• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım kendimi tutamayacağım

belki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı :KK43:
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım :KK43:
hayırılısı.
Belki kein ilaci olsa kendi basina sürer misali olacak ama yazma..kesinlikle yazma. Tek bir adim bile atma. Hatta numarasini madem sildin geri eklemeseydin keske.

Bu arayis icinde olmasi erkeklerin ayrildiktan sonra mutlaka gecirdikleri bir evresidir. Birkac evre var onlari atlattikdan sonra mutlaka dönecektir. Ama birkac hafta belki ay sürer.

Iradeli ol ve bekle. Ben sana garanti bile veririm. Eger pesinden kosmazsan döner.

hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı :KK43:
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım :KK43:
hayırılısı.
Kendin diyorsun sürekli arayis icinde falan Sen napcan böyle Bir cöplügü?! Biraz benlik saygin olsun

hayırılısı.
hayırılısı.

Sana youtubeden gürkan kecici ve Adil yildirimin ayrildiktan sonra ne yapmam gerektigini, erkeklerin hangi evrelerden gectiklerini anlatam bircok videolari var. Tavsiye ederim izle ve yazmamaya Motive ol

normalde hep dönerdi :KK43:
gerçekten anlamıyorum. bi de sürekli instagramdan birilerini ekliyor. böyle de yapmazdı. çıldırmış olabilir mi :KK57:
yani yazcak da bişey yok. en fazla bir öpücük yollarım :KK70:

Artık sevgili değilsiniz. O yüzden normalde dönmesiyle şimdi dönmesi bir değil. Bir eski sevgilim vardı her kavgada o yazarıdı. Bitsin dedik ayrıldık daha da hiç yazmadı adam bana. Neden yazsın, ayrılmışız. Yoo çıldırmamış normal bir şekilde hayatına devam ediyor. Öpücük atmayı düşündüğünüze göre siz çıldırmışsınız ama 😅

Artık sevgili değilsiniz. O yüzden normalde dönmesiyle şimdi dönmesi bir değil. Bir eski sevgilim vardı her kavgada o yazarıdı. Bitsin dedik ayrıldık daha da hiç yazmadı adam bana. Neden yazsın, ayrılmışız. Yoo çıldırmamış normal bir şekilde hayatına devam ediyor. Öpücük atmayı düşündüğünüze göre siz çıldırmışsınız ama 😅
Adamı umutlandıracak yok yere 🤣

Back
X