• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım kendimi tutamayacağım

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
belki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı :KK43:
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım :KK43:
hayırılısı.

hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı :KK43:
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım :KK43:
hayırılısı.
ex'ten next olmaz bacım sal artık

Tutma kendini yazmak istiyorsan yaz. Kaybedecek neyin kalmış ki giden gitmiş nasılsa en azından tamamen içinde bitirmiş olursun.

hayırılısı.
Adam şu an yellene yellene uyuyor canım, aklından geçmiyorsun.

BA6F62DA-A059-4A19-97D3-999F4FC36BA5.webp

Der ve kaçarım ..

Kusura bakmayın size iyi oldu. Adama kendi kendinize trip atar günlerce yazdıklarını cevapsız bırakır istersen ayrılalım dediğinde tamam derseniz adam elbette yoluna bakar. Hepimiz yazdık öyle numaranız gözükünce falan yazmaz size diye, sonuç şaşırtıcı olmadı. Ben yerinizde olsam içimde kalmasın diye yazarım ama siz kendinizde o kadar hata görmüyorsunuz ki yazsanız ne diyeceksiniz? Siz de artık yolunuza bakın

Adam şu an yellene yellene uyuyor canım, aklından geçmiyorsun.
keşke öyle olsa habire instagramdan birilerini ekliyor. wp da çevrimiçi.
ayrı olanlara tek önerim. SAKIN TAKİP ETMEYİN. takip etmeseydim bu halde olmazdım

hayırılısı.
Adamı bil sal artık. Bittiğini kabul et bacim

keşke öyle olsa habire instagramdan birilerini ekliyor. wp da çevrimiçi.
ayrı olanlara tek önerim. SAKIN TAKİP ETMEYİN. takip etmeseydim bu halde olmazdım
Yanlış olmuş o zaman, adamın totosu duymuyor senin tırnaklarını yiyerek onu izlediğini. Hani bilse de umrunda değil.

Neden açık açık "sürekli beni eve çağırmandan rahatsızım, sadece cinsellik için benimle birlikteymişsin izlenimi yaratıyor" demeyip pasif agresif şekilde mesajlarını cevapsız bırakıyorsunuz? Sonra ayrılalım demiş, tamam demişsiniz. Numarayı ekleyip resim görününce yazacağını sanıyorsunuz falan. Neden bu kapalı haller? Biraz açık olun. Ha yazmadıysa isterseniz yazın, "böyle böyle düşündüm, bundan rahatsızdım ve açıkça konuşmayıp bitirdiğim için pişmanım" deyin. İlla bir defa daha denemek istiyorsanız elbette.

Kusura bakmayın size iyi oldu. Adama kendi kendinize trip atar günlerce yazdıklarını cevapsız bırakır istersen ayrılalım dediğinde tamam derseniz adam elbette yoluna bakar. Hepimiz yazdık öyle numaranız gözükünce falan yazmaz size diye, sonuç şaşırtıcı olmadı. Ben yerinizde olsam içimde kalmasın diye yazarım ama siz kendinizde o kadar hata görmüyorsunuz ki yazsanız ne diyeceksiniz? Siz de artık yolunuza bakın
normalde hep dönerdi :(
gerçekten anlamıyorum. bi de sürekli instagramdan birilerini ekliyor. böyle de yapmazdı. çıldırmış olabilir mi :KK57:
yani yazcak da bişey yok. en fazla bir öpücük yollarım :KK70:

Back
X