Sanırım kötü bir şey yaptım.

Aslında eşime bunu teklif edebilirim akşam birlikte banyo yaptık deyince şaşırdı ama belki onunda hoşuna gidebilir hem belkibdaha sağlıkşı bir banyo olur:)

Yani sanırım biraz ayrılık korkusu yaşamaya başladı bunu yapmaktaki amacımda oydu zaten. Giderken genelde hep anlatıyorum neden gittiğimi ne zaman geleceğimi nenkadar Bana bakıp dinlemese de ben sadece söylüyprum çünkü çok hareketli ve gözler hep etrafta. Annem bakıyor bebeğime ve bazen adımı söyleyip kapıya doğru seslenince hııı diyormuş puf

Bunu deneyeceğim müslin bez önerenlerde olmuş bunlar iyi fikir aslında. Mutlaka deneyeceğim.

Yavrum yaaa kıyamam demek ki ona Bayaa alışmış. Umarım kızımda alışır. Bu banyoları ilişkiniz üzerinde etkisinş gördünüz mü peki

Başta mutluydu aslında sonra tırmanmaya çalıştı bence korktu. Böule otyracapız içeride sanıyordu sanırım. :) yıkamaya başlayınca baya korktu.

kötü bir şey yapmamışsınız ama korkmuş demek ki. ben hiç öyle yıkamadım ama yıkayan bir çok kişi biliyorum. üzülmeyin. belki yüzüne falan su geldiyse hoşlanmamıştır. uyanınca kalmaz bir şeyi.ama yıkanırken dikkat edin düşürmeyin

Çok şükür geçti. Büyüdükçe daha bir sarıyorsunuz. Hatta o da sarılıyor.6 aylık kızım amaa çok dokunsal bir bebek yumuş yumuşuz hep

Ay çok güzel bir şey bu amaaa ilk kez gördüm. Normalde bile kullanılablir aslında:) unutmuş kızım akşamı sanırım mutlu bu sabah

Yaa yöntem sanırım hatalı bana dönüktü ana kafasını falan koymadım göğsüme ah kuzum işte korktu. Bakalım ara ara deneyip daha olumlu sonuç alırım umarım

Yavrum yaaa kıyamam demek ki ona Bayaa alışmış. Umarım kızımda alışır. Bu banyoları ilişkiniz üzerinde etkisinş gördünüz mü peki
Çoook. Mesela hiç meme reddi yaşamadım bununla alakası olduğunu düşünüyorum. Banyoyu suyu seviyo. Duşta oyun oynayarak kaliteli vakit geçiriyoruz. Her anlamda çok güzel bişey

Bu arada sırtı bana dönük şekilde yıkardım diğer türlü zor olurdu. Arada bi dönüp emmeye çalışması bonusu oldu

Kızım sonrasındasda devam etti sıkmaya yumruk. Korktu kuzum. Aslında bizde hep kucak kucak dururuz fakat çalışmaya başlayınca kendimi kötü hissettim sanırım

Kendimi biraz suçlu hissediyorum sanırım. İki işte çalışarak onu sürekli bırakıyorum. Bında beni arayışa itti. Öyle işte:)

Amin sağolun. Çalışmaya başladığımdan beri göğsümde kucağımda uyuyor. Belki daha fazlasını istedim bilemedim. Benimde ihtiyacım vardı sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…