Sanırım Nişan Atıcam :(

ben öncelikle anne babanı anlamaya çalışmanı, onları mantıklıca tarafsız şekilde dinlemeni öneririm.. Sonuçta anne baba onlar senin kötülüğünü isteyeceklerini sanmam.. bazen bi ilişki içindeyken insan göremiyo, aşığım seviyorum diyo herşey oldu bitti sanıyo.. inan öyle değil.. eğer bu kadar ısrarla istemiyosa ailen, kulak ver vardır bi bildikleri..

Bi söz var bilmez misin? kızlar daima annelerinin sözlerine er yada geç gelirler...

tabiki sevgini kenara at, herşeyi bırak demiyorum.. ama ikisini ölçüp aynı kefede tart.. 7 yıl az değil elbette ama bunca zaman bitmeyen sorunlar evlenincede bitmez, sonradan pişman olmaktansa baştan sağlıklı düşünmem gerek..

Hakkınızda hayırlısı.. Sende hep böyle dua et

Son düzenleme:
canım bu dediklerini daha önce düşündüm ailem şuan duruldu nişanlım annemle konuştukyan snra tip ile düzelmiceğini anladı.onlar sadece yakıştırmadığı için istemiyolardı canım baka bi dedikleri yok yani.beni sadece beklemek düşündürüyo.nişanlımdan yana bir şikayetim hiç olmadı.

borçsuz evlenmek en iyisi nişanlın haklı, biz de eşimle 5 yılın sonunda 20li yaşların sonunda evlendik. gözümüzü karartıp daha önce de evlenebilirdim ama maddi manevi bir çok sorun olurdu evliliğimizde. o yüzden beklemek daha hayırlıysa beklemeyi bilmek gerek.

nişanlına güveniyorsan, aileni razı etmeye bak. ama burda bir çok konu okudum ailem karşı çıktı evlendim pişmanım şeklinde belki de o yüzden bilmiyorum ailelerin bi ibldiği vardır gibi geliyor bana her zaman.

yakıştıramama sebepleri nedir? maddiyat eğitim durumu falan mı yoksa fiziksel özelliklerinizden dolayı mı?

tatlım sebepleri sadece yakışmama ha birde millet ne der.Babamdan yöne sorunum yok babam geniş bakar annem sadece millet ne dere bakar.teyzelerim amcamlar hep benim gibiler nişanlımı sevdiler çok.

ailemin istememe sebebi mantıklı olsa kabullenicem.bilmiyorum okudun mu ama daha önce ailemin istememe sebebini yazdım.sadece yakışmama.benim gönlüm yakışıyo onunla

neyiniz yakışmıyor onu anlamadım, sen güzelsin o çirkin mi siz zenginsiniz o fakir mi sen okumuşsun o okumamış mı neyini yakıiştırmıyorlar sana? bir de kayınbaban yokmuş galiba, evlenince annemle oturalım kadın tek kalmasın demesin nişanlın?

yok canım annel ile oturmak yok öyle bir sorunumuz yok kv in aylığı var kendini idare eder nişanlımda annesi ile oturmak istemiyo zaten.tip olarak yakıştırmıyo canım.kültür düzeyimiz aynı nişanlımla.

peki nişanı atınca üzülmeyecek misin? özlemeyecek misin? eğer buna değmeyen biri diyorsan sen bilirsin ama tek sorununuz dış etkenlerse vazgeçerek kendine zarar verirsin, evlilikde de insan birçok sorunla karşılaşıyor ama eğer eşlerimiz bizi aldatmıyorsa şiddet uygulamıyorsa psikolojik olarak aşırı derecede yıpratmıyorsa ben ayrılmaktan yana değilim tabi buna karar verecek olan sensin...

çok üzülücem biticem onsuz naparım bile dedim kendime.7 yıldır o bnm bi parçam oldu.herkesin yapısıdır ya işte herşeyi kafama takıyorum kendimi hasta edene kadar uğraşıyorm düşünmekten.

Nasıl yapabileceksin ki? Yani ben çok safım herhalde bu konularda ya insanlar o kadar yıl beraberse evlenmek istiyorsa deli gibi aşık olmalı diye düşünüyorum ama sen onsuz bir hayatı yaşamak istiyor musun ki? Başka biriyle olmayı kaldırabilecek misin bunca yıl bunca çabadan sonra?

Bilemiyorum bana başka problemleriniz var da bu da üstüne tuz biber olmuş gibi geldi, pek gönüllü değilsiniz herhalde artık siz de evliliğe...

o zaman boşver tek derdiniz bu olsun :) ayrıca da ne demek yani sen çirkin olsan da yakışıklı birini bulsan o zaman ne dicekti annen "ay kızım sen çok çirkinsin bu çocuk yakışıklı hiç yakışmıyorsunuz bırak çocuğa yazık etme" mi?

maddi manevi sen nişanlından eminsen, büyük sosyokültürel/sosyoekonomik farklarınız yoksa fiziksel özellikler gelip geçici düşünmeye bile değmez. hem ne olacağı da belli olmaz bakarsın adam yaşlandıkça richard gere olur sen çöker kalırsın yanında teyze gibi :)

hayır canım tek sorun beklemek be beklerken çıkacak sorunlardan korkmak.

bana göre gayet yakışıklı.maddi yani nasıl desem bizim maddiyat dururmumuz nlara göre biraz daha güzel.tabiki şöyle zengin kız fakir oğlandaki gibi uç uca değil.babam zaten takılmaz o kadara çünkü babam evlendiğinde hiçbirşeyi yokmuş yol parası zor bulurmuş sonradan olmuş herşeyi.

Madem birakmak icin elle tutulur bi sorun yok ve bu kadar seviyosun ayrilma o zaman herzaman korkularimiz var hayatta e ona bakarsan bundan ayrilinca ya evlenemezsen ya kotu biri denk gelirse ya mutsuz olursan? Cekilmicek bi problem cikarsa ozaman ayrilirsin ya sorun cikarsa diye ayrilinir mi? Nisanlna da soyle boyle korkularim var bi sorun olursa beni yanliz birakma destek olalim birbirimize tek basima tasiyamam de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…