- Konu Sahibi elifcik_45
-
23 yaşındayım.düşündüm canımda bazen insan korkar ya belkide o yüzden le oldum7 yıldır birliktesiniz
Nişan takılınca ne değişiyo
2,5 yıl daha bekleyemez misin
Ailen yüzünden böyle düşünüyosun desem ailen en başta da istemiyomuş
Yaşın kaç, nişan takarken bunları düşünmedin mi
23 yaşındayım.düşündüm canımda bazen insan korkar ya belkide o yüzden le oldum
çok üzülüyorum diye ve rahatsızlandım babam vermem dedi başta.kekelemeler ve bayılma başladı üzüntüden hasta olucam korkusu ile babam verdi beni.Babaannem bırak nolursa olsun düzelir verme dedi babam kimseyi dinlemedi evladım elimden gidiyo dedi verdi beni.annem ilk baş çok istedi snradan babaannem dolduruşuna geldi aynen öle herşeye takıyolar.Bir yanlışını 7 yıldır hiç görmedim herkes dedi nişanlanın farklı olur diye hiç değişmedi beni üzmemek için elinden geleni yapar.Ailesine bile zıt düşer bnm için.Bir damla gözyaşım aksa kim akıttı diye onu düşman beller sevgisi çok büyük ama işte beklemek çok üzdü beni sanki daha çok bekleyinde problemlerle başa çıkamıcam gibi geldi bir an böyle gaflete düştüm çok haklısınız 7 yıllık güzel bir aşk var ortada.
çok sevdiğim için herşeyi herkesi karşıma aldım ama sanırım çok korktum şu günlerde o yüzden böyle tereddüte düştüm canım çok haklısın seviyosan beklemeyi bilmem gerek.işte kabul etseler asker öncesi evliliği ama istemiyolar ki ilk askerlik snra evlilik diyolar..
haklısın canım bugün buluştuk hiç konuşmadan yemek yedik doğru düzgün konuşmadan sinemaya gittik hatta dabbe cin çarpması gittiğimiz filmde az korktum refleks olarak ona sarıldım kırgın olduğu için somurtuk ama memnundu ona sarılmaman tabi bendede guru var ya nese çıktık hiç konuşmadan yürüdük nişanlım ondan ayrılcağımı düşündüğümü ve gerçekten ayrılıcağıma inanmış bende bu duruma kızdım saat 22.30da ana caddede yürüdüm hızlı hızlı.arkamdata snra geldi konuştuk yolda hatta gelmiyodur diyorum dalmışım.neyse sonra çıkardım yüzüğü eğer gerçekten seni sevmediğimi ve sadece beklemek gözüAnladım canım ama seni böyle üzüp hayatına bu kadar yön vermelerine izin verme iyisiyle kötüsüyle bu kadar yıl bu kadar emek yazık yan kolay olmuyor insanlar eş arıyor hayat arkadaşı arıyor bulamıyor bekliyor..bulanda kıymetini bilmeli bunun ne kadar değerli olduğunu bilmeli
bence sen bastır evlenecek olan sensin evlensende bekarda olsan sen bekliycen o gidecek fark ne anlamadım ne yani adam askerden dönmezse(allah sınamasın-yanlış anlamayın) seni başkasıyla evlendirme planlarımı dul değil bekarlık daha iyi muhabbetlerimi..ben katı kurallara sahibim bu konuda bir gün bile olsa eş olmak eş olmak eş olmak diyorum.....
haklısın canım bugün buluştuk hiç konuşmadan yemek yedik doğru düzgün konuşmadan sinemaya gittik hatta dabbe cin çarpması gittiğimiz filmde az korktum refleks olarak ona sarıldım kırgın olduğu için somurtuk ama memnundu ona sarılmaman tabi bendede guru var ya nese çıktık hiç konuşmadan yürüdük nişanlım ondan ayrılcağımı düşündüğümü ve gerçekten ayrılıcağıma inanmış bende bu duruma kızdım saat 22.30da ana caddede yürüdüm hızlı hızlı.arkamdata snra geldi konuştuk yolda hatta gelmiyodur diyorum dalmışım.neyse sonra çıkardım yüzüğü eğer gerçekten seni sevmediğimi ve sadece beklemek gözü
mü korkuttuğu için böyle şeyler düşündüğüme inanmıyosan bitsin dedim.hızlıca yürüdüm nişanlımda geldi elini boynuma attıh deli aşkım napıcam ben seninle dedi sarıldı tabi bende tripler tavan yaptı.yürüdüm hızlıca tak o yüzüğü bak cadde ortasında dudağından öperim seni dedi bilirım yapar o kadar deli cesaretlidir taktım hemen.şimdide ha bire mesaj atıyo.sanarsınız o lafları ben demedim nişanlım demiş gibi şimdilik şükür iyiyiz
yaşım çok küçük değil canım 23 yaşındayım.dün nişanlımla hallettik birbirimizi çok seviyoruz.evet ailem sıkıntı çekmekten de sanırım kotkuyo ama en çok aileler uyuşmuyoda düşünüyo olabiir amaevlenditen sonra görüşmezsiniz dedim.eskiden beri alışmışlar millet ne der lafına.Artık umursamıcam kimseyi.ne yaparsam kendime yapıyorum.Kendimi çok üzüyorum.canım,
böyle bir sıkıntıda olduğun için üzüldüm
öncelikle şunu demek istiyorum aileler hep ilk başta istemezler damat adayını çünkü tanımıyorlardır huyunu suyunu hep onlar bildiğimiz tanıdığımz olsun derler ( zamanında benimde başımdan geçti böyle olaylar) onlar hep evlilik sonrasını düşünürler. ya kavga ederlerse ya kızımı döverse aldatırsa vs.vs. gibi bazende maddiyata da önem veriyorlar geçim açısından ...
uzun bi flört dönemin olmuş galiba yaşında daha küçük bence keşke nişan falan da olmasaydı da bekleseydin biraz biliyosun hayatın önümeze ne sunacağı belli değil şimdi nişanı atmayı düşünüyorsun oysa ki başlarda daha da başka şeyler hayal etmişsindir.
olan olmuş artık nişanı atma bekle aileni düşün nişanı atacan ister istemez üzülecek 2 taraf o kadar masrafa zahmete girildi. hem kendinde çok üzüleceksin çok iyi düşünmelisin biz ne dersek diyelim boş yaşamayan bilemez tabii.
aslında var ya ben baya sinirli tirplerle dolu tavırlı gıcık biriyim benle 7 yıldır hiç bıkmadan uğraşıyo nobel ödülü filan verilmesi gerekahh ahh böyle de olmasa bu aşk nasıl taze kalır
yaşım çok küçük değil canım 23 yaşındayım.dün nişanlımla hallettik birbirimizi çok seviyoruz.evet ailem sıkıntı çekmekten de sanırım kotkuyo ama en çok aileler uyuşmuyoda düşünüyo olabiir amaevlenditen sonra görüşmezsiniz dedim.eskiden beri alışmışlar millet ne der lafına.Artık umursamıcam kimseyi.ne yaparsam kendime yapıyorum.Kendimi çok üzüyorum.
haklısın canım bugün buluştuk hiç konuşmadan yemek yedik doğru düzgün konuşmadan sinemaya gittik hatta dabbe cin çarpması gittiğimiz filmde az korktum refleks olarak ona sarıldım kırgın olduğu için somurtuk ama memnundu ona sarılmaman tabi bendede guru var ya nese çıktık hiç konuşmadan yürüdük nişanlım ondan ayrılcağımı düşündüğümü ve gerçekten ayrılıcağıma inanmış bende bu duruma kızdım saat 22.30da ana caddede yürüdüm hızlı hızlı.arkamdata snra geldi konuştuk yolda hatta gelmiyodur diyorum dalmışım.neyse sonra çıkardım yüzüğü eğer gerçekten seni sevmediğimi ve sadece beklemek gözü
mü korkuttuğu için böyle şeyler düşündüğüme inanmıyosan bitsin dedim.hızlıca yürüdüm nişanlımda geldi elini boynuma attıh deli aşkım napıcam ben seninle dedi sarıldı tabi bende tripler tavan yaptı.yürüdüm hızlıca tak o yüzüğü bak cadde ortasında dudağından öperim seni dedi bilirım yapar o kadar deli cesaretlidir taktım hemen.şimdide ha bire mesaj atıyo.sanarsınız o lafları ben demedim nişanlım demiş gibi şimdilik şükür iyiyiz
çokkkk teşekkür ederim canım desteğin için :79: gene iyi yada kötü bişi olursa paylaşırım konu olarak çünkü burdaki fikirler çok değiştiriyo insanı en yakın dostuna bile söyleyemediklerini brda paylaşıyosun...ohhhhh maşaallah maşaallah canımm Allah şahittir sevindim ..bak mis gibi aşkınız var deli dolu monoton değil adam çılgın sen nazlı ohh ohh yaşlanmazsınız siz azıcık sabret birgün onun eşi olarak kollarında uyandığında iyki vazgeçmemişim dersin bu günleri anarsınız herşeye değerdi dersiniz şuan dayanılmaz geleilir ama sonu ..başarı hissi,kavuşmak,MÜKEMMELLLLL VE HERŞEYE DEĞER DİYECEKSİNİZ İŞAALLAH...doğurmak gibi acılı dayanılmaz ama sonunda iyki yapmışım dedirtir
haberlerini bkliyorum evlilk vs..düğününe gelemme ama tebriğini bol bol yaparım gelinlik modelinde bile yardım ederim zevkliyimdir heee
Anladım canım kendine iyi bak şunu söyliyeyim üzümün çöpü armudun sapı yapmamanı öneririm ,mükemmel birşey yada kişi yok .. birbirine gösterdiğin anlayış ve sevgi ve tabiki saygı var herşeyin yönünü değiştiren bunlar kolay gelsinçokkkk teşekkür ederim canım desteğin için :79: gene iyi yada kötü bişi olursa paylaşırım konu olarak çünkü burdaki fikirler çok değiştiriyo insanı en yakın dostuna bile söyleyemediklerini brda paylaşıyosun...
askere gidince beklerim.ordayken bırakırsam duramaz oralarda.evet çok seviyorum nişanlımı ama ailemide seviyorum.ikisi bir arada evet zor oluyo ama yapabilirim ya.bizimde kaderimiz zorla ikna etmekse çekerim napalım.Ailen ikna olmayabilir canım ama sen istedikten sonra ikna edebilirsin sonucta 7 seneni de cöpe atamazsın ama bir yandan aile bu atsan atılmaz satsan satılmaz o yüzden kafa karısıklılığını anlayabiliyorum olay sende bitiyor ama askere gidince bekleyebilecekmisin ya da aileni karsına alacak kadar seviyormusun nisanlını?
askere gidince beklerim.ordayken bırakırsam duramaz oralarda.evet çok seviyorum nişanlımı ama ailemide seviyorum.ikisi bir arada evet zor oluyo ama yapabilirim ya.bizimde kaderimiz zorla ikna etmekse çekerim napalım.
Daha önceki konularımı okuyan arkadaşlar bilir baya problemlerim var benim.sorunlu bir nişanlılık yaşıyorum.ailem anlamında sorunlu.7 aydır nişanlıyım.nişanlım askere gidicekcek kasımda yani ben öyle biliyodum.ama öyle değilmiş. bir miktar ödemesi olduğu için en geç baharda askere giderim demeye başladı yani tam 1 yıl olunca gidicek.15 ayda askerlik kısacası 2015 sonu evlilik zaten 7 aydır olmayan kalmadı ben 2 buçuk yıl daha ne yaparım.nişanı atmayı düşünüyorum.Ailem hiç istemicek nişanlımı üzülüyorum çok napıcağımı bilmiyorum.Aile farkı olduğu ve ailem yakıştırmadığı için istemiyo ama 7 yıldır birlikteyiz biz kafam çok karışık kızlar
aslında var ya ben baya sinirli tirplerle dolu tavırlı gıcık biriyim benle 7 yıldır hiç bıkmadan uğraşıyo nobel ödülü filan verilmesi gerek
ne tekmesi ya :)bende biriyle öyle ugraşmıştım.kendine çok güveniyordu sonunda kıçına tekmeyi yedi.benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?