- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
İyi geceler kızlar birşey sormak istiyorum.daha dogrusu bu hissim normal mi yaşayan var mı bunu merak ediyorum.8 aylık vajinusmus hastasıyım.son aşamlardayım başaracak gibiyim ancak başarmamı engelleyen bir sebep daha var o da hamile kalmak.Neden bilmiyorum ama hamile olmaktan çok korkuyorum.sanki Allah izin verirde hamile kalırsam babamın yüzüne bakamıcam.aileme nasıl söylerim acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.bir cocugu 9 ay karında taşımak
,dogum sancıları ve sonuc olarak büyütmek bunlar hep bana uzak geliyor.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Benim içimdeki bu histe düzelsin istiyorum.ama neden bu durumdayım bilmiyorum.Ailem konusunda böyle bi isteksizlik yok tabi yap yap diyende yok.sadece eşim çok istiyor.Cocugum olsa babam ugruna ölür onada eminim.cocuklarıda severim ama hiç kendi cocugumu ne hayal ettim şöyle bi yavrum olsun gezeyim falan nede yüzünü hayal ettim.Neden böyleyim kızlar? Bunu yaşayan ve sonradan geçen varmı.yoksa benim böyle bir hissiyatım mı yokeşimin erkek haliyle bebek resimleri begendigini görüyorumda ben görünce bakmıyorum bile direk geçiyorum burda okuyorum hamile kalmak isteyenleri sürekli dua ediyorum inşallah olur diye ama kendi başıma gelmesinden korkuyorum.Bu sebepten kendimi kötü hissediyorum
Allahım acil şifalar versin inşallahKendini hiç mi hiç kötü hissetme. Bende çocuklarla alakası olmayan hatta sevmeyen biriydim. Sonuç, oğlum için ölürüm. Oğlumu bırak, ata bebek diye mikrosefali bir meleğim var, şuan yoğun bakımda, onun için seve seve ölürüm, bir organ gerekse, bir şey gerekseydi de verseydim, iyilesseydi meleğim, dogurmadigim halde kurban olurum onun masum yüzüne diye diye gece gündüz dua ediyorum. İnşallah çok iyi bir anne olacaksın sen de. Şimdi böyle düşünmen çok normal.
Abimde ilk gecede olmuş.sanırım bu durum eskiden coktu.şimdi yediğimiz içtigimiz şeylerden zor oluyor anlaşılan..o kadar evli tanıdıgım var hıc duymadım.Onlar onceden birlikte olup size öyle yutturuyorlardır:) hamile kalmak cok kolay iş değil.
İnşallah aşmaya çalışıcamkimse annesinden bu hisle doğmadı zatn merak etme, henüz gençsin çocuk fikrinden uzak durman normal, ayrıca herkes bu hisse sahip olacak diye bişey de zaten yok, herkes çocuk isteyecek diye bişey zaten hiç yok.. Korunma olduğu sürece çocuk olma ihtimali zaten yok, korunmasan bile çocuk hemen olan bişey de değil, o fikirden uzaklaşmaya çalışırsan durumunu aşman da daha kolay olur.
Bana böyle bir soru soran olmadı.Bide araştırıyorum tabiki internetten vs ama yani yok prev kullandgı halde hamile kaldm diyenler yok dogum kontrol içtim yinede kaldm diyenler insanlar o kadar cok şey söylüyor ki.o zamanlarda bekar oldugum için inandım tabikiNikah işlemleri sırasında sağlık ocağı doktoru annemi dışarı çıkarıp bana korunmayı anlatmıştı. Ne istersen sorabilirsin dedi. Sorum yok dedim çünkü zaten her şeyi biliyorduk eşimle
Bu devirde bu kadar bilgisiz olmayı anlamıyorum.
Nikah işlemleri sırasında sağlık ocağı doktoru annemi dışarı çıkarıp bana korunmayı anlatmıştı. Ne istersen sorabilirsin dedi. Sorum yok dedim çünkü zaten her şeyi biliyorduk eşimle
Bu devirde bu kadar bilgisiz olmayı anlamıyorum.
Ama bu şekilde hamile kalabilirsin denerken bile korunma yöntemi hakkında bilgi alın kadın doğuma gidinEşim prev.kullanmıyor.dogum kontrol hapıda kadına zararlı diye duydum.ertesi gün hapıda öyle diyorlar.bide uzun süre kullandıktan snra cocuk olmasınıda engelliyomus.hani evet suan hazır degilimde ilerdede isterim olmaz falan oda Kötü olur
o kadar evli tanıdıgım var hıc duymadım.Onlar onceden birlikte olup size öyle yutturuyorlardır:) hamile kalmak cok kolay iş değil.
Gayet normal ben anne olmadan ne bi çocuk kucağıma aldim nede sevdim resimlerine de bakmazdımİyi geceler kızlar birşey sormak istiyorum.daha dogrusu bu hissim normal mi yaşayan var mı bunu merak ediyorum.8 aylık vajinusmus hastasıyım.son aşamlardayım başaracak gibiyim ancak başarmamı engelleyen bir sebep daha var o da hamile kalmak.Neden bilmiyorum ama hamile olmaktan çok korkuyorum.sanki Allah izin verirde hamile kalırsam babamın yüzüne bakamıcam.aileme nasıl söylerim acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.bir cocugu 9 ay karında taşımak
,dogum sancıları ve sonuc olarak büyütmek bunlar hep bana uzak geliyor.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Benim içimdeki bu histe düzelsin istiyorum.ama neden bu durumdayım bilmiyorum.Ailem konusunda böyle bi isteksizlik yok tabi yap yap diyende yok.sadece eşim çok istiyor.Cocugum olsa babam ugruna ölür onada eminim.cocuklarıda severim ama hiç kendi cocugumu ne hayal ettim şöyle bi yavrum olsun gezeyim falan nede yüzünü hayal ettim.Neden böyleyim kızlar? Bunu yaşayan ve sonradan geçen varmı.yoksa benim böyle bir hissiyatım mı yokeşimin erkek haliyle bebek resimleri begendigini görüyorumda ben görünce bakmıyorum bile direk geçiyorum burda okuyorum hamile kalmak isteyenleri sürekli dua ediyorum inşallah olur diye ama kendi başıma gelmesinden korkuyorum.Bu sebepten kendimi kötü hissediyorum
O arkadaşlar aman olursa olsun olmazsa olmaz tipinde yada cahil insanlar. Benim 2 3 senelik evli arkadaşım ertesi gün hapını yeni öğrendi.İlk yapışta hamile kalanlarda varya.sanırım ondan tedirgin oluyorum
İyi geceler kızlar birşey sormak istiyorum.daha dogrusu bu hissim normal mi yaşayan var mı bunu merak ediyorum.8 aylık vajinusmus hastasıyım.son aşamlardayım başaracak gibiyim ancak başarmamı engelleyen bir sebep daha var o da hamile kalmak.Neden bilmiyorum ama hamile olmaktan çok korkuyorum.sanki Allah izin verirde hamile kalırsam babamın yüzüne bakamıcam.aileme nasıl söylerim acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.bir cocugu 9 ay karında taşımak
Hatta yumurtalık kisti olanlara da veriliyor doğum kontrol hapı. Kist alınacak kadar büyük değil küçükse, kişiye düzenli olarak doğum kontrol hapı alması öneriliyor doktor tarafından. Kisti küçültme ve yok etme özelliği varmış... tedaviden sonra tekrar kist görülürse o zaman alıyorlar.Kadın doğum uzmanına sor bence daha sağlıklı bilgi alırsın. Yanlış düşüncedesin. Bekar kızlara bile doğum kontrol hapı veriliyor adet düzensizliği için. O zaman tüm kullanan bekar kızlar kısır mı diyelim? Sağdan soldan duyduklarına inanma lütfen. Bak belkide bu yüzden vajinusmus oldun? Kimbilir elalem vakti zamanında ne dedi de korkuttu seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?