkek arkadasjma babamin alt katina tasinalim dedim..o da kesinlkkle olmaz dedi..benimki biraz daha farkli,babam yalniz sonucta...siz calisiyor musunuz bilmiyorum ama iki kisinin evlenirken ortak ev secmesinin neresi anormal..neden diretilir illa burda oturacagiz diyeee...kadin degil midir yuvayi yapan..istemedigi bir yuvada esinj nasik mutlu etsin kadin??
Bu mesajını okuduğumda gerçekten işte bu! diye bağırmak geldi içimden!! Kadınlar Kulubü'ndeki bir çok genç kıza ders olsun senin konun, işte kendine değer veren bir kadın! Senin adına çok sevindim hilaf, mutluluğun daim olsun. Emin ol şimdi bıkkın, yorgun ve umutsuz bir kadın olabilirdin ama sen biraz acı çekmeyi göze alarak bu hayatı elinin tersiyle itmişsin rabbim de seni hakeden birini göndermiş sana...
Bu konuyu okuyan genç kızlara ders olması dileğiyle, mutlu ol
gerçekten senin adına çok mutlu oldum. Allah mutluluğunuzu daim etsin. gerçekten güçlü bir kadınsın.Çoook uzun bir süre sonra merhaba.. bir cok dert okuyorum burada dogal olarak. 4 yil once acmistim ilk ve tek konumu. Ilk sayfada yer aliyor zaten. Cok sancili bir surecten gectim, gelecegimi dusunerek seve seve ayrildim. Vee su anda evliyim cok ama cok mutluyum sukurler olsun ki, esim her konuda anlayisli biri. Hayallerimin otesinde guzel bir evlilik nasip etti allahim bana. Demem o ki arkadaslar her sey geciyor zamanla, atlatilmayan sey yok ve inanin Allah bizim icin her seyin en iyisini nasip ediyor, 4 yil once bu sikintilari yasamasaydim belki simdi bu kadar mutlu olmazdim. Yeniden baslamaktan hic korkmayin
Çoook uzun bir süre sonra merhaba.. bir cok dert okuyorum burada dogal olarak. 4 yil once acmistim ilk ve tek konumu. Ilk sayfada yer aliyor zaten. Cok sancili bir surecten gectim, gelecegimi dusunerek seve seve ayrildim. Vee su anda evliyim cok ama cok mutluyum sukurler olsun ki, esim her konuda anlayisli biri. Hayallerimin otesinde guzel bir evlilik nasip etti allahim bana. Demem o ki arkadaslar her sey geciyor zamanla, atlatilmayan sey yok ve inanin Allah bizim icin her seyin en iyisini nasip ediyor, 4 yil once bu sikintilari yasamasaydim belki simdi bu kadar mutlu olmazdim. Yeniden baslamaktan hic korkmayin
böyle seneler öncesinin olayı nereye varmış şu an ne durumdalar merak ederim hep.
sizin adınıza sevindim mutluluklar dilerim.
sırf bu yüzden bitirmeyi dusunuyorsaniz çokta kuvvetli bi sevginiz yok gibime geldiArkadaşlar devam etmelimiyim bitirmeli miyim bilmiyorum çok garip bir durumdayım,ne yapacağım ben Allah'ım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?