Sanki hergün ölüyorum:(

Yaşadığın çok üzücü... İlişkindeki bakış açın genel olarak normalin dışında gibi geldi bana..asıl çocuğunu alıp gitmesi gereken sen değil misin?

bu hikayede 2.kadın kim o da tartışmalı bence, resmi evraklarımı baz alıcaz yoksa gönül bağınımı??

bu hiakyede esas kadın tabi ki eşi...
kaç yılını vermiş, üstüne mis gibi bi evlat vermiş, emek harcamış, değer vermiş, kocasının sevgilisi olacak o kadın gibi, eşini aldatmamış..
Evlendiğin zaman,başkasına karşı, gönül bağıymış, aşkmış biter...haa bitmedi mi, biriyle mi tanıştın, ona mı aşık oldun o zaman adam gibi alırsın eşini karşına, boşanalım dersin... bunu yapmaya hakkı yok evet ama en azından karşındakini enayi yerine koymazsın,
o gönül bağı kurduğu kadın da kocasını aldatıyo... demek ki öle bi potansiyeli var ikisininde...
ama işte öperken, beraber vakit geçirirken aslında tamamen safı oynuyolar.... ya benim karşımda ki kadın veya adam da şu an kocasını veya karısını aldatıyo, gün gelir aynısını bana da yapar diye düşünmüyolar..

Bu hikayedeki esas kadın konu sahibi ( resmi nikahlı eş) değil ki.
Konu sahibi 3 yıllık evli ama eşinin 5 yıldır süren bir ilişkisi var.
Bu durumda esas kadın diye konu sahibini nasıl görebiliriz.
Sırf çocuğu var diye , resmi nikah onda diye konu sahibini esas kadın olmuyor.

Son düzenleme:

Kocanızı kazanmak için neler yapıyorsunuz?sizi aldatan bir adamı nasıl hala seviyorsunuz?aynı yatakta nasıl yatıyorsunuz?Klasık türk kadını aldatan erkek affeden ustelik aldatan erkeği geri kazanmaya çalısan bir eş..Size bosanın dıyemem sizin hayatınız ama kocamı yenıden kazanmaya calısıyorum lafı bunları yazmama sebep oldu..Kusura bakmayın ama bu yönde düşünürseniz o kadın yerine baska kadın da girebilir esınızın hayatına.Çünkü eşiniz benim karım benı kazanmaya calısıyor benı cok seviyor zaten diye düşünerek o rahatlıkla yeni asklara da yelken acıcaktır..Büyük konuşmayayım ama bence ihanetin affı olmaz benım ıcın öyle en azından guven bittimi alt yapı çöküyor...

Siz de demişsiniz o kadından kat kat suclu olan sizin eşiniz ve siz o kadın için hiç mi onur ve haysıyeti yok demişsiniz benım etrafımda hiç böyle insanlar hiç olmadı demişsiniz,halbuki o ınsanlardan biri yanı eşiniz 3 yıl boyunca beraber uyuduğunuz adammış.Herşeyi ölçüp tartmışsınız ve esınıze olan sevgi cok ağır basmış hayırlısını dilerim sizin ve bebeğiniz için...

Son düzenleme:

Nasıl yani esas kadın ilişkileri önceden başladığı için aldattığı kadın mı oluyor ??? E pessss!!!!Kadın nasıl bir mail atmış okumadınız mı?? Bana bişey olmaz kocana olan olur diye tehdit falan etmiş... Hani yüreklice evet aşık olduk sevdik birbirimizi diye mertce yaşadıklarına da sahip çıkmamış...Kaldı ki herşeyinde bi yana kendisi de evli barklı çoluk çocuk sahibi...Evet büyük konuşmamalı insan evliyken aşık olamaz değil ama olduysa da ayrılıp gerektiği gibi yapmalı bu işi.....Neleri savunur haldeyiz yazık....Kağıt prosedür falan değildir 1.kadın olmanın kuralı evet ama aynı evde yaşamak ,çocuk yapmak ,bir hayatı paylaşmak ,birbirne sözler vermek,beraber hayaller kurmak yeterli değil mi???? Lütfen neyi savunduğumuza dikkat edelim arkadaşlar.....

Bu arada bu ilişkide bence saygı olayı bitmiştir gerisi de tefaurat yani aşkla ,sevgiyle başlamış olsa bile evliliğiniz zamanla bu olayın etkileri ile yıpranıp içinden çekilmez bi hal alabilir...En başta asla unutmayacaksın ki bu olayı!!! Kendisini affedilmesi gereken kişi nasıl siz oldunuz bunu da anlayamadım....Hakkınızda hayırlısı arkadaşım...

Düsüncelerinize saygi duyuyorum, inanin bunlari okudukcada kendime cok kiziyorum.
Insan bU durumlarda saglikli dúsúnemiyor iste, yoksa bende herkes gibi normal bir insanim.
Bende her anne gibi cocugumdan kopamam zaten, ama bu sürecte belkide bazilarinizin dedigi gibi onu korkutmak amaciyla dedim cocugunuda al git diye. Belkide benden ayrilip, cocugu bana birakip baskasiyla sefa süremeyecegini anlasin diye dedim. Yoksa tek basima bir bebege bakabilirim, sadece fiziki ve maddi yönden düsünecek olursak.
Bu olay beni okadar yorduki, simdi psikologa basladim, tabi bircogunuz yine diyecektir psikologa gitmesi gereken kocan diye, ama hersey bizim düsúndügümüz gibi yürümúyor malesef. Ani kararlar vermek istemiyorum.
Bes yila gelince, basta sadece sanal olmus, sonra telefonlar, vs. Benimle evlenmeden önce birakmis, sonra yine baslamislar.
Bekliyorum bakalim pismanligi nezamana kadar sürecek, bu arada bende herseye hazirlikli olmaya calisiyorum, ama dedigim gibi hala soku atlatamadim.

tekrar aynı şeyleri yaşayacaksın gibi geliyor bana ama inşallah öyle olmaz ne diyelim sen kocandan vazgeçemiyorsun belli oda bunu biliyor ve seni tekrarf aldatacaktır emin ol.
ama yinede herzaman ümit vardır ne diyelim hayırlısı

kimseyi savunduğumuz yok bizim doğru oku

hmm anladım...
kocasını çoluğunu çocuğunu aldatan bi kadın, bu adamın hayatında eşinden önce var olduğu için esas kadın oluyor öle mi?
herşey zamanla alakalı değil ki.. onun hayatında önce sen vardın sen esas kadınsın diğeri dış kapının mandalı olmuyo işte...

herkesin okuduğunu anlamasını beklemiyorum artık ama şunu bari anlayın bizim kimseyi savunduğumuz yok, çünkü Türkiyedeki kadının savunulacak yanı yok, kadın kendine güveniyo bana bişey olmaz diyo olmamışta zaten yıllardır, başka kadınlarda konu sahibini ilgilendirmemeli onu kocası ilgilendirir, hala bu adamı kazanmaya çalışıyosa dicek bişey yok zaten,ama ben burda sayfalarca diğer kadın şöyle edepsiz böyle haysiyetsiz dicek değilim,kocasına kızsın çocuğunu sahiplensin yeni bi hayat kursun

Konu sahibi hanımın samimiyetine artık inanmıyorum.
Konuya bile inanmıyor olabilirim artık yani sahtedir vs gibi bir ortam yaratmak amacıyla değil de öyle inanmıyorum yani.
Bebek var diye boşanmayacak kadın , bir daha aldatırsa bebeği de eline verecek adamı boşayacak :)
Vayyy annelik vayyyy hani bebek için birlikteydiniz ?
Öyle kafasını dağıtmak istemiş,yaşadıkları ağır gelmiş paylaşmış.
Hepsi bu sayfanın köşesindeki çarpı işaretine basıp kocasını pohpohladığına adım gibi eminim.
Kafayı takmış adamı bırakmayacak sevildiğine de inanıyor.
Yorum yapılacka destek olunacak birşey yok bu konuda.

valla gayet oluyo hanımefendi, adamı bağlayacak değilsiniz ya da değiliz dimi, gene gider Türkiyeye gene öpüşür koklaşır 5 senedir olduğu gibi, artık karısıda biliyo ve bi tepki vermiyo üstelik geri kazanma çabasında öbür kadınında bi korkusu yok, bende erkek olsam bende yaparım burnumu sürtecek bana kapıyı gösterecek bi kadın yok ki, o oturur çocuğumu büyütür bende kafa nereye isterse oraya giderim, erkeklerin mantığı basittir işte bu kadar

kimse burda konu sahibine, senin kocan pırlanta, ondan iyisini bulamazsın sakın ayrılma demedi veya bunu ima etmedi...
evet eşi gerçekten adam değilmiş, bir gün bile yanında durması saçmalık...
ama şurda kadına sen sonradan ortaya çıkmışsın, bu adamın ilişkisi senle evlenmeden önce başlamış, esas kadın sen değilsin yani demek veya bunu ima etmekdeki amaç ne? ne alaka şimdi...

konu sahibinin yazdığı bi çok şeyde ne alaka,baştan beri bi yalanın içinde ama tek başıma çocuğuma bakamam çocuğu babasına bırakırım gibi lafları var, az önceki yorumundada böyle derse gitmeyeceğini umduğunu için bi nevi blöf olarak söylediğini yazdı, yeri gelmişken onuda yazayım ben bi erkeğin eve çocukla bağlandığını ya da çocuk yüzünden kaldığını hiç görmedim, onlarda öyle bi,şey yok, keyif eğlence yasak aşk bi kere kana girdimi daha iflah olmaz o

adam tam bir ş...siz kadın tam bir o...pu ama siz adamın burnunu sürtmek yerine onu kazanmaya çalışıyorsınız .adam ne güzel karım bişey demmedi öteki sevgilimin karısı son derece seviyeli kavga bile etmez oh sefam olsun garibim öteki koca ne güzel karım hep evde bana bağlıı çocuklar annem annem diyordur ne ilişki

geçen eşimin gördüğü olayı anlatayım kırmızı ışıkta duran bir araba araba da bir çift bağıra bağıra kavga ediyorlar eşimin anladığı bunlar evli ama başkalarıyla evli adam ayrıca başkasıyla da beraber onun kavgasını yapıyorlar senin hikayende sadece bir kadın eksik o da yakında olur sen bu adamı ailesine ailene söylemezsen senden korkmaz bacım o kadında korkmaz başka kadınlar olur bir sonraki adım senin yatak odan olmadan durdur çünkü boşanmıyorsun bari önlemini al

haaa en çok çocuğuna üzülüyorum

burda kurtulması ve savunulması gereken tek kişi o masum bebek bence
çunku ne annesi seviyor onu ne babası
koca bir yalanın içine doğdu yazık
herkes kendını düşünüyor,bebeği düşünen yok
sonu hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…