benden daha cok istedi bebgiEşiniz istiyor muydu çocuğu? Sizi anne olarak görmeye başlamış olabilir. 32 gün henüz erken, hem siz de tam toplanamamışsınızdır.
29eşinizin yaşı kaç
ama 6 ay oncede oyleydi ama iliski harici bi yanasmada yok ihtiyaci olmuyormu hic kendi kendine yaptigini sanmam cunki aniden banyoya girmiyor antremam sonralari falan giriyorkırkın çıkmadan yapman senin için iyi olmaz çocuk olmadan önce nasıslı acaba kendi kendine mi yapıyor yoksa istemez olur mu
Avatarinizdaki gibiyseniz normal bir durum. Kendinize bakın. Bakımlı bir eş olun.
amam 6 ay oncede boyleydi ben yanastim hep simdide boyle bi ozlemis gibi degil lohusa olmam canina minnet gibiÖnemli olan kanamanın bitmesi degil rahim ve vucudun toparlanması. Bu nedenle sure 6 hafta yaklaşık 40 gun. Biraz daha bekleyin isterseniz
hiç güleceğim yoktu ya kahkaha attım resmen Allah iyiliğinizi versinAvatarinizdaki gibiyseniz normal bir durum. Kendinize bakın. Bakımlı bir eş olun.
ya uyuyo gibi yapiyo ya bir yeri agriyor yada iliski sirasinda bi yerine bisi oluyor yada hic birsey olmadan bitiyorsen yanaşınca ne diyor
32 gün erken 40 gun beklemeniz gerekir neyse bunu geçelim de bazı erkekler eşi hamile kalınca ondan soğuyabiliyormus çünkü onu artik anne olarak görebiliyor umarım sizinki böyle bi durum değildir esinle tekrar açık açık konuş problem ne diyedogum yapali 32 gun oldu epidural sezaryen oldum
kanamam cok erken bitti kendimi topladim ceki duzen vermeye calisiyorum
ama bir sorunumuz var zaten son 6 aydir sikintimiz vardi ve bu gebelikten sonrada ayni
olmuyo devamli bbi bahneye siginiyor
surekli ya beline kramp giriyor ya bacagina
tamam iliski olmasada bi istek olur ama yok tik yok bi istek yok
sorun sen degilsin diyor ama bir erkek en az hafta da bir yanasir bizde o yok yada ben neden yanasmadin deyince hooop birden zaten yanasacaktim diyor neden olabilir bayanlar b u arada 1 yillik evliyim
ben iliski olsun demiyorum hicmi ozlemedi neden hic ilgilenmiyor diyorumBu acele niye ?
Doktorunuz 40 gün yasak demedi mi
Dogum yaptığım ilk haftaları düşünüyorumda tek odak noktam bebeğimdi doğrusu bu demiyorum ama bu kadar aceleyede anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?