Sanki hergün ölüyorum:(

Canım pskologa gitmekle çok iyi yapmışsın
şuanda sende şoktasın kafan karışık mantığınla duyguların birbirine girmiş , bu aşamada sana yardım edebilecek kişi pkologun , olacaktır lütfen herşeyi olduğu gibi ona anlat
kendimi senin yerine koydum , düşünüyorumda çok severek evlendiğim kişinin beni aldattığını öğreniyorum ve bu ilişki benden önce varmış benlede bitmemiş devam etmiş demek ki eşim beni benim onu sevdiğim gibi sevmemiş halen o kadında kalmış , demek ki imkanı olsa o kadınla olabilse beni değil onu seçecekmiş
gerçekten çok kırıcı bir durum ama canım bence bu seninle alakalı değil , eşin seninle evlenmiş ama seni sevme şansını kendine vermemiş ki senin ona olan sevgini farkedememiş , en büyük suçlu eşin.
Eğer o kadın eşini gerçekten sevseydi eşinden ayrılır , eşinle evlenirdi.
kadınada yazıklarolsun ALLAhından bulsun bulacaktır aslında bakarsak oda çekiyor şuanda eşiyle mutsuzki başkalarında sevgi arıyor
ama sen sen o kadın gibi aciz değilsin ,ayakları yere basabilen kendine yetebilecek bir kadınsın lütfen kendine güven eğer bu olayları affedemiyeceksen ne kendine nede eşine acı çektirme çünkü ; kızlarında dediği gibi herşeye rağmen 5 sene süren bu ilişkiyi eşinin 2 dk da sana verdiği bir sözle bitiremez mutlaka devam edeceklerdir
sen acabalarla yaşarken ,eşinde aklında o kadınla yaşayacağına ayrılman en mantıklısın
Eşine bebeğini alda git demişsin , bunuda ben bebekle ilgilenirken o keyfine bakmasın diye dedim demişsin ,delilerini sunarak ayrılırsan eşinden tazminatınıda alırsın o zaman özgür olamaz yine sorumluluk alır çocuğuyla da öyle bir ilgilenirki
sen 6 ay önce doğum yapmışsın daha lohusalık depresyonundan yeni çıkmışsındır bu pskolojiylede bebeğinden çabuk vazgeçebilleceğini sanıyorsun
bebeğin büyüsün senle konuşsun , onunla gez dolaş birşeyler yap onun gülüşlerini anneciğim sözlerini duy işte ,o zaman varya inanki eşinde kimmiş gözün kümseyi görmez
Ayrılırsan bebeğini asla verme , eşini senden ve çocuğundan mhrum bırakırsan eminim ona en büyük cezayı verirsin , ayrılınca o bir süre özgür olur o kadına sarar ama kadının kendi eşinden ayrılmayarak onu kullandığını anlayınca , herşeyin boş olduğunu ne kadar büyük hatalar yaptığını anlar pişmanlıklara düşer
sende kendine çocuğunla güzel bir hayat kurarsın bakarsın
Ama eşinin sözünü tutacağına inanıyorsan , sende bu yaşananları unutabileceğim ve böyle mutlu olabilceksen ayrılma kendine yeni bir sayfa aç mutlu olmaya bak

tam da bunlar geçiyordu aklımdan.

baba daha evlenmeden önce evli bir kadınla ilşiki yaşıyor ve bunu evliliği boyunca da devam ettiriyor..

anne bütün bunları bile bile evliliğini devam ettirirken eşi bir daha yaparsa bebeği de babaya bırakıp terk etmekle tehdit ediyor..

bu hikayede asıl kadın kimdir,başrolde kim vardır bilemem bu kadar karmaşık ilişkilerde benim beyin hücrelerim ölüyor :)

tek bildiğim ortada bir çocuk var,masum bir bebek..başrolde de sadece o var benim için..

Bu hikayedeki 2 çiçek 1 böcek hiç de öyle masum değiller.
Topyekün hepsi de suçlular.

Anlattıklarım karşımdakinin anladığı kadar sanırım.
Ben aldattığı kadın esas kadın, konu sahibi de ikinci kadın yazmış mıyım hiç bir yerde?
Hayır yazmamışım.
Nasıl böyle bir şey yazdığımı iddia ediyorsunuz?

Benim anlatmak istediğim şuydu:

Bu hikayede ya da olayda ne esas erkek var, ne de esas kadın var.

Bir daha söylüyorum otuz iki kısım tekmili birden suçlular!

Son düzenleme:
bu hikayede ki esas kadın konu sahibi değil demişsin ya arkadaşım...
bir de süre olarak açıklamışsın, adam evlenmeden önce, şu an ki sevgilisi varmış hayatında demişsin... o zaman nasıl oluoda nikahlı eşi esas kadın oluo demişsin... eeee bu ne demek?
madem konuyu esas kadına getirdiniz, konu sahibi değilse geriye kim kalıyo.. adamın sevgilisi kalmıyo mu?
sen bu mesajında ortada bi esas kadın yok yazmışmısın, hayır....
bazı şeyleri anlamak için, bu siyah veya bu beyaz demek gerekmez ki....

Esas kadın diye boşuna tartışmayın.
Lakin, bu hikayede esas kadın diye bir şey yok.
Adam karısını , aynı evi paylaştığı kadını aldatıyor. Üstelik o kadınla çok önceden tanışıyor.
Onu da öyle çok sevmemiş ki, nikahı basmamış.
Eee nikahı bastığını da sevmemiş ki aldatıyor.
Yani,şahsen sırf nikahlı eşi , çocuğunun anası benim diye ESAS KADIN olmayı istemezdim.
Lakin esas kadını "esas" yapan, ne evliliğidir,ne birlikte olduğu zamandır...
Sevgidir, aşktır.
Bir adam sevdiği kadına sadıksa, kadın esastır. Bu kadar basit.​

buna benzer olay yakinimda var, nisanlimin abisi yasadigi ulkede bosanmis bir bayanla beraber yillardan beri, garip bir bag kimse anlam kuramiyor, en sonunda ailesi artik evlen dedi evlenmiyorda o bayanla , simdi turkiyeden nisanlandi ama digeriyle halen beraber ayrilmamda diyor , yani kiz gelcek evlilik vs ama o kadin hep hayatlarinda aklinda olcak , ............. hani demizsiniz ya asik olduk evlendik kendizini kandirmayin bence asik oldugu insan belli ask

Son düzenleme:
Ben sadece paylasip icimi dökmek ve belki cevaplardan faydalanmak istedim, baska niyetim yok. Hepinizden Allah razi olsun, fakat bazilarimiz nekadar pesin hükümlü Insallah reelde de böyle yaklasmiyorlardir konulara.
Benim neler cektigimi Allah biliyor, mutluyuz, mutlu görünüyoruz dedim diye yataga bagladilar. Nede olsa kimse tanimiyor beni acik olayim, hayir üc aydir seks yapmiyoruz, seviyorum onu ama seks baska.
Cocugumu sevmemekmiii, ben postnatal depresyonu yasamiyorumki, beni aldatan birine bir cikisimla hemen cocugu ne annesi ne babasi seviyor diyorsunuz.
Tabiki cocugumu coook seviyorum ve herseye ragmen ona cok ilgi gösteriyorum, babasida ayni.

bacım herşeyden önce Allahtan sabır diliyorum sana zor bir durum... Kocamı seviyorum demişsin ama sende bir güven kırılması olmuş ve bu tüm hayatında etkili olur evli kalırsan...Bu insanlara yaptıkları ahlaksızlığın bedelini sormalısın tabi bu benim fikrim... Eğer ayaklarının üzerinde duran bir bayansan güçlü ol, unutmaki her son yeni bir başlangıçtır.. Kadınlarımız bu tür durumlarda maalesef senin gibi tavır takıp çocuklarını düşünüyorlar ama bu da çare değil, eğer sen istersen hem anne hem baba olabilirsin.. Boşanmak istemiyorsan da kocanın burnunu baya sürttür..sürttür ki bir daha aynı hatayı yapmaya cesareti olmasın.. hiçbirşey olmamış gibi davranırsan o da rahat davranır. İnan bacım güvenin kırıldımı bir kere bir daha yerine gelmezz.. Sana bu kötü hissi yaşatanlar Allahlarından bulsunlar..

pislikte ne pislik ama en pisliği o kadın erkeklerden az çok beklenir böyle olaylar ama evli çocuklu bir kadın olan kadın başkasının eşine göz dikip böyle olaylara bulaşmaz
sanada yazık kadının kocasınada yazık derim ha diyelim göz gözü görmedi ikiside aşık oldu birbirine bu şekildemi olması gerekiyor ayrılırsın kiminle istiyorsan devam edersin düşünsene sen öğrenmesen ömrünün sonuna kadar devam edecek belki o kadından çocuğu olacak gizli gizli onu büyütecek ona ayrı ev açacak vs şaka ile kaarışık yoksa ikinizden birini kumamı yapmayı düğünüyor nedir eşinin onunla evlenmeden önce görüştüğünü söylemişsin belki kadın evli olduğundan eşinin kadının boşanma durumu olamayacağından kendisi seninle evlenmeyi belkide nüfusunu sürdürebilmek için olmuştur çocuk sahibi olsun sülalem yürüsün yanımdada bir eş olsun havamı atayım yani bir insan aynı anda iki insanı nasıl idare eder hele birde birisi eşi ise çocuğunun yüzüne nasıl bakar aynı şekilde o kadın ben olsam o kadını bulur ağzıma geleni söylerdim hatta kadının eşine dahi söylerdim gerçekleri madem ikisi de bitirememiş bu ilişkiyi neden ikiside birbiri ile değilde farklı kişiler ile evlenmişler ama dediğim gibidir

Arkadaşım yaşadıkların zor Allah kolaylık versin en başta... Ama buraya paylaşım yaparken şunu bekleme yani kocana anlayış göster kurtar evliliğini gibi gibi duymak istediklerimizi yani... Belki bende aynı durumda kalsam bunları duymak isterdim.. Ama işte bu sitenin güzelliği burada.. Kimse kimseyi tanımıyor ve söylediklerinin hiçbir çıkar ilişkisi yok...İstisnalar dışında ben herkesin senin iyiliğini düşündüğünü inanıyorum.Bunlar tanımadığın acı gerçeği söyleyen dostların, gerçekten ne yaşadığını Tabiiki sen bilirsin ve kararı verecek, yaşayacak olanda sensin... Burada yaşanmış tecrübe ve öngörülerden faydalanarak umarım doğru ve en hayırlı kararı verirsin.. Hakkında hayırlısı arkadaşım....

Bu evliliğin böööyle sürüp gideceğine,
konu sahibinin bir miktar içini boşaltarak rahatladığına,
şüphelendikçe yada kocası olacak ........ msj larını yakaladıkça
al çocuğunu git diye destur çekip akabinde
kocasını kazanma çalışmalarına devam edeceğinden,

yorum yapmama hakkımı kullanıyorum.

arkadaşım sen eşine çok kızgınsın ve o nedenden dolayı alsın çocuğunu ben bakamam demişsin ben seni anlıyorum kızgınlıkla ağızdan çıkan bir söz .çünkü sana yaşattığı çok kötü birşey bu adamın .o kadını falan sevmiyor eşin o kadını sevse evlimiş zaten kadın eşinden ayrılmasını ister heralde insan sevdiği kadının her gece başka bir erkekle yatağa girmesini ister mi sence ?buna göz yumar mı ?asla böyle birşey yok .arada takılıyor işte .evli bir erkeğe asla yakışmıyor tabikide .sana ayrıl gurusuz diyenlere aldırma başa gelmeden anlayamaz kimse .herkes ben olsam boşanırım der başına gelincede durur bir düşünür acaba yapsam mı yapmasam mı diye .o yüzden seni yargılayamaz kimse .sen seversin affedersin senin bileceğin iş .ama eşine asla ayrılmak istemediğini söyleme .yani ayrılcam gibi dur da korksun seni kaybetmekten .bence seni seviyor sevmese evlenmez zaten ama dediğim gibi karekter bozukluğu var maalesef .

öncelikle o yzışmaları mutlaka o kadının kocasına göstermelisiniz. daha sonra da böyle bir adamdan kurtulmalısınız. bir süre acı çekiceksiniz belki ama böyle bir adamın yaptıgı kötülüklere daha fazla katlanmak zorunda kalmauacaksınız. çok üzüldüm

Sizinki bosa kürek cekmek söyleyim, her gün kahrolacagınıza, öleceginize bu yalanı yasamaya son verebilirsiniz mesela? Cocugunuz annesini aldatmıs bir babanın yanında kaldıgınız icin size alkıs tutmaz, madalya takmaz ki, bu adam bu sekilde giderse (bence gidecektir) cocukta bazı seylere sahit olacaktır o zaman daha kötü olmayacak mı?

Tam 5 yıl iliskileri varmıs, siz hamileyken öpüsmüsler, unutamamıslar yani bunları bilmek, kaldırmak üstüne bide mutluluk rolü yapıp kocayı sevmek, onun icin savasmak..
Adamı ödüllendirmis olursunuz.. Bugün bu olur yarın baskası, sizin sevdiginizi, ayrılmak istemediginizi bilecek, anlayacak sonucta.
Ekonomik özgürlügünüz de varsa kesinlikle bu durumu kabullenmeyin.

Son düzenleme:
Merhaba,

Önerileriniz icin tesekkur ederim. Esimle birkac ay ayri kaldik, ilk basta kalici olarak düsünmüstüm ama zamanla yalvarmalari ve kizimdan dolayi dayanamadim. Bana yaptiklarini hicbirzaman unutamiyorum, ama affettim onu. Sizlerin dedigi gibi onu tamamen silmek isterdim ama inanin pratikte olmuyor, bir de cocuk varsa hic olmuyor. Simdi uc aydir birlikteyiz cok iyiyiz, sanki kendini affettirmek istiyor gibi ugrasiyor, buna sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilmiyorum
Baska birsey daha var; aylar once attigim bir mesajdan dolayi o kadinin kocasi beni aradi. Bende anlattim, ama gecmiste kaldi artik kocam kesinlikle gorusmuyor dedim. Adam önce karisiyla konusacagini, sonra kocamlada konusmak istedigini soyleyip kapadi telefonu. Ben kabul etmeidm, yani kocamla artik huzurumu kacirmayin yeter artik dedim. Kocami ve ailesini bulup hesaplasacagini sonra neler olur gör dedi. Bir gün sonra tekrar aradi beni ve bana inanmadigini herseyi uydurdugumu hatta sifre patlatip(bunu ilk defa duydum) insanlarin adiyla mailler yollayabilecegimi, benim pis bir iftiraci oldugumu cok kaba bir sekilde soyledi:)) Artik yedigim kufurleremi guleyim, o seytanin zavalli kocasini kandirdiginami:) Üstüne gidip adama bütün yazismalari yollayabilirdim, fakat yapmadim. Teseduflere zaten inanmam, tamamen umidini kesmiski ki seytan kadin simdi ikinci cocuguna hamileymis, cocuga kiyamadim.

Merhaba,

Önerileriniz icin tesekkur ederim. Esimle birkac ay ayri kaldik, ilk basta kalici olarak düsünmüstüm ama zamanla yalvarmalari ve kizimdan dolayi dayanamadim. Bana yaptiklarini hicbirzaman unutamiyorum, ama affettim onu. Sizlerin dedigi gibi onu tamamen silmek isterdim ama inanin pratikte olmuyor, bir de cocuk varsa hic olmuyor. Simdi uc aydir birlikteyiz cok iyiyiz, sanki kendini affettirmek istiyor gibi ugrasiyor, buna sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilmiyorum
Baska birsey daha var; aylar once attigim bir mesajdan dolayi o kadinin kocasi beni aradi. Bende anlattim, ama gecmiste kaldi artik kocam kesinlikle gorusmuyor dedim. Adam önce karisiyla konusacagini, sonra kocamlada konusmak istedigini soyleyip kapadi telefonu. Ben kabul etmeidm, yani kocamla artik huzurumu kacirmayin yeter artik dedim. Kocami ve ailesini bulup hesaplasacagini sonra neler olur gör dedi. Bir gün sonra tekrar aradi beni ve bana inanmadigini herseyi uydurdugumu hatta sifre patlatip(bunu ilk defa duydum) insanlarin adiyla mailler yollayabilecegimi, benim pis bir iftiraci oldugumu cok kaba bir sekilde soyledi:)) Artik yedigim kufurleremi guleyim, o seytanin zavalli kocasini kandirdiginami:) Üstüne gidip adama bütün yazismalari yollayabilirdim, fakat yapmadim. Teseduflere zaten inanmam, tamamen umidini kesmiski ki seytan kadin simdi ikinci cocuguna hamileymis, cocuga kiyamadim.

önceden konunu okumuştum
ne diyeceğimi bilemedim
inşallah sizin için hayırlı olur
ama ben olsam eşime asla güvenmezdim ASLA
allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…