• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım kendimi tutamayacağım

normalde hep dönerdi :KK43:
gerçekten anlamıyorum. bi de sürekli instagramdan birilerini ekliyor. böyle de yapmazdı. çıldırmış olabilir mi :KK57:
yani yazcak da bişey yok. en fazla bir öpücük yollarım :KK70:
Üyelerin yazdığından anladım ki, ilişkiden beklentileriniz aynı değil. Adamı bi sal.

Neden açık açık "sürekli beni eve çağırmandan rahatsızım, sadece cinsellik için benimle birlikteymişsin izlenimi yaratıyor" demeyip pasif agresif şekilde mesajlarını cevapsız bırakıyorsunuz? Sonra ayrılalım demiş, tamam demişsiniz. Numarayı ekleyip resim görününce yazacağını sanıyorsunuz falan. Neden bu kapalı haller? Biraz açık olun. Ha yazmadıysa isterseniz yazın, "böyle böyle düşündüm, bundan rahatsızdım ve açıkça konuşmayıp bitirdiğim için pişmanım" deyin. İlla bir defa daha denemek istiyorsanız elbette.
hayır ben onun benimle cinsellik için birlikte olmadığını biliyorum. yani ev konusu değil asıl mesele. asıl mesele o akşam wp da hareketlilik gördüm. ve ben buluşalım dedim. o da çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. ben de hemen bozuldum. çünkü başkasıyla yazıştığını düşündüm. yani aslında bunlar hep sanırım benim kuruntularım. çünkü ortada bişey de yok. sadece bir iki kere wp a girdi diye yani bunlar. o da istersen eve gel dedi. ben de başka zaman buluşuruz dedim. yani asıl mesele benim kuruntularım. sonradan da kalktı zaten evimin önüne geldi. ben cevap vermedim bile :( offf şuan yazınca da k.çı kalkacak biliyorum. kendim ettim kendim buldum sanırım

hayır ben onun benimle cinsellik için birlikte olmadığını biliyorum. yani ev konusu değil asıl mesele. asıl mesele o akşam wp da hareketlilik gördüm. ve ben buluşalım dedim. o da çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. ben de hemen bozuldum. çünkü başkasıyla yazıştığını düşündüm. yani aslında bunlar hep sanırım benim kuruntularım. çünkü ortada bişey de yok. sadece bir iki kere wp a girdi diye yani bunlar. o da istersen eve gel dedi. ben de başka zaman buluşuruz dedim. yani asıl mesele benim kuruntularım. sonradan da kalktı zaten evimin önüne geldi. ben cevap vermedim bile :KK43: offf şuan yazınca da k.çı kalkacak biliyorum. kendim ettim kendim buldum sanırım
Yazma rezil etme kendini.

Demiştik. Şimdi keyfine diyecek yoktur fotoğrafın geri geldi ya. O özgüvenle 5 kız daha ekler
ayrıca eklememden dolayı yazacağımı da tahmin ettiği için artık hiç yazmaz. evet sorunlu ilişkiler1. dönem derslerine hoşgeldiniz.

tekrardan numarasını eklemiştim

BA67B191-A8C6-4399-8C34-4C6F7435A09C.webp

belki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı :KK43:
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım :KK43:
hayırılısı.
Niye? Dünyada bir tek o mu kaldı bu kadar aciz kalıyorsunuz ? Kadınların kendini bu kadar degersizlestirip bir erkek için küçük dusmelerine hiç bir anlam veremiyorum.

hayır ben onun benimle cinsellik için birlikte olmadığını biliyorum. yani ev konusu değil asıl mesele. asıl mesele o akşam wp da hareketlilik gördüm. ve ben buluşalım dedim. o da çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. ben de hemen bozuldum. çünkü başkasıyla yazıştığını düşündüm. yani aslında bunlar hep sanırım benim kuruntularım. çünkü ortada bişey de yok. sadece bir iki kere wp a girdi diye yani bunlar. o da istersen eve gel dedi. ben de başka zaman buluşuruz dedim. yani asıl mesele benim kuruntularım. sonradan da kalktı zaten evimin önüne geldi. ben cevap vermedim bile :KK43: offf şuan yazınca da k.çı kalkacak biliyorum. kendim ettim kendim buldum sanırım
O kadar kızı kafe köşesinde kola içmek için eklemiyor, az gerçekçi ol.

normalde hep dönerdi :KK43:
gerçekten anlamıyorum. bi de sürekli instagramdan birilerini ekliyor. böyle de yapmazdı. çıldırmış olabilir mi :KK57:
yani yazcak da bişey yok. en fazla bir öpücük yollarım :KK70:
Sizi sevmiyor veya istemiyor olabilir. Başka birileri ile denemek istiyor olabilir. Bunu kabul et

hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı :KK43:
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım :KK43:
hayırılısı.
Yazmamak en iyisi kendini bişey sanmasın neden yazacaksınız ki neden??

hayırılısı.
Kendinizi küçük dusurmeyin

Back
X