- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
- 363
- Konu Sahibi breitsbebek
-
bu hikayede 2.kadın kim o da tartışmalı bence, resmi evraklarımı baz alıcaz yoksa gönül bağınımı??
bu hiakyede esas kadın tabi ki eşi...
kaç yılını vermiş, üstüne mis gibi bi evlat vermiş, emek harcamış, değer vermiş, kocasının sevgilisi olacak o kadın gibi, eşini aldatmamış..
Evlendiğin zaman,başkasına karşı, gönül bağıymış, aşkmış biter...haa bitmedi mi, biriyle mi tanıştın, ona mı aşık oldun o zaman adam gibi alırsın eşini karşına, boşanalım dersin... bunu yapmaya hakkı yok evet ama en azından karşındakini enayi yerine koymazsın,
o gönül bağı kurduğu kadın da kocasını aldatıyo... demek ki öle bi potansiyeli var ikisininde...
ama işte öperken, beraber vakit geçirirken aslında tamamen safı oynuyolar.... ya benim karşımda ki kadın veya adam da şu an kocasını veya karısını aldatıyo, gün gelir aynısını bana da yapar diye düşünmüyolar..
Belki haklisiniz insanin acisi kendisine büyük, ama ben esimi okadar cok seviyorumki hala atlatamadim soku, cünkü hic beklemiyordum.
Tabiki kocamda suclu, o kadindan daha cok suclu, ve ona öyle kizginimki anlatamam, ama elim kolum bagli, seviyorum onu.
Bosanmadik ama cok búyük kavgamiz oldu, simdiyse onu kazanmaya calisiyorum. Evet size sacma geliyor belki bu, kazanmaya calisan ben degil o olmaliydi...
O kadina gelince, ramazanda ona bir mail attim, seviyemi bozmadan sordum on niyetini.
Aldigim cevab sadece ve sadece inkardan ibaretti, gúya beni esim ona yalvariyormus bu da basina ne geldiyse hep acidigindanmis. Esine söylersem ona hicbirsey olmazmis kocasi onu cok seviyormus ama olan benim kocama olurmus, daha neler neler. Nasil bir kadin bu yaa, insanin hicmi bir onuru haysiyeti olmaz. Benim etrafimda böyle insanlar hic olmadi, bu yúzden hala olayin sokunu atamadim.
Bosanmaya gelince, maddi yönden kesinlikle bir korkum yok, isim var, kendi ayaklarim üzerinde durabilirim, hatta bu konuda on erkege bedelim.Gúnde kac kez düsúnüyorum bilemezsiniz, herseyi ölcüp tartiyorum, amaaa bebegim henúz alti aylik. Babasida onu cok seviyor.
Suan esimle hicbirsey olmamis gibi mutluyuz, yani mutlu görúnüyorum.
Bu hikayedeki esas kadın konu sahibi ( resmi nikahlı eş) değil ki.
Konu sahibi 3 yıllık evli ama eşinin 5 yıldır süren bir ilişkisi var.
Bu durumda esas kadın diye konu sahibini nasıl görebiliriz.
Sırf çocuğu var diye , resmi nikah onda diye konu sahibini esas kadın olmuyor.
Düsüncelerinize saygi duyuyorum, inanin bunlari okudukcada kendime cok kiziyorum.
Insan bU durumlarda saglikli dúsúnemiyor iste, yoksa bende herkes gibi normal bir insanim.
Bende her anne gibi cocugumdan kopamam zaten, ama bu sürecte belkide bazilarinizin dedigi gibi onu korkutmak amaciyla dedim cocugunuda al git diye. Belkide benden ayrilip, cocugu bana birakip baskasiyla sefa süremeyecegini anlasin diye dedim. Yoksa tek basima bir bebege bakabilirim, sadece fiziki ve maddi yönden düsünecek olursak.
Bu olay beni okadar yorduki, simdi psikologa basladim, tabi bircogunuz yine diyecektir psikologa gitmesi gereken kocan diye, ama hersey bizim düsúndügümüz gibi yürümúyor malesef. Ani kararlar vermek istemiyorum.
Bes yila gelince, basta sadece sanal olmus, sonra telefonlar, vs. Benimle evlenmeden önce birakmis, sonra yine baslamislar.
Bekliyorum bakalim pismanligi nezamana kadar sürecek, bu arada bende herseye hazirlikli olmaya calisiyorum, ama dedigim gibi hala soku atlatamadim.
Nasıl yani esas kadın ilişkileri önceden başladığı için aldattığı kadın mı oluyor ??? E pessss!!!!Kadın nasıl bir mail atmış okumadınız mı?? Bana bişey olmaz kocana olan olur diye tehdit falan etmiş... Hani yüreklice evet aşık olduk sevdik birbirimizi diye mertce yaşadıklarına da sahip çıkmamış...Kaldı ki herşeyinde bi yana kendisi de evli barklı çoluk çocuk sahibi...Evet büyük konuşmamalı insan evliyken aşık olamaz değil ama olduysa da ayrılıp gerektiği gibi yapmalı bu işi.....Neleri savunur haldeyiz yazık....Kağıt prosedür falan değildir 1.kadın olmanın kuralı evet ama aynı evde yaşamak ,çocuk yapmak ,bir hayatı paylaşmak ,birbirne sözler vermek,beraber hayaller kurmak yeterli değil mi???? Lütfen neyi savunduğumuza dikkat edelim arkadaşlar.....
Bu arada bu ilişkide bence saygı olayı bitmiştir gerisi de tefaurat yani aşkla ,sevgiyle başlamış olsa bile evliliğiniz zamanla bu olayın etkileri ile yıpranıp içinden çekilmez bi hal alabilir...En başta asla unutmayacaksın ki bu olayı!!! Kendisini affedilmesi gereken kişi nasıl siz oldunuz bunu da anlayamadım....Hakkınızda hayırlısı arkadaşım...
Bu hikayedeki esas kadın konu sahibi ( resmi nikahlı eş) değil ki.
Konu sahibi 3 yıllık evli ama eşinin 5 yıldır süren bir ilişkisi var.
Bu durumda esas kadın diye konu sahibini nasıl görebiliriz.
Sırf çocuğu var diye , resmi nikah onda diye konu sahibini esas kadın olmuyor.
hmm anladım...
kocasını çoluğunu çocuğunu aldatan bi kadın, bu adamın hayatında eşinden önce var olduğu için esas kadın oluyor öle mi?
herşey zamanla alakalı değil ki.. onun hayatında önce sen vardın sen esas kadınsın diğeri dış kapının mandalı olmuyo işte...
kimse burda konu sahibine, senin kocan pırlanta, ondan iyisini bulamazsın sakın ayrılma demedi veya bunu ima etmedi...
evet eşi gerçekten adam değilmiş, bir gün bile yanında durması saçmalık...
ama şurda kadına sen sonradan ortaya çıkmışsın, bu adamın ilişkisi senle evlenmeden önce başlamış, esas kadın sen değilsin yani demek veya bunu ima etmekdeki amaç ne? ne alaka şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?