- Konu Sahibi breitsbebek
-
burda kurtulması ve savunulması gereken tek kişi o masum bebek bence
çunku ne annesi seviyor onu ne babası
koca bir yalanın içine doğdu yazık
herkes kendını düşünüyor,bebeği düşünen yok
sonu hayırlı olsun..
Bu hikayedeki 2 çiçek 1 böcek hiç de öyle masum değiller.
Topyekün hepsi de suçlular.
Bu hikayedeki esas kadın konu sahibi ( resmi nikahlı eş) değil ki.
Konu sahibi 3 yıllık evli ama eşinin 5 yıldır süren bir ilişkisi var.
Bu durumda esas kadın diye konu sahibini nasıl görebiliriz.
Sırf çocuğu var diye , resmi nikah onda diye konu sahibini esas kadın olmuyor.
Nasıl yani esas kadın ilişkileri önceden başladığı için aldattığı kadın mı oluyor ??? E pessss!!!!Kadın nasıl bir mail atmış okumadınız mı?? Bana bişey olmaz kocana olan olur diye tehdit falan etmiş... Hani yüreklice evet aşık olduk sevdik birbirimizi diye mertce yaşadıklarına da sahip çıkmamış...Kaldı ki herşeyinde bi yana kendisi de evli barklı çoluk çocuk sahibi...Evet büyük konuşmamalı insan evliyken aşık olamaz değil ama olduysa da ayrılıp gerektiği gibi yapmalı bu işi.....Neleri savunur haldeyiz yazık....Kağıt prosedür falan değildir 1.kadın olmanın kuralı evet ama aynı evde yaşamak ,çocuk yapmak ,bir hayatı paylaşmak ,birbirne sözler vermek,beraber hayaller kurmak yeterli değil mi???? Lütfen neyi savunduğumuza dikkat edelim arkadaşlar.....
Bu arada bu ilişkide bence saygı olayı bitmiştir gerisi de tefaurat yani aşkla ,sevgiyle başlamış olsa bile evliliğiniz zamanla bu olayın etkileri ile yıpranıp içinden çekilmez bi hal alabilir...En başta asla unutmayacaksın ki bu olayı!!! Kendisini affedilmesi gereken kişi nasıl siz oldunuz bunu da anlayamadım....Hakkınızda hayırlısı arkadaşım...
hmm anladım...
kocasını çoluğunu çocuğunu aldatan bi kadın, bu adamın hayatında eşinden önce var olduğu için esas kadın oluyor öle mi?
herşey zamanla alakalı değil ki.. onun hayatında önce sen vardın sen esas kadınsın diğeri dış kapının mandalı olmuyo işte...
bacım herşeyden önce Allahtan sabır diliyorum sana zor bir durum... Kocamı seviyorum demişsin ama sende bir güven kırılması olmuş ve bu tüm hayatında etkili olur evli kalırsan...Bu insanlara yaptıkları ahlaksızlığın bedelini sormalısın tabi bu benim fikrim... Eğer ayaklarının üzerinde duran bir bayansan güçlü ol, unutmaki her son yeni bir başlangıçtır.. Kadınlarımız bu tür durumlarda maalesef senin gibi tavır takıp çocuklarını düşünüyorlar ama bu da çare değil, eğer sen istersen hem anne hem baba olabilirsin.. Boşanmak istemiyorsan da kocanın burnunu baya sürttür..sürttür ki bir daha aynı hatayı yapmaya cesareti olmasın.. hiçbirşey olmamış gibi davranırsan o da rahat davranır. İnan bacım güvenin kırıldımı bir kere bir daha yerine gelmezz.. Sana bu kötü hissi yaşatanlar Allahlarından bulsunlar..Merhaba arkadaslar, bu siteyi uzun zamandir takip ediyorum ama yeni üye oldum.
Yaklasik üc yillik evliyiz, yurtdisinda yasiyoruz. Bebegim alti aylik, birkac ay önce esimin baska bir evli kadinla olan askini ögrendim.
Hergün kahroluyorum, hickimseye anlatamiyorum nasil yasayacagim bu aciyla. Hergün Allaha yalvariyorum bu son bulsun diye.
Kadin Türkiyede bir cocugu var, kocasinin hicbirseyden haberi yok. Bu pislik kadin bes yil önce kocamla internette baslamis iliskiye,yani bes yildir kocasini aldatiyor. Ben evlendigimde bilmiyordum, evlendigimizde biz birbirimize asiktik, böyle birsey yasadigini tahmin bile edemedim. Evlendigimizde kocam görüsmeyi birakmis, ama bir kez msnde yazistiklarina sahit olmustum, kim o diye sorunca hemen gecistirdi. Ben süphelendim, sonra eski msn ve mail yazismalarini buldum. Esime hesap sorunca inkar etti sonrada eskilerde kaldi dedi. Neyse gecen ramazanda uykum kacti internete girecekken, bilmedigim bir msn adresi gördüm. Sifresini ugras sonucu cózdüm, okurken hala nasil felc gecirmedim Allaha sükrediyorum. Ben hamileyken esim ailesini ziyarete Türkiyeye gitmisti, ozaman bulusup öpüsmüsler, esim hala unutamiyormus o anlari, daha da neler neler....
Bir yakinimi kaybetsem ancak bukadar aci cekerdim, hic gecmiyor icim yaniyor...ben ölüyorum... Allahim sen bildigin gibi yap ikisinide...
kimseyi savunduğumuz yok bizim doğru oku
Ben sadece paylasip icimi dökmek ve belki cevaplardan faydalanmak istedim, baska niyetim yok. Hepinizden Allah razi olsun, fakat bazilarimiz nekadar pesin hükümlüInsallah reelde de böyle yaklasmiyorlardir konulara.
Benim neler cektigimi Allah biliyor, mutluyuz, mutlu görünüyoruz dedim diye yataga bagladilar. Nede olsa kimse tanimiyor beni acik olayim, hayir üc aydir seks yapmiyoruz, seviyorum onu ama seks baska.
Cocugumu sevmemekmiii, ben postnatal depresyonu yasamiyorumki, beni aldatan birine bir cikisimla hemen cocugu ne annesi ne babasi seviyor diyorsunuz.
Tabiki cocugumu coook seviyorum ve herseye ragmen ona cok ilgi gösteriyorum, babasida ayni.
Ben sadece paylasip icimi dökmek ve belki cevaplardan faydalanmak istedim, baska niyetim yok. Hepinizden Allah razi olsun, fakat bazilarimiz nekadar pesin hükümlüInsallah reelde de böyle yaklasmiyorlardir konulara.
Benim neler cektigimi Allah biliyor, mutluyuz, mutlu görünüyoruz dedim diye yataga bagladilar. Nede olsa kimse tanimiyor beni acik olayim, hayir üc aydir seks yapmiyoruz, seviyorum onu ama seks baska.
Cocugumu sevmemekmiii, ben postnatal depresyonu yasamiyorumki, beni aldatan birine bir cikisimla hemen cocugu ne annesi ne babasi seviyor diyorsunuz.
Tabiki cocugumu coook seviyorum ve herseye ragmen ona cok ilgi gösteriyorum, babasida ayni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?