• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım kendimi tutamayacağım

Hani foto atmıştı da fotodaki tırtıl mi el mi demiştiniz o üye misiniz? Adam zaten atacağı adımı atmıştı siz de ilgi kesilince boşlukta kalmışsınız yakında geçer yazmayın bence 🙂
Yok canım onunla sosyal medyadan tanılmıştık. Ayrıca sırf bu adama yazmayım yeni sayfa açmak adına sosyal medyadan başka biriyle yazıştım iki hafta kadar malesef yine geçmedi. Ona da haksızlık yapmamak adına dün gece bitirdim iletişimi. Çünkü başkası varken aklımda diğer bir insana adapte olamıyorum

Hepsi için geçerli değil tabiki bu. Arada ne yaşndığına da bağlı. Tabi ki şuan istese yazar ben de biliyorum. Sadece eskiden ona karşı içimde beklenti ve özlem yoktu ve yazıyordu. Şuan ona karşı içinde nir enerji akışı var. Ve o da bunun fatkında bilinçli olmasa dahi egosu ve bilinçaltı bu enerjiyi hissediyor bence hepsi bu. Eğer şuan başkalarına kanlize olabilseydim eminim yazacaktı. Ama şuan k.çı havada beyimizin.

hıhı bilinçli olmasada egosu hissediyor o yüzden yazmıyor. yoksa umurunda olmama ihtimali yok yani😎

belki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı :KK43:
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım :KK43:
hayırılısı.
Öküz ölmüş ortaklık bitmiş, neden hala adamın peşindesiniz..
Bu tavrınız çok hazımsız ve saplantılı bir durum.
Adam sizden ayrılmış , bırakın ne ararsa arasın…
Benden çıkan isterse memlekete reisi cumhur olsun, isterse dünya güzeline yürüsün, isterse sürünsün babane..
Yaşınız küçük galiba, boşverin,üzerine ne kadar düşerseniz o kadar kıymetsiz olursunuz.

Kendinizi ne kadar önemsiyorsunuz da adamın yazacağını düşündünüz ki? 1 ay olmuş, konuşmalarınızı çoktan silmiştir. Fotoğrafınızın geri geldiğini de ruhu bile duymamıştır doğal olarak. İşi gücü yok onu takip edecek sanki.
Haberi olsun diye mesaj da atın bari tam olsun.

Kendinizi ne kadar önemsiyorsunuz da adamın yazacağını düşündünüz ki? 1 ay olmuş, konuşmalarınızı çoktan silmiştir. Fotoğrafınızın geri geldiğini de ruhu bile duymamıştır doğal olarak. İşi gücü yok onu takip edecek sanki.
Haberi olsun diye mesaj da atın bari tam olsun.
Tamam.

Aman yaz gitsin ya
Icinin yangını söner hiç olmazsa 😄 yazmadığın sürece gözünde daha da büyüyecek bu adam...
Ama sana olacakları söyleyeyim,bir sekilde iletişime geçerse bir iki güne sen yeniden soğuyacaksın...bu kadar gel gitli bir bağın özü aşk değil

Aman yaz gitsin ya
Icinin yangını söner hiç olmazsa 😄 yazmadığın sürece gözünde daha da büyüyecek bu adam...
Ama sana olacakları söyleyeyim,bir sekilde iletişime geçerse bir iki güne sen yeniden soğuyacaksın...bu kadar gel gitli bir bağın özü aşk değil
Ay evet ya cidden ilk üç hafta zaten yazar diye rahattım
Son bir haftadır yazmıyo diye üzülmeye başlamıştım.
Dün gece intagramdan habire birilerini eklediğini görünce resmen zor duruyorum yazmamak için.
bu eziyet niye en kötü cevap yazmaz. Ben de hakkatten yoluma bakarım.

Buna benzer bir durumu ben de yaşamıştım, konu sahibi gibi yüksek dozda tripler atıp adamı silmiştim ben de. Sonra o bana dönmedi, ben çok özledim ettim en sonunda kendim ulaştım :KK53:Tekrar konuşmaya başladık ama adam o kadar değişmişti ki resmen umursamazları oynuyordu. Hasta olduğumda geçmiş olsun bile demiyordu, kaba kaba konuşuyordu, eski ilgili sevecen halinden eser yoktu. O ilgili davrandığı günlerde sürekli trip atarak yanlış yaptığımı anladım tabi sonra... iletişim uzun sürmedi bu kez tamamen bitti zaten. Bu arada bunlar olurken 17 yaşımdaydım, konu sahibinin yaşını bilmiyorum :KK53: Yani bana sorarsanız konu sahibi, tecrübeye dayanarak diyorum ki bu adam yazmaz siz yazarsanız da benimkinin yaptığı gibi geçmişin verdiği hınçla canınıza okur, kesinlikle o alttan alan, ilgili, müşfik adamı bulamazsınız. Umarım biz yanılırız forum olarak :KK51:

Gerçekten söyleyecek bir şeyiniz varsa yazın sadece meraktan değil..
içinizde kalan ve söyleyemediğiniz bir şey varsa eyvALLAH ama öbür türlüsü onun karşısında sizi aşağıya çeker..

Gerçekten söyleyecek bir şeyiniz varsa yazın sadece meraktan değil..
içinizde kalan ve söyleyemediğiniz bir şey varsa eyvALLAH ama öbür türlüsü onun karşısında sizi aşağıya çeker..
Öbür türlüsü derken?

Hepsi için geçerli değil tabiki bu. Arada ne yaşndığına da bağlı. Tabi ki şuan istese yazar ben de biliyorum. Sadece eskiden ona karşı içimde beklenti ve özlem yoktu ve yazıyordu. Şuan ona karşı içinde nir enerji akışı var. Ve o da bunun fatkında bilinçli olmasa dahi egosu ve bilinçaltı bu enerjiyi hissediyor bence hepsi bu. Eğer şuan başkalarına kanlize olabilseydim eminim yazacaktı. Ama şuan k.çı havada beyimizin.
Aynen ya aynen.
Siz zaten kainatın en güzel kadını, İngiltere düşesi falansınız. Sizden vazgeçme imkanı yok,taktik yapıyor. Kendinizi ne kadar önemsiyorsunuz, onum için toz zerresi kadar önemli değilsiniz ki?
Kelimenin tam anlamıyla sapıklık bu yaptığınız, saplantılılık.
Korkunç ya, bir insana nasıl böyle takabiliyoraunuz?
Adamın umrunda değilsiniz,muhtemelen gelse bile kullanılıp bırakılacaksınız.
Gurur falan yok mu sizde, pes.

Anladigim kadariyla rehberden nosunu silip sonradan tekrar kaydetmişsin. Resmi farketmemis olabilir. Ya da farkettiyse bile bazen noyu silmesek bile profil resmi görünmeyebiliyor. Ben de öyle olmuştu, kardeşim arkadaşım profil resmin yok demişti ama vardi. Sonra kendiliginden duzeldi, anlamadım ben de. Velhasıl nosunu silip tekrar kaydettigini belki anlamamıştır. Çok içinde kaldiysa bir msj at ama öyle öpücüklü degil, kendini küçük düşürecek biseyler yazma. Sürekli kiz eklemesi de sıkıntı aslinda.. 🙄

Anladigim kadariyla rehberden nosunu silip sonradan tekrar kaydetmişsin. Resmi farketmemis olabilir. Ya da farkettiyse bile bazen noyu silmesek bile profil resmi görünmeyebiliyor. Ben de öyle olmuştu, kardeşim arkadaşım profil resmin yok demişti ama vardi. Sonra kendiliginden duzeldi, anlamadım ben de. Velhasıl nosunu silip tekrar kaydettigini belki anlamamıştır. Çok içinde kaldiysa bir msj at ama öyle öpücüklü degil, kendini küçük düşürecek biseyler yazma. Sürekli kiz eklemesi de sıkıntı aslinda.. 🙄
Ekledikleri kız mı onu bilmiyorum ben profili gizli. Sadece takip sayısı sürekli artıyor. Ne ekliyor onu da bilmiyorum açıkçası. Ama ben de bu akşam yazmayı düşünüyorum. Bakalım ölüm yok ya ucunda

Gülüm sen ne sayıklıyon gözünü seveyim? Adamın totosu duymuyor totosu, enerjiymiş, he avun sen.

Ekledikleri kız mı onu bilmiyorum ben profili gizli. Sadece takip sayısı sürekli artıyor. Ne ekliyor onu da bilmiyorum açıkçası. Ama ben de bu akşam yazmayı düşünüyorum. Bakalım ölüm yok ya ucunda
Ama öyle kendini küçük düşürecek cümleler de kurma tartışmaya dönecek cümleler de. Mantıklı bişey yaz zarf at dönerse senindir dönmezse de artik yapacak bişey yok. Bidaha aramazsin.🤷‍♀️

Sadece takinti yapiyorsun, o seni umursamadigi icin. Cocuk eskisi gibi ilgilense yine cevap vermezsin.
K.çı havada olan senmişsin de cocuk indirmis gibime geldi benim. Kusura bakma

Back
X