- Konu Sahibi elifcik_45
-
sanırım haklısın canım akşama oturup konuşalım dedi bende aklımdaki şeyleri söylicemMadem birakmak icin elle tutulur bi sorun yok ve bu kadar seviyosun ayrilma o zaman herzaman korkularimiz var hayatta e ona bakarsan bundan ayrilinca ya evlenemezsen ya kotu biri denk gelirse ya mutsuz olursan? Cekilmicek bi problem cikarsa ozaman ayrilirsin ya sorun cikarsa diye ayrilinir mi? Nisanlna da soyle boyle korkularim var bi sorun olursa beni yanliz birakma destek olalim birbirimize tek basima tasiyamam de
canım seviyorum çok sadece beklemek ve beklerken gelecek problemlere gögüs gerememekten korkuyorum.ınsanın dşünceleri zamanla değişebilir.seviyosan kesinlikle ayrılma zaman dedıgın gecer gider nasılsa .ama egerkı ıcınde sevgı yoksa sadece 7 yıl cıktık bız o kadar yıl cıktıgımız ıcın evlenelım bari gibi bi dşünce varsada ayrıl derim.ilerde pişman olmamak için.sevgi yoksa sımdıden bıtmesı daha iyi.kalbini dinle ona göre karar ver.
canım seviyorum çok sadece beklemek ve beklerken gelecek problemlere gögüs gerememekten korkuyorum.
ailem istemiyo evlilikte beklemek zor olur diye.Neden evlendikten sonra gitmiyor askere?
çok teşekkür ederim canım.güzel bir moral oldu tüm söyledikleriniz bugün görüşemedk yarın buluşup sorunlarımızı derinlemesine konuşucaz inş.Bence eğer seviyorsan ve anlaşabiliyosan gerisi teferruat bende nişanlımın okulunu bitirmesini bekledim sonrada 15 ay askerliğini bekledim ikimizin aileside evlenmemize karşı çıkıyordu istemiyorlardı ama şuan iyiki beklemişim diyorum bazen benimde içimden geçti ne için çabalıyorum istenmiyorum sevilmiyorum niye bekliycem diyodum ama sabrın sonu selametmiş bence sabret askerliğini v.s bekle eğer gerçekten seviyosan kim ne derse desin sonunda kazanan sen olursun şuan onun ailesi beni çok seviyo benim ailemde nişanlımı seviyo elbette arada ufak tefek sorunlar çıkıyo ama onlarda aşılıyo umudunu yitirme inşallah sonunda çok mutlu olacağın bir karar verirsin
üni. bitti ama tekrar lys girmek istiyorum :)Bi de iki yili kafana takma kendini gelistir gez toz seyahat et dil ogren hatta iki yillik bi bolum bile bitirirsin evlenene kadar:) veya yuksek lisans? Bence iyi yonunden bakarsan guzel de bi firsat, mesela kendine bak paran varsa lazer yaptir heryerine evlilige hazirlik:):)
kafam karışık canım çok ya. maddiyata ailem çok bakar. beni beklmek yordu ya.aileler bide onun ailesi hiç birbirini tutmaz yada bana öyle geliyo bilmiyorum.ya nişanlı çok zor oluyo hele ki ailen istemiyosa nadir görüşüyosun.bide evlenince ya gene isenilmeyen olursa ne bileyim ya . çok seviyorum ama kafam karışık.benim için şehir değştrdi nişanlım ve ailesi.Annem bana o şehir değiştirdiği için acıyosun o yüzden bırakamıyosun diyo.bize inat için bu kadar ısrarcısın diyo ne bileyim ya evet çok fazla seviyorum ama acaba acıma duygumda mı var çok karamsarım kafam karışık
çok sevdiğim için herşeyi herkesi karşıma aldım ama sanırım çok korktum şu günlerde o yüzden böyle tereddüte düştüm canım çok haklısın seviyosan beklemeyi bilmem gerek.işte kabul etseler asker öncesi evliliği ama istemiyolar ki ilk askerlik snra evlilik diyolar..7 yıldır birlikte olduğun adamı ailen neden hala kabullenemedi,madem ailenin kararları bu kadar önemli 7 yıl nasıl sürdürdünüz bu ilişkiyi ,aileniz maddiyata önem veriyomuş her aile kızının bir eli yağda bi eli balda olsun ister ..önemli olan senin istediğin sen nasıl ve neden vazgeçiyosun..varzeçilirmiiii yahu..kim ne derse desin..amacım seni yargılamak değil aslaaaa kırmakta istemem.ama bence mantıklı olmakla beraber kalbinide duygularınıda dinle..zor gelebilir ama gün doğmadan neler doğar..bizde yaklaşık 8 yıldır birliktedik üstelik nişanlım uzun dönem askere gidicekti yine beklerdim gün oldu devran döndü evlenelim 3 5 ayda olsa eş olarak kalalım dedik kocamın yolunu beklemek daha gurur verici ve tabiki üzücü..kasımda gidicekti şimdi yine gün oldu devran döndü tecil ettirdi aöf okuyo çünkü ALLAH büyük Kısa dönem olur belki ne seviniriz..yani böyle öyle farketmez hiçbişey yıldırmamalı sizi..sevgin azalmıştır belki yani belki bu kadar zahmete değmez diyosundur vss vss..ama gerçek cevabı bul sonradan pişman olma
bide şunu söyleyeyim evlilik kadar hikmetli bişey yok evlenebiliyosanız 1 gün bile evli kalacaksanız evlenin derim ,helali olmak öyle dua etmek bambaşka sanki işlerin açılıyo
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
çok üzülüyorum diye ve rahatsızlandım babam vermem dedi başta.kekelemeler ve bayılma başladı üzüntüden hasta olucam korkusu ile babam verdi beni.Babaannem bırak nolursa olsun düzelir verme dedi babam kimseyi dinlemedi evladım elimden gidiyo dedi verdi beni.annem ilk baş çok istedi snradan babaannem dolduruşuna geldi aynen öle herşeye takıyolar.Bir yanlışını 7 yıldır hiç görmedim herkes dedi nişanlanın farklı olur diye hiç değişmedi beni üzmemek için elinden geleni yapar.Ailesine bile zıt düşer bnm için.Bir damla gözyaşım aksa kim akıttı diye onu düşman beller sevgisi çok büyük ama işte beklemek çok üzdü beni sanki daha çok bekleyinde problemlerle başa çıkamıcam gibi geldi bir an böyle gaflete düştüm çok haklısınız 7 yıllık güzel bir aşk var ortada.aynı durum ama zamanları farklı olarak benim başıma geldi şöyleki
bizde 3 bucuk yıllık sevgiliydik.okul bitince yani 1-2 yıla kadar evlenmeyi düşünüyorduk ki benmki 2 yıllık okuyordu. bitince dgs ye giricem mühendisliğe tamamlıcam vs demeye başladı daha 2 yıllığı bitmemiş uzamış üzerine 3 yıl okuyacak bir de mühendislik kolay değil uzatadabilir, ayrıca askerlik kısa döneme düşecek ama yarım sene de o.
bunlar üzerine eklenince ben baya bi sene beklemek zorunda kalıyordum.
bende ayrılmak istedim
ben seni o kadar bekleyemem sonumuz belli değil dedim
ama çok seviyordum tabi ki
senin yaşadığın duyguları yaşadım belki de
o da mühendis olursam eğer geleceğimiz rahat olur bizim hayatımız için vs dedi
bende istemiyorum o kadar maaş gereği yok bu da yeter gibi konuştum
neyse düşün taşın arkadaşlarla konuş et derken
arkadaşım bi bekle daha ortada bir şey yok dedi
bende bekledim derken. şu anda aöf yazmayı düşünüyoruz ve evli gidecek askere
dgs yle geçiş aklından silindi tamamen =) sebebi de okulunun 1 yıl daha uzaması sürekli vakit kaybediyor anlayacağın.
dün tanışmaya geldiler.eğer evli askere giderse ailem gelir bende kalır. onu da çok düşündm ben kv evine gidemem rahat edemem.kötü bir insan değil aksine ama yapamam. babamın evine dönmekte hoş karşılanmayabilir. en iyisi o dönemde ailemin benm yanıma yerleşmeleri.
yani arkadaşında dediği gibi gün doğmadan neler doğuyor
ayrıca bi an düşündüm onsuz ne yaparım keşke ayrılmasaydıkta 10 yıl sonra evlenseydik derim kesin diye düşünceler belirdi kafamda...
hayırlısı olsun
benmde annem istemiyor sevgilimi
tek sebebi uzağa gelin gitmem.
oğlanda çirkinmiş ayrıca bunlar hep bahane canım o dediği tamam olsa başka bir şey bulacak
okulu bitti canım.Özel bir şirkettede planlama departmanı ve müdür yardımcılığı sorumluluğu var sadece askerlik durumu var başka birşey yok.askere gidip gelsede işi aynı olucak.bu kadar sert yorum yapmana gerek yok ben sadece fikir almak istedim napmam konusunda dertleşmek için.ben sevgimden eminim ama sadece beklemek ve problemler bir an gözümü korkuttu.yorum yaparken kırmadan yazarsan daha iyi olur canım.Bunları çok önceden sorman gerekmiyor muydu
işte böyle atlı koşturuyor gibi evleniyor nişanlanıyor insanlar
sonra da kukumav kuşu gibi düşünüyor
hayır sevgi yetmiyor işte
saygı lazım güven lazım paylaşım lazım ilişkiler için
adam kendi kendine plan yapıp uyguluyor
hiç güven vermeyen bir durum bu
okul bitmeden,işe girilmeden,askerlik yapılmadan bi şeylere kalkışılınca böyle oluyor işte
okulu bitti canım.Özel bir şirkettede planlama departmanı ve müdür yardımcılığı sorumluluğu var sadece askerlik durumu var başka birşey yok.askere gidip gelsede işi aynı olucak.bu kadar sert yorum yapmana gerek yok ben sadece fikir almak istedim napmam konusunda dertleşmek için.ben sevgimden eminim ama sadece beklemek ve problemler bir an gözümü korkuttu.yorum yaparken kırmadan yazarsan daha iyi olur canım.
tabiki öyle ama öyle problemler herkeste olur herşey tamam olsa bile başka birşey olur bilemeyiz işte.Hayat ne getiriyo bizlere.sadece beklemek ve korkular olmasa...genel konuştum
sizde askerlik problem olur
başkasında okul
hayatını kurmadan işe kalkışırsan böyle olur
senin için değil her ilişki için geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?