sanirim tum cinsellik bitti

aynen oyle bende merak var neden boyle diye yani erkekler sonucta hicmi canari istemiyor akillarina gelmiyor
Benim eşim özel sektörde çok yoğun ve stresli çalışıyor onu bahane ediyor benden de yaşça büyük gerçi 5 yaş neredeyse kırka merdiven dayadı libidosu da düşüyor olabilir :) ama kıymetli oğluna birşey olur diye korkusundan böyle yaptığını düşünüyorum bundan önce çok bebek istiyorduk ve maalesef bir düşük yaşamıştım. Suçlanmış olabilir bebek de çok hareketli ne zaman karnıma yaslansa ya da dokunsa bebek çekil git der gibi tekmeliyor itekliyor adam sırtından bile bebeğin hareketleri hissediyor :) kimbilir çekiniyor olabilir bizim elemandan :)

Reactions: gsx
cinsellik bitti diye yazarsanız başlığa malumdur ki herkes sizin 32. günlük lohusayken cinsellik istemenize şaşırır..çünkü sağlık açısından ve dinen de 40 günün dolması gerekir..zaten hormonal açıdanda cinsel isteksizlik oluşur kadında ve bu da neredeyse birkaç ay sürer..sizin burada eşinizden beklentiniz ilgi ve sevgi yönünden zannedersem..ama eşiniz sadece cinsel birliktelik olacağı zaman size sırnaşıyorsa şu durumda birlikte olamayacağınız için kendini yormuyordur muhtemelen..

hamileyken doktor iliskiye girebilirsini dedi ama o zaman da bile yoktu ilgi

Takıntı yapma bunu canım bir süre kendi haline bırakıp dene bebeğinle ilgilen bakalım ne yapacak

Reactions: gsx
bır yıllık evlısın bır aylık çocugun var ettı 10 ay sız cınsellıgı yasamamıssınız bıle bu kadar erken cocuk nıye ??? ayrıca 32 gunde senın lohusan falan nasıl bıttı de ısteklı oldun onu da anlamadım

Yerim o elemanı ben

Sevişmek ne zor şu memlekette ya?
Evlenmeden olmaz, kadınsın, namussun, bekaretin en büyük hazinen ne kadar ayıp a aaa.
O yaşa kadar kendini tutan kadın ilk geceden seks tanrıçası olamayacagına göre gelsin vajinismuslar, gelsin odun gibi yatan kadınlar.
E bu ortamda sağlıklı erkek mi kalır kalmaz tabi. Ya kadına nasıl yaklaşılacagını bilmez, önsevişmeden bi haber olur.
Ya erken boşalır.
Ya da hamile karısını annesiyle özdeşleştirir eşinden sogur.
Yani evlenmeden önce huzur içinde sevişemeyen çiftimiz evlendikten sonra da huzur içinde sevişemez. Bildigin devlet meselelerinden daha zor bu ülkede adam gibi bi cinsel hayat sürdürmek.
kolay gelsin size bebeginiz de hayırlı olsun, derdinize bi cözüm bulamadım ama zor gerçekten.

40nin çıkmasıni bekle 6 ay öncede öyle olması hamile olduğundan esin zarar verecem diye düşünmüştür..bende 2.5 ay önce doğum yaptım sezeryanla 32 gün çok erken

Şaştım kaldım. Kadıncsğız geri adım atmış "Bende istek yok" diye

Yahu kadınlar sevişmek isteyemez mi? Kadın kendini toparlamış, kanaması yokmuş. Doktoru aksini söylemedikçe neden sevişemesin/istekli olamasın?

İlk 40 gün ilişki yasak olsa bile, yakınlaşmak da mı yasak?

bende istek yok neden o istemiyor benim derdim
6 aydir boyle

belki de uzun süredir birlikte olmayınca sizden değilde cinsellikten soğumuştur.yani size ve bebeğe zarar vermemek adına cinsellikten uzak kalmaya beynini alıştırdıysa şimdi birden buna kendini hazır hissetmeyebilir.biraz zamana bırakın.

Uzulmeyin, zamanla duzelir. Emin olun sizinle ilgiki degildir. Riskli bir hamilelik ve lohusa dönem i erkekler geri ceker kendini zaten cogunlukla.

Birde sizin istekli olmaniz ve niye diye sorgulamanizda onu etkiliiyor olabilir.

Unutmayin suan lohusa kafasindasiniz :) Hassas kirilgansiniz. Ilgisizlik diye algiliyor olusunuz bundan dolayi olabilir.

Bir sure bekleyin dillendirmeden, zamanla cozulur insaallah. Hayirli olsun bebeğiniz.

amam 6 ay oncede boyleydi ben yanastim hep simdide boyle bi ozlemis gibi degil lohusa olmam canina minnet gibi
Doğrudur, dogumdan sonra eşler anne olgusunu daha çok Görüyor galiba karılarında.
Ne bileyim şaşırttıniz beni, ben de dogum yapalı 20 gun oldu ama istediğim tek şey ŞEFKAT olabilir ancak. Anneliğe ve kızıma adapte olmak en büyük önceliğim cinsellik gündemime girmedi bile.

Bakın 6 ay önce de öyleydi diyorsunuz da o zaman da hamileydiniz yani korkmuş olabilir birşey olacak diye hem o durumda birliktelik kurmak istemeyebilir ayrıca sizin için de çok erken kanamanız bitse bile fiziksel olarak hazır olduğunzu sanmam sezeryan olmuşsunuz çünkü bunun da etkisi vardır eşiniz üzerinde ve şu anda sizi eş olarak değil anne olarak görüyor biraz daha zaman verin sevgisinin azaldığını düşünmeyin ama erkeklerin ilk zamanla mantığı böyle olurmu yanaşamazlarmış biraz zaman tanıyın sık boğaz etmeyin daha çok yeni doğumunuz bebeğinizle beraber ilgilenin ama arada birine hiç olmazsa karnını doyurduktan sonra uyuma zamanında bir yakınınıza bırakıp beraber zaman geçirin bir çay için konuşun birbirininize vakit ayırın ve acele etmeyin.

ben bu afedersiniz ama "erkek bozuntuları"nı anlamıyorum..
siz okadar zahmet çekin, doğum atlatın, geceniz gündüzünüz birbirine karışsın...
üstüne bi de cinsellik olmayışının stresini yaşayın..
düşmeyin üstüne, bebeğinize ve daha önce kendinize bakın..
işiniz gücünüz yokmuş gibi bi de nazıyla oynatıyo ya...pislik herif..

Konusahibinin derdi illaki iliskiye girmek degil anladigim kadariyla, ilgi alaka olmadigi icin bu kadar takmis, yani acikcasi hamileykende insan bi yakinlasma bekliyor ve olmasida gerekir, sarilma, öpme, cezb eden bi söz, dogumdan sonra bi cok özledim seni en azindan, yani bencede insan kafaya takar neden diye.....

Erkeklerin boyle donemleri oluyor sanirim..

Dile getirince , ben yanasacaktim sen soyledin derler ...

ilişki istiyorum demiyorum adam yakınlaşmıyor yanı işine geliyor gibi diyorum ayrıca bebeği eşim istedi iyikide olmuş

ya aldatıyordur ya da cinsel gücü gitmiştir başka ihtimal olamaz. 6 ay önce diyosun 3 aylıkken daha karnın bile çıkmıyo ilişkiden kesilmek de neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…