Böyle bir kafayla bir şeyler konuşmam mümkün değil. Söz ağızdan bir kez çıkar. O zaman düşünerek cevap verecekti.Benim için bugün tanıdığım kişinin verdigi sözün bir değeri yok. Eğer o söz değerli ise otobüste telefonu elime alamadım sözü de değerlidir.
Sizin gibiler derken bunu da sizin çocukluğunuza veriyorum. İlk söze inanıp ikinciye inanmıyorsunuz? Bende sizin gibileri hayretler içinde okuyorum.
Neden verdiği ilk söze güvenip sonradan söylediğine güveniyorsunuz?
Gidilmeyince de bilet yanıyor paranız yine çöp oluyor. Parayı birine vermek yerine yakmayı tercih eden insanla ben arkadaşlık etmezdim. Bu bencillik ve karşı tarafın iyiliğine karşılıksız bir şey yapamama halini gösterir bana. Bir insan için büyük bir ipucudur bence.Size mi güvenmiş alsaydı önceden. Siz son dakika vazgeçmeseniz ne yapacaksa onu yapsın. Yeni tanıştığım insandan bilet istemem. 10 kere mesaj atmam giderim bi bilet alırım. Sorun değil yazar geçerim.
Sanki senet imzaladım borcumu odemedim. Tepkilere bak.
Ohhh be birtek ben böyle düşünmemişimBu olayda kendını nasıl haklı görebıldın? Atıcam dıyıp atmamışsın ve insanlar beklemiiş. Benım bıletım veremem deseydın baştan o halde
"Böyle bir kafayla, sizin gibiler , ben bunlara gelmem "Böyle bir kafayla bir şeyler konuşmam mümkün değil. Söz ağızdan bir kez çıkar. O zaman düşünerek cevap verecekti.
ayrıca çocukluğunuza veriyorum falan diyerek ne yapmaya çalıştığınızı anlıyorum ama ben bunlara gelmem
Ben kursun demedim ki. Sorun yok der geçerim 100 kere aramam dedim. Bu hayatta neler yaşadım bilet nedir? Keşke ben de sizin gibi insanların sözüne güvensem de tutmadılar diye üzülsem.Gidilmeyince de bilet yanıyor paranız yine çöp oluyor. Parayı birine vermek yerine yakmayı tercih eden insanla ben arkadaşlık etmezdim. Bu bencillik ve karşı tarafın iyiliğine karşılıksız bir şey yapamama halini gösterir bana. Bir insan için büyük bir ipucudur bence.
Daha geçenlerde bir tiyatroya gidemeyeceğim için komşuma verdim. Neden yansın ki. Bunu yapamayan birine arkadaşlık ilişkisi kuramaz.
Katılıyorum kesin bir şeye sinir oldu ve eve dönmek istedi, bileti de vermek istemiyordu hayır diyemediği için tamam dedi.Başka kimsenin yorulmayıp sizin havai fişek izlerken yorulmanız sonra o taksi senin bu otobüs benim depar atmanız, otobüse binmeden ya da otobüste biletin görüntüsünü atacak vakit bulamamanız garip.
Bence bir şey oldu siz de ya gitmek istemediniz ya da gidemediniz sinirinizden de bileti vermediniz. Haksızsınız
Nasıl ağızdan çıkan bir söz bu kadar basit hale geliyor, anlamiyorum. siz ve sizin gibi düşünenleri hayretler içinde okuyorum. evet bileti vermek zorunda değil ama vereceğim dediyse sözünü tutmak zorunda. Açık açık vermek istemiyorum diyemediği için bahaneler üreten -ki bence bahane değil dalavere yapmak- biri nasıl haklı görtülebilir. burada bence ahlak ve etik sorunu var
Ama 1 saatten bahsediyor.. hiçmi inen olmadı ..Küçük de olsa konu sahibinin doğru söyleme ihtimali de var. Geçen de bir toplu taşımada kolumu hareket ettirirken başka bir kıza carpiyordum. Yanımdaki kız da toplanıyor muydu bilmiyorum. Elini kol çantama soktu ve huylarım ben de. Çantayı iyice kapatmak için kolumu indireyim dedim, kız bana çarpıp duruyorsun diye kavga çıkardı. Her neyse o tür bir pozisyonda da kalmış olabilir. Sırt çantası ise gerçekten indirememiş olabilir o ortamda.
Evet, bir saatte dediğiniz gibi değişim olur sanırım.Ama 1 saatten bahsediyor.. hiçmi inen olmadı ..
Insanın 1 saat canı sıkılır ya eline telefonu alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?