- 16 Mart 2019
- 109
- 35
- 13
Hayata ve insanlara karşı sürekli endişelerim kaygım var anlam veremiyorum. Yaklasık 2 yıl önce annem rahatsızlandı şuan da eskisi gibi sağlığı yerinde değil o hastalanınca çogu yük babamın üzerine kaldı. ben çalışıyordum ayrılmaya karar verdim ve annemin tedavi sürecinde yanında oldum. Ama Şunu farkettim psikolojik olarak iyi hissetmediğim zamanlar oluyor annemle babamı çok korumasız görüyorum sanki onlara her an biri psikolojik olarak zarar verecekmiş gibi hissediyorum. Bunu ailemle paylaştım da kim ne yapabilir buna asla izin vermeyiz diyorlar ama yapamıyorum aşamıyorum bir türlü bunu. Sonbaharda evleneceğim bunuda mı etkisi var bilmiyorum sanki anne evinden gidince bu kapı bana kapanacakmış tek başıma kalacakmış sanki bu evde ki söz hakkım bitecekmiş dışlanacakmıs gibi hissediyorum ailem asla bunu yapmaz. Kimse senin gelip gitmene karışamaz burası senin evin istediğin zaman geleceksin gideceksin buradan kimse buna karışamaz diyor. Çok bunalıyorum daralıyorum beynim sürekli konuşuyor. Evlendikten sonra sizdede böyle düşünceler oldu mu? Bu düşünceler sağlıklı mı?