sanırım sevgilim instagramdan eski sevgilisine bakıyor

hayır. bizim ayrılıgımız benim yüzümden oldu yani.
o kızla benden 1 sene önce felan ayrıldılar heralde bilmiyorum tam sormadım da.
Haa tamam aksi takdirde durum baska bir biyut kazanur bosa yorum yapariz ya bilemedim birtanem Allah hakkinizda hayirlisini versin hakkinda dua et...

Ben bana ilani ask edenlere bile bakıyorum. Kaldı ki uzun süredir iliskim var,bunu bilerek bana yaklaşanlara karsi en ufak bir sempatim bile yok. Sadece merak duygusu bu. Benim arkadaslarım var bakıyorlar "acaba allah belasıni verdi mi? Nasıl sürünüyor acaba? " diye bakiyorlar. :D
Bence rahat ol. Kaldı ki sen de bakiyormussun. Ki ben faceden de instagramdan da bakıyorum merak ettiklerime. Sevgilin facebooktan bakıyorsa da bu bisey ifade etmez. Yine meraktır

Ben bana ilani ask edenlere bile bakıyorum. Kaldı ki uzun süredir iliskim var,bunu bilerek bana yaklaşanlara karsi en ufak bir sempatim bile yok. Sadece merak duygusu bu. Benim arkadaslarım var bakıyorlar "acaba allah belasıni verdi mi? Nasıl sürünüyor acaba? " diye bakiyorlar. :KK70:
Bence rahat ol. Kaldı ki sen de bakiyormussun. Ki ben faceden de instagramdan da bakıyorum merak ettiklerime. Sevgilin facebooktan bakıyorsa da bu bisey ifade etmez. Yine meraktır
çok teşekkür ederim. iyi ki buraya yazmışım içimi rahatlattınız

Tabi siz uyanık olun. Baska birsey varsa bakarsınız yine ama bu tarz seyler icin yormayn birbirinizi. He ben de rahatsız olurdum ama biz merak ediyorsak onlar da merak edebilir. Iliskinizin keyfini çıkarın bence. :)
tabiki takipteyim.. yanıma gelmesini bekliyorum sadece. teşekkür ederim tekrar:)

Takip etmedigim bir kiz var. Ismi s ile basliyor. Ama ben ne zaman arama tusuna s yazsam hemen o kiz cikiyor. Hemde takip ettiklerimden once. Ilk sirada. Aratma sikligina gore degisiyor.

Back
X