bayılıyorum şöyle arkadaşlara 54 kilo obez resmen dalga geçiyosunuz yani 160 boyunda 80 kiloyum herhalde ben obez oluyorum... kedidir o kedi....
al benden de o kadar ..
54 kilo , 1,60 boyu var dalga gecer gb obezım galıba dıyor .. yapmayın ya sızın bu yaptıgınız nankörluk derler , obez olan ınsanlarlada dalga gecmek derler .. ayıptır
canım bence sorun yapmışsın o yüzden yemek yıyorsun aklından kilo alma korkusunu çıkartmalısın ilk önce kilon hem hiçte fazla değil ama devamlı yemek yıyorsan buda devamlı yemek yedıgını farkettıgınden olsa gerek
insanlar diyete karar verdiklerinde daha çok yemek yemek isterler bunu herkez bilir mesela ben bütün gün dıyet yapıpta bir somun ekmegı yıyıp yattıgımı bilirim kafaya takarsen o açlık duygusunu yenemezsin
zalimi saol tatlım bunları mutlaka dikkate alıcam. Ama kilolu olman çirkin olduğun anlamına gelmez niçin öyle yazdın. Ben de aşırı zayıf olamıyorum, bikini giydiğimde koca bi kas yığınından başka değilim, keşke zayıflıkla güzellik olsa. Omuzlarım da geniş olduğundan erkek gibi duruyorum. Ebru Şallı denen hatun bi açıklama yaptı ortalığı karıştırdı. Tamamen zevk meselesi. Safiye Sultan diye bir roman serisinin 2 kitabını okudum. Padişahlar haremlerinde kesinlikle kilolu kadın istiyordu. Şu zayıflığı moda edenin beynini mıncıklayayım ben.
sevdim bunu fotolarıma baktınmı kesinlikle öyle normal kilolu olmalı insan gerçi güzellikte kişiden kişiye değişiyor ama yok ya tipim kaymış eski halimde boşuna insanlar benimle dalga geçmiyormuş bugün avatarı yapınca gözüm açıldı iki fotoyu paintte bir araya koydum sonra bide masaüstüne resim olarak koydum herkes çok beğeniyor yeni halimi çok mutluyum artık daha zayıf olmak beni daha mutlu etti halam 10 kilo ver hediye alcam demişti neredeyse verdim ince zarif bir gümüş yüzük istiyorum manevi değeri olsun benim için ve ömür boyu saklayabileyim
Kubb, insan sıkıntıdan yemeğe verebiliyor kendini. Yemek istediğin zamanlarda(tabi aç olduğun zaman yiyeceksin fakat gereksiz yere yemek istediğin zamanlarda demek istiyorum) başka şekilde mutlu olmaya çalış bence. Ne bileyim, film izle, oyun oyna, kitap ya da ailenle konuş dertleş eğlen. Böyle şeylerle oyalanabilirsin, eğer yalnız bir dönem geçiriyorsan, ev ortamında yani günlük hayatta pek rahat değilsen, bu da yemeklere dalman için bir sebep olabilir.
Ama tabi ki ben sadece tahmin ediyorum, belki de benim dediğimle hiç ilgisi yoktur. Sıkıntının insanı ne şekilde etkilediği belli olmuyor, mesela ben zaten pek acıkmam, sıkıntılı olunca hiç bir şey yemek istemem genelde. Neyse, fazla takma kafana gelip geçici bir dönemdir :) . Kolay gelsin.
Zalimi, sen de kendine haksızlık ediyorsun bence. Ne demek insanlar benimle boşuna dalga geçmiyormuş. Sen de fazla kilolu birini görünce dalga mı geçeceksin yani? Bak, kilolu olmaktan rahatsız olabilirsin seni anlarım, fakat bu durum sadece SENİ sıkabilir, başkalarına ne oluyor? Senin kiloların onlara mı batıyor? Hiç hoşlanmam bu konularda insanlara karışılmasındanlmaz: . Tabi burada niyetim seni onlara karşı doldurmak da değil, bilemem belki de iyi niyetle söylediler, mesela halanınki bana iyi niyetle gibi geldi, herhalde sağlıksız olmayasın diye böyle bir güzellik yapmış, iyi düşünmüş :) . Fakat eğer arkadaş çevrenden falan ağır laflar işittiysen bu konuda lütfen onların dediğinden etkilenme. Evet, acayip kilo vermişsin çok güzel olmuşsun, hep böyle kalsan senin için en iyisi opuyorumnanaktan . Fakat bu dalga geçilecek bir durum değil, sen sadece kilolarını kendin için ver canım, onları hiç takma(burada başka bir şey daha denilirdi fakat forum ortamı müsait değil yerimseniben ). Hadi kolay gelsin sana da :) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?