• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım kendimi tutamayacağım

Sadece takinti yapiyorsun, o seni umursamadigi icin. Cocuk eskisi gibi ilgilense yine cevap vermezsin.
K.çı havada olan senmişsin de cocuk indirmis gibime geldi benim. Kusura bakma
Ben görüşmek istedim benle görüşmedi ve buna kırıldım. Bunun bi tarafının havada olmasıyla alakası yok. Ben şuan ilgi eksikliğinden onu istemiyorum. Bilmiyorum ne kadar inanırsınız ama ondan ayrıldıktan sonra başka biriyle tanıştım ve çocuk benle görüşmek istiyor be ilgileniyor ama ben işte ondan elektrik alamadım. Yani 100 kişiyle de görüşsen bazen o tadı yakalayamıyorsun. Tamam ben de sapıklık yapıp ısrarla aramam ama en azından bi adım atsam ölmem. Aşırı ama aşırı gurur yapıyorum elim belki 5000 kere yazmaya gitti geri geldi. Artık bu eziyeti kendime yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Bi eve gitsin akşam msj atıcam inşallah. Bakalım hayırlısı. O bana atmıcak belli oldu. Ya da ben başka limanlara geçince atabilir o zaman da iş işten geçsin istemiyorum.

Ben görüşmek istedim benle görüşmedi ve buna kırıldım. Bunun bi tarafının havada olmasıyla alakası yok. Ben şuan ilgi eksikliğinden onu istemiyorum. Bilmiyorum ne kadar inanırsınız ama ondan ayrıldıktan sonra başka biriyle tanıştım ve çocuk benle görüşmek istiyor be ilgileniyor ama ben işte ondan elektrik alamadım. Yani 100 kişiyle de görüşsen bazen o tadı yakalayamıyorsun. Tamam ben de sapıklık yapıp ısrarla aramam ama en azından bi adım atsam ölmem. Aşırı ama aşırı gurur yapıyorum elim belki 5000 kere yazmaya gitti geri geldi. Artık bu eziyeti kendime yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Bi eve gitsin akşam msj atıcam inşallah. Bakalım hayırlısı. O bana atmıcak belli oldu. Ya da ben başka limanlara geçince atabilir o zaman da iş işten geçsin istemiyorum.
Yazdinmi mesaj?

Hahahaha

Yav "bişey yollamayim, dötü kalkacak" dedin, şimdide yollamadan dötü kalkmişmiş bile. Eh madem döt havada, niye yazmiyorsun? Ne değişecek?

Yaa gerçekten trollsen, harika trollsün. Enerji kanalize oldu ahaaha muhteşem bir bahane
Kız enerji yolluyor işte daha ne yollasın

evet kızlar konumu güncelliyorum. mutlu son:KK71::nazar::nazar::nazar::nazar:
dediğim gibi eve gelince mesaj attım. sadece öpücük emojisi koydum.
yarım saat kadar falan geçti. "rosseyy ne sen üzül ne ben üzüleyim" yazdı
ben de sadece "tamam" yazdım. başkada bir şey yazmadım
aradan iki saat kadar geçti bana el sallama emojisi atmış hoşçakal tarzında olandan.
ben de "çok özledimmm" yazdım :))))
sadece "yorgunum" yazmış. ondan sonra ben de neden diye sordum ve gerisi normal hayattan başladık konuşmaya ne yaptın ne ettin diye devam etti ve çok şükür şuanda da habire yazıyor :KK70:
çok şükür..
gerçekten buraya yazmak çok iyi geldi. bana destek olan. dünkü stresimi paylaşan herkese çok tşk ediyorum. :KK200:

aradan iki saat kadar geçti bana el sallama emojisi atmış hoşçakal tarzında olandan.
sadece "yorgunum" yazmış. ondan sonra ben de neden diye sordum ve gerisi normal hayattan başladık konuşmaya ne yaptın ne ettin diye devam etti ve çok şükür şuanda da habire yazıyor :KK70:
çok şükür..
gerçekten buraya yazmak çok iyi geldi. bana destek olan. dünkü stresimi paylaşan herkese çok tşk ediyorum. :KK200:
Adam yorulmuş kız ne yaptıysan acilen vazgeç ondan. Hadi hayırlı olsun ne diyelim 🤭

çok şükür..
lütfen artık açık ol, kafanda kuracağına endişelerini, hislerini açıkça söyle ona. ısrarla yazıyorum aynı şeyleri çünkü benim lise üniversite başları halimsin şu an ve ben çok pişmanım bazı şeyler için. neyse mutluluklaar ❤️

çok şükür..
Cocuun adini access koycam dedin söz verdin, valla yolarim kendimi de seni de 😆

çok şükür..

Hahaha daha yeni akşam oldu, nasil hemen 3 saat gecti?

Hiç inandiri gelmedi bana, ama olsun, keyifli konuydu

Ay 11 sayfa olmuş bende yorum yaççamm:110:
Konu sahibinin maniti şimdi kendini nasıl da nimetten sayıyordur :D iyi yapmışsınız , bence kesin size döner. Kimse böyle peşinde gezmez çünküsü🥀

belki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı :KK43:
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım :KK43:
hayırılısı.
Yaz içinde kalmasın be.. Dök içini. Oluru yok bence, ama senin tamamen ümidi kesmen için o mesajlaşmayı yaşaman lazım. Pardone geç kalmışım zaten yazmışsın ;)

Hahaha daha yeni akşam oldu, nasil hemen 3 saat gecti?

Hiç inandiri gelmedi bana, ama olsun, keyifli konuydu
balımmm sana saatleri de yazayım istersen. öpücüğü 18:07 de koymuşum. ne sen üzül ne ben cümlesini 18:23 de yazmış. 18:30 da tamam yazmışım. 20:29 da el sallama işareti var. 20:31 de çok özledimmm. 20:40 da yorgunum. 20:41 hastamısın? diye devam ediyor. ha bu kadar ispata gerek var mıydı. ama olsun. görümcem mutlu olsun :KK70:
ya ben burda kimseyi tanımıyorum. kaldı ki ben kk yı geçmişime bak hep ne zaman moralim bozulsa konu açarım. derdim varken konu açarım. asla burda kendimi ispat çabam yok. kime ispat edicem ki kimseyi tanımıyorum.
çok şükür barıştık. ha tekrar tartışırmıyız bilmiyorum ama öpücüğe boğdum adamı.
çok şükür :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

balımmm sana saatleri de yazayım istersen. öpücüğü 18:07 de koymuşum. ne sen üzül ne ben cümlesini 18:23 de yazmış. 18:30 da tamam yazmışım. 20:29 da el sallama işareti var. 20:31 de çok özledimmm. 20:40 da yorgunum. 20:41 hastamısın? diye devam ediyor. ha bu kadar ispata gerek var mıydı. ama olsun. görümcem mutlu olsun :KK70:
ya ben burda kimseyi tanımıyorum. kaldı ki ben kk yı geçmişime bak hep ne zaman moralim bozulsa konu açarım. derdim varken konu açarım. asla burda kendimi ispat çabam yok. kime ispat edicem ki kimseyi tanımıyorum.
çok şükür barıştık. ha tekrar tartışırmıyız bilmiyorum ama öpücüğe boğdum adamı.
çok şükür :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
O öpücüğün gerçeğini isteyecek biliyorsun. 😁

Back
X