Benim eşim özel sektörde çok yoğun ve stresli çalışıyor onu bahane ediyor benden de yaşça büyük gerçi 5 yaş neredeyse kırka merdiven dayadı libidosu da düşüyor olabilir :) ama kıymetli oğluna birşey olur diye korkusundan böyle yaptığını düşünüyorum bundan önce çok bebek istiyorduk ve maalesef bir düşük yaşamıştım. Suçlanmış olabilir bebek de çok hareketli ne zaman karnıma yaslansa ya da dokunsa bebek çekil git der gibi tekmeliyor itekliyor adam sırtından bile bebeğin hareketleri hissediyor :) kimbilir çekiniyor olabilir bizim elemandan :)aynen oyle bende merak var neden boyle diye yani erkekler sonucta hicmi canari istemiyor akillarina gelmiyor
hamileyken doktor iliskiye girebilirsini dedi ama o zaman da bile yoktu ilgiBir yıllık evliliğe çocuğu sığdırmışsınız. Adam henüz evlilik içindeki cinselliğe adapte olamadan sizi tanıyamadan araya hamilelik girmiş. Soğumuş cinsellikten muhtemelen. Düzelir yakında.
İşte tam da söylediklerimi kanıtlıyor bu. Bebek girmiş aranıza.hamileyken doktor iliskiye girebilirsini dedi ama o zaman da bile yoktu ilgi
bır yıllık evlısın bır aylık çocugun var ettı 10 ay sız cınsellıgı yasamamıssınız bıle bu kadar erken cocuk nıye ??? ayrıca 32 gunde senın lohusan falan nasıl bıttı de ısteklı oldun onu da anlamadımdogum yapali 32 gun oldu epidural sezaryen oldum
kanamam cok erken bitti kendimi topladim ceki duzen vermeye calisiyorum
ama bir sorunumuz var zaten son 6 aydir sikintimiz vardi ve bu gebelikten sonrada ayni
olmuyo devamli bbi bahneye siginiyor
surekli ya beline kramp giriyor ya bacagina
tamam iliski olmasada bi istek olur ama yok tik yok bi istek yok
sorun sen degilsin diyor ama bir erkek en az hafta da bir yanasir bizde o yok yada ben neden yanasmadin deyince hooop birden zaten yanasacaktim diyor neden olabilir bayanlar b u arada 1 yillik evliyim
Benim eşim özel sektörde çok yoğun ve stresli çalışıyor onu bahane ediyor benden de yaşça büyük gerçi 5 yaş neredeyse kırka merdiven dayadı libidosu da düşüyor olabilir :) ama kıymetli oğluna birşey olur diye korkusundan böyle yaptığını düşünüyorum bundan önce çok bebek istiyorduk ve maalesef bir düşük yaşamıştım. Suçlanmış olabilir bebek de çok hareketli ne zaman karnıma yaslansa ya da dokunsa bebek çekil git der gibi tekmeliyor itekliyor adam sırtından bile bebeğin hareketleri hissediyor :) kimbilir çekiniyor olabilir bizim elemandan :)
bende istek yok neden o istemiyor benim derdim
6 aydir boyle
Doğrudur, dogumdan sonra eşler anne olgusunu daha çok Görüyor galiba karılarında.amam 6 ay oncede boyleydi ben yanastim hep simdide boyle bi ozlemis gibi degil lohusa olmam canina minnet gibi
dogum yapali 32 gun oldu epidural sezaryen oldum
kanamam cok erken bitti kendimi topladim ceki duzen vermeye calisiyorum
ama bir sorunumuz var zaten son 6 aydir sikintimiz vardi ve bu gebelikten sonrada ayni
olmuyo devamli bbi bahneye siginiyor
surekli ya beline kramp giriyor ya bacagina
tamam iliski olmasada bi istek olur ama yok tik yok bi istek yok
sorun sen degilsin diyor ama bir erkek en az hafta da bir yanasir bizde o yok yada ben neden yanasmadin deyince hooop birden zaten yanasacaktim diyor neden olabilir bayanlar b u arada 1 yillik evliyim
ilişki istiyorum demiyorum adam yakınlaşmıyor yanı işine geliyor gibi diyorum ayrıca bebeği eşim istedi iyikide olmuşbır yıllık evlısın bır aylık çocugun var ettı 10 ay sız cınsellıgı yasamamıssınız bıle bu kadar erken cocuk nıye ??? ayrıca 32 gunde senın lohusan falan nasıl bıttı de ısteklı oldun onu da anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?