Sanki Annelik duygum yok..

Kendini hiç mi hiç kötü hissetme. Bende çocuklarla alakası olmayan hatta sevmeyen biriydim. Sonuç, oğlum için ölürüm. Oğlumu bırak, ata bebek diye mikrosefali bir meleğim var, şuan yoğun bakımda, onun için seve seve ölürüm, bir organ gerekse, bir şey gerekseydi de verseydim, iyilesseydi meleğim, dogurmadigim halde kurban olurum onun masum yüzüne diye diye gece gündüz dua ediyorum. İnşallah çok iyi bir anne olacaksın sen de. Şimdi böyle düşünmen çok normal.

Allahım acil şifalar versin inşallah

o kadar evli tanıdıgım var hıc duymadım.Onlar onceden birlikte olup size öyle yutturuyorlardır:) hamile kalmak cok kolay iş değil.
Abimde ilk gecede olmuş.sanırım bu durum eskiden coktu.şimdi yediğimiz içtigimiz şeylerden zor oluyor anlaşılan..

İnşallah aşmaya çalışıcam

Bana böyle bir soru soran olmadı.Bide araştırıyorum tabiki internetten vs ama yani yok prev kullandgı halde hamile kaldm diyenler yok dogum kontrol içtim yinede kaldm diyenler insanlar o kadar cok şey söylüyor ki.o zamanlarda bekar oldugum için inandım tabiki

Evlenmeyi evcilik oynamak zannediyorlar galiba. Çok iyi bir doktorunuz varmış. Keşke her doktor sizinki gibi olabilse. Hadi burda kimse anlatmadı varsayalım kişi nasıl kendisi araştırmaz gerçekten hayret ettim.

Ah vajinismus neler düşündürüyorsun sen Valla ben anlıyorum seni 10 ay boyunca bu lanetle yaşadım.Hatta evlenir evlenmez hamile kalanlara aptal gözüyle bakardım ne haddimeyse artık.Ne zaman ki tedavi oldum 2 ay sonra hamile kaldım o kınadığımı ben yapmış oldum vajinismusu yenen yeni evli sayılır ben de onlar gibi yaptım.Sonra düşük oldu tabii 3 ay oldu şimdi tekrar düşünüyorum.Sen şimdi vajinismus psikolojisiyle böyle düşünüyorsun bir şeylere doyamadın,yaşayamadın ilişkinde level atlayamadan 2 3 level üstünü düşünmek seni dehşete düşürebilir çok doğal

Korunma konusu da ya eşin kondom kullanacak ya da sen 3 aylık aylık olan iğnelerden kullanacaksın ya da doğum kontrol hapı kullanacaksın basit yani

Zaten vajinusmusu yendikten hemen sonra çocuk yapmayın. Çocuk seksi ilk sene öldürüyor siz alışamadan bir mola daha verip iyice soğursunu.
Önce doya doya sevişin, evliliğinizi yaşayım.
Sonra çocuk yapılır.
Hemen seviştiniz diye hamile de olmaz düzgün korunursanız.

Bu durumda cocuk da cocuk diye tuttursan daha tuhaf olurdu zaten. Aşamadigin cinsel problemlerin var oncr onlari çözmek gerek. Cocuk coook sonraki is

esim hep cocuk isterdi bende yasam sartlarimizdan dolayi asla ama asla istemezdim sayfiklarinin hepsini fazla fazla dusunuyordum hic bana gore degil ben bogarim o cocugu diyordum.

sonra bir kere korunurken ve mucize sekilde doktorlarin tedavisiz hamile kalamazsin dedigi sekilde hamile kaldim. esim havalara uctu ben gunlerce agldim aldirmayi bile dusundum. sonra fikre alistim kalp atisini duyunca bi mutlu oldum filan, derken kalbi durdu, yasadigim cokuntunun tarifi yok. ben istemedim diye mi gitti diye dusunmekten yedim kendimi. hayatimin en zor donemiydi.

sonra deli gibi hamile kalmak icin cozumler aradim. asla cocuk dusunmuyorum diyen ben bitkisel kurler ovulasyon testleri spor saglikli beslenme... folic asit icmeye basladim yetmedi kocama bile icirdim. sonra cok sukur yine hamile kaldim cokzor bir hamilelik gecirdim cocugum da cok zoe bi cocuk ama cok sukur diyorum.

eger ben o ilk bebegimi kaybetmeseydim suan hissettikerimi asla hissedemezdim biliyorum. o tokadi yemem gerekiyordu hayattan anne olmanin ne demek oldugunu anlamak icin.

insallah siz benim gibi aci tecrubeler yasamadan farkina varirsiniz

Ama bu şekilde hamile kalabilirsin denerken bile korunma yöntemi hakkında bilgi alın kadın doğuma gidin

o kadar evli tanıdıgım var hıc duymadım.Onlar onceden birlikte olup size öyle yutturuyorlardır:) hamile kalmak cok kolay iş değil.

Korunmadığım (takvim yöntemi ile hamile kalma ihtimalinin en düşük olduğu) tek seferde hamile kaldım. Ben de bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim ama gayet kolaymış. Bu hususta yapılan hiçbir genelleme doğru değildir o yüzden. Hatta üç aylık evliydim. O gün bir öğretmen arkadaşımla konuştum. Bana on yıldır takvim yöntemi ile korunduğunu ve hamile kalmadığını söyledi. Ben de normalde korunduğum halde o gün bu arkadaşın gazıyla takvim yöntemine göre üreme ihtimalinin sıfıra yakın olduğu bir günde olmam münasebetiyle korunmadım. O gün hamile kaldım. Zira öncesinde ya da sonrasında korunmasız ilişki olmadı. Sonrasında da hep korundum, fazla fazla korundum. Biri takvim yöntemi falan derse yanımda kürekle dolaşıyorum ağzına vurmak için.

Gayet normal ben anne olmadan ne bi çocuk kucağıma aldim nede sevdim resimlerine de bakmazdım
Çocukları severim elbet ama düşkünlüğüm olmadı hiç
Anne oldum çocuklarıma içim eriyor öptükçe öpesim sevdikçe sevesim geliyor bu duyguyu zaten başka bebek veya çocuklara karşı hissedemezsiniz yani benim için öyle

İlk yapışta hamile kalanlarda varya.sanırım ondan tedirgin oluyorum
O arkadaşlar aman olursa olsun olmazsa olmaz tipinde yada cahil insanlar. Benim 2 3 senelik evli arkadaşım ertesi gün hapını yeni öğrendi.
Eğer gerekli bilgiyi edinir ve kendinize uygun bir korunma yöntemi seçerseniz hamile kalmazsınız. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil, tamam benim tanıdığım bildiğim çok kişi var böyle yapıp istediği zaman hamile kalan ama bu kadar uzaksanız bu fikre başka şeyler deneyin kendinizi riske atmayın derim. Hatta ben yerinizde olsam tedavinin son 3 - 2 ayında bir yöntem seçer ve başlardım ilaç iğne vs olacaksa o yöntem

Korunma diye bir sey var farkinda mısınız? Yani insanlar korunmasa ya senede bir dogururlardi, ya da sadece cocuk yapacaklari zaman sevisirlerdi, inanmazsiniz, hepimiz korunuyoruz.

Yaklaşık 16 17 yaşımdan beri hap kullanmak zorundaydım hormonal durumum yüzünden. Vücudum kendini hamile sanıyormus regl olamiyormusum doktor bana anlayayım diye böyle anlatmıştı şimdi adını bile hatırlamıyorum hangi hormondu. Goguslerimden süt gelirdi. Eşimde de sperm hızı çok düşük. Buna rağmen korunmayı bırakınca ilk ay hamile kaldım. Bu dogum kontrol hapı kısırlık yapar demeleri bana baya bir şehir efsanesi gibi geliyor bu yüzden. Hazır değilseniz korunun kesinlikle. Eşiniz bosalmasa bile uğraşırken içeriye kaçacak spermden hamile kalabilirsiniz

Geçmiş olsun bir an önce atlatin inşallah bizde evlendik iki sene çocuk yapmicaz2 dedi bir buçuk sene olamadan çocuk istemeye başladı eşim benim Hep bi tarafım ister bi tarafim.cok korkardı bütün hayatın kısıtlancak gezemicem her ortama giremicem nasıl buyutcem vs derken yapmaya karar verdik allah sanki cezalandırır gibi bi süre vermedi sorunlar cıktı vs vs derken şükür sonunda hamile kaldım illaki korkuları oluyor korkularının olmadı bile annelik duygun olduğunu gösterir ama bence bi terapide al derim bebekten önce

İlk severde de hamile kalınabilir pekala,arkadaşlar niye imkansizmis gibi bahsetmiş anlayamadım.Kimi ilk günden kalır, kimi korunmasa bile 3-5 yıl sonra kalır,tamamen kişilere göre değişen bir durum.

Hamile kalmak istemiyorsanız mutlaka korunun.Hatta sıkı korunun.

Hatta yumurtalık kisti olanlara da veriliyor doğum kontrol hapı. Kist alınacak kadar büyük değil küçükse, kişiye düzenli olarak doğum kontrol hapı alması öneriliyor doktor tarafından. Kisti küçültme ve yok etme özelliği varmış... tedaviden sonra tekrar kist görülürse o zaman alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…