- Konu Sahibi elifcik_45
-
kafam karışık canım çok ya. maddiyata ailem çok bakar. beni beklmek yordu ya.aileler bide onun ailesi hiç birbirini tutmaz yada bana öyle geliyo bilmiyorum.ya nişanlı çok zor oluyo hele ki ailen istemiyosa nadir görüşüyosun.bide evlenince ya gene isenilmeyen olursa ne bileyim ya . çok seviyorum ama kafam karışık.benim için şehir değştrdi nişanlım ve ailesi.Annem bana o şehir değiştirdiği için acıyosun o yüzden bırakamıyosun diyo.bize inat için bu kadar ısrarcısın diyo ne bileyim ya evet çok fazla seviyorum ama acaba acıma duygumda mı var çok karamsarım kafam karışık7 yıldan sonra bırakmayı düşünebiliyorsan ya aşık değilsin ya da çok mantığın ön planda... Ailenin söylediklerinden etkilenmemeni tavsiye ediyorum.
nişanlımla çok mutluyum ben ama beklerken olucak problemleri düşünüyorum çokARKDAŞIM
canının nasıl istiyorsa öyle davran kimseyi kafaya takma ...nasıl huzurlu olucaksan öyle yap...nasıl mutlu olucaksan öyle yaşa kafanda sorular ve sorunlar üreten insanı çıkar hayatından ..
hakkında hayırlısı olsun herşeyinn
sakın üzülme dönüp bakmada geriye
haklısın canım nişanlımla konuştum çok üzüldü.kırdım onuda sanırım.ona acıdığım için onunlayım sanmaya başladı.eğer öyleyse hiç sürmesin bile dedi.beni hiç üzmedi bu güne kadar sadece beklemek üzüyo bni.ailem sorunlu zaten nişanlıma karşı o yüzden düşünceliyim bnde.sevgi, aşk varsa arada beklemeye de olumsuzluklara dayanmaya da değer diye düşünüyorum
kayınpederim olmadığı için tüm evin yükü nişanlımda.kasımda gidicek biliyodum ben şubata kadar sarkıcakmış askerlik.canım 7 yıl gizlenemek çok zordu rahat olalım istedik.Nişanlımdan yöne hiç bir şikayetim yok sorun sadece beklemek düşündürüyo beni.sorunlar olucak diye.2nizdede hata var bence 1.si nişanlınız neden size sormadan böyle bir karar almış
2.si siz neden beklemeyi göze alamıyorsunuz
3.sü madem askere geç gidecekti neden bu kadar erken nişanlanmış nişanlınız
not:diğer konularınızı henüz okumadan yorum yaptım
evet canım.2 yıl daha beklicem. beklerken sorunlar çok olucak.Seni yoran sadece Beklemek mi ?
sorunlarınız neler? ve 7 yıllık sevgilin 7 aylık nişanlın neden senden borçlarını saklıyor? siz düğün tarihi için plan yapmamış mıydınız birlikte? o zman söylemedi mi o tarihte evlenemeyiz borçlarım var askere şu zaman gidebilecğeim diye?
bence bu mide bulandırıcı bir sorun ufak gibi görünse de. ailenin ısrarla istememesinde vardır bir neden diye düşünüyorum.
kayınpederim olmadığı için tüm evin yükü nişanlımda.kasımda gidicek biliyodum ben şubata kadar sarkıcakmış askerlik.canım 7 yıl gizlenemek çok zordu rahat olalım istedik.Nişanlımdan yöne hiç bir şikayetim yok sorun sadece beklemek düşündürüyo beni.sorunlar olucak diye.
sadece beklerken olucak problemleri göze alamıyorum sanırım canım yabence bukadar kasmayın kendinizi beklemeyi göze alın diğer konularınızıda okudum.babasıda yokmuş nişanlınızın düğünü kendi yapacak sanırım maddi olarak zorlanıyorsa geç gitsin askere bence sizde çok kasmayın
sadece beklemek düşündürüyo canım başka bişi yok.problemler olması düşüncesi hepArkadaşım nişanlın yönünden aklında soru işareti yoksa 2 sene sık kendini bekle. 2 sene beklemek stresli olacak diye ayrılmayı göze alıyorsan sende de bir şeyler bitmiş herhalde?
hemde çok seviyorum.ama şimdi onu çok kırdım ben.7 yıl beklemişsin zaten.. Nisanlını seviyorsan vazgeçme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?