Sanki hirsizlik yapmisim gibi davranilmasi

Başka kimsenin yorulmayıp sizin havai fişek izlerken yorulmanız sonra o taksi senin bu otobüs benim depar atmanız, otobüse binmeden ya da otobüste biletin görüntüsünü atacak vakit bulamamanız garip.

Bence bir şey oldu siz de ya gitmek istemediniz ya da gidemediniz sinirinizden de bileti vermediniz. Haksızsınız

Benim için bugün tanıdığım kişinin verdigi sözün bir değeri yok. Eğer o söz değerli ise otobüste telefonu elime alamadım sözü de değerlidir.

Sizin gibiler derken bunu da sizin çocukluğunuza veriyorum. İlk söze inanıp ikinciye inanmıyorsunuz? Bende sizin gibileri hayretler içinde okuyorum.
Neden verdiği ilk söze güvenip sonradan söylediğine güveniyorsunuz?
Böyle bir kafayla bir şeyler konuşmam mümkün değil. Söz ağızdan bir kez çıkar. O zaman düşünerek cevap verecekti.
ayrıca çocukluğunuza veriyorum falan diyerek ne yapmaya çalıştığınızı anlıyorum ama ben bunlara gelmem

benim anlamadığım konu birlikte bir program yapılmış biletler alınmış. apar topar taksiye otobüse koşacak bileti bile veremeyecek kadar eve koşacak nasıl bir yorgunluk bu.

programı bozmuşsunuz en baştan. sonrada insanları bekletmişsiniz. ben olsam bende dönmem ve sizin gibi biriyle kesinlikle görüşmem

söz verip göndermeyince herhalde özür dileyeceksiniz, ben niye özür diliyorum olur mu, arkadaşlar gerekli yorumları yazmışlar, hepsine katılıyorum, telefon kullanan kişiye 2 snlik iş ekran resmi ya da bileti atmak her neyse işte. bence onların sizi silmesi normal, yok silerim falan komik.

Vereceğim deyip vermemişsiniz yok otobüs tıklım tıklımdı yok taksi kaçıyordu ee taksideyken atsaydınız yahu taksiye biner arkadaşımın yanına sürer misiniz ondan sonra hareket edelim derim ya da taksiciyi bekletirim vereceğim dediysem veririm bu ne böyle insanlarla dalga geçer gibi hiç doğru değil davranışınız onların yerinde olsam ben sizi engellerdim hayatımdan çıkarırdım özür telafi etmez ki bazı yerler oluyor bilet alınmıyor alınsa bile sıra oluyor paradan daha değerli olabiliyor

Size mi güvenmiş alsaydı önceden. Siz son dakika vazgeçmeseniz ne yapacaksa onu yapsın. Yeni tanıştığım insandan bilet istemem. 10 kere mesaj atmam giderim bi bilet alırım. Sorun değil yazar geçerim.
Sanki senet imzaladım borcumu odemedim. Tepkilere bak.
Gidilmeyince de bilet yanıyor paranız yine çöp oluyor. Parayı birine vermek yerine yakmayı tercih eden insanla ben arkadaşlık etmezdim. Bu bencillik ve karşı tarafın iyiliğine karşılıksız bir şey yapamama halini gösterir bana. Bir insan için büyük bir ipucudur bence.
Daha geçenlerde bir tiyatroya gidemeyeceğim için komşuma verdim. Neden yansın ki. Bunu yapamayan birine arkadaşlık ilişkisi kuramaz.

Böyle bir kafayla bir şeyler konuşmam mümkün değil. Söz ağızdan bir kez çıkar. O zaman düşünerek cevap verecekti.
ayrıca çocukluğunuza veriyorum falan diyerek ne yapmaya çalıştığınızı anlıyorum ama ben bunlara gelmem
"Böyle bir kafayla, sizin gibiler , ben bunlara gelmem "
Sizden alıntı yaptım.

Ben konu sahibi ile empati yapmadım. Bileti olmayan kızla empati yaptım. Ben güvenmem, yeni tanıştığım birine dedim. Biletimi kendim alırım dedim.

Neden sizin gibiler diyorsunuz? Hangi mesajımda bilet vermezdim ben de olsam resim atmazdım dedim. Hangi mesajımda sözümü tutmam dedim.
Böyle bir kafa dediğiniz hangi kafa. Güvenmek zorunda mıyım? Ben bilet bekleyen kız olmazdım.
Hee bilmek isterseniz konu sahibi de olmazdım. Bileti verceksem çıkarır verirdim. Zaten gitmezsem çöp olacak. Kızı sevmesem de verirdim.
Siz hiç tanımadığınız insanlar hakkında çok çabuk fikir sahibi oluyorsunuz. Mune Mune izin ver biraz tatil yapayım.

Nasıl yorgunlukmuş ki taksiye depar attırıyor😅 siz gitmek isteyince gruptan ne olur kal, bak çok eğleniyoruz neden gidiyorsun ki ısrarı beklediniz ve olmadı diye düşünüyorum. Neyse olan olmuş ama haksızsınız. Kendinizi istediğiniz kadar haklı görebilirsiniz ama içten içe hatalı olduğunuzu biliyorsunuz. Atacağınızı söylemiş atmamış aramalara da dönmemişsiniz insanlar ölür öyle aman ne var mı diyecek 🙄

Gidilmeyince de bilet yanıyor paranız yine çöp oluyor. Parayı birine vermek yerine yakmayı tercih eden insanla ben arkadaşlık etmezdim. Bu bencillik ve karşı tarafın iyiliğine karşılıksız bir şey yapamama halini gösterir bana. Bir insan için büyük bir ipucudur bence.
Daha geçenlerde bir tiyatroya gidemeyeceğim için komşuma verdim. Neden yansın ki. Bunu yapamayan birine arkadaşlık ilişkisi kuramaz.
Ben kursun demedim ki. Sorun yok der geçerim 100 kere aramam dedim. Bu hayatta neler yaşadım bilet nedir? Keşke ben de sizin gibi insanların sözüne güvensem de tutmadılar diye üzülsem.

Ben de sizi haksız buldum atacağım deyip atmamışsınız.
İnsanlar sizi gişede beklemiştir atacak mı atmayacak mı diye
Otobüste çantamı açamadım kısmı da tuhaf geldi ne yalan diyeyim, pardon deyip çantamı açar alırım içinden.

Başka kimsenin yorulmayıp sizin havai fişek izlerken yorulmanız sonra o taksi senin bu otobüs benim depar atmanız, otobüse binmeden ya da otobüste biletin görüntüsünü atacak vakit bulamamanız garip.

Bence bir şey oldu siz de ya gitmek istemediniz ya da gidemediniz sinirinizden de bileti vermediniz. Haksızsınız
Katılıyorum kesin bir şeye sinir oldu ve eve dönmek istedi, bileti de vermek istemiyordu hayır diyemediği için tamam dedi.

Ama defalarca arama mesaj kısmını da saçma buluyorum. gider başka bir şey yaparım zaten bilet almamışım, niye arayayaım on beş kere.

Bence siz o gece içten içe dışlanmış hissettiniz ve geceye devam etmediniz. Onlarda siz geceye devam etmek istemediğinizi söylediğinizde ; size nezaketen de olsa ısrar etmek yerine bilete çökmeye çalışmışlar, sizde sinir olmuşsunuz içten içe kalabalık otobüste bahane olmuş. Ben sizi çok da haksız bulmadım çünkü bileti vermeyi siz teklif etmemişsiniz , karşı taraf emrivaki yapmış, gitmiyorsun bileti ver diye. Teklif etmeyen insandan bunu istemek üstelik de yeni tanıştığın biri ise hoş bir davranış değil. Üstelik yılbaşı akşamı siz gittikten bir saat size ulaşamamışlar ve tek düşündükleri şey bilet. Türkiye'de yaşıyoruz, her sene yılbaşı gecesi olanlar ortada iken, benim bir arkadaşım o kadar telefona cevap veremese aklıma binbir türlü şey gelir ve bilet umrumda olmaz beni merakta bıraktığı için kızar ve endişelenirim. O gruptan kimse ile arkadaş olunmaz. Kaldı ki konser izlemek isteyen biletini alsaymış, siz teklif bile etmeden yeni tanıştığın insandan emrivaki şekilde bileti bana ver demek hele hele bunun için 10 defa sapık gibi aramak, sizi gram bile merak etmemeleri kalitelerini ortaya koymuş zaten. Siz gene incelik gösterip özür dilemiş siniz, arkadaşınızın en azından size değer veriyorsa cevap vermesi gerekirdi. Senin yüzünden konsere gidemedi diye de bir durum yok, siz gitmek isteseydiniz ne yapacaklardı. Boşver böyle menfaat ilişkilerine hiç gerek yok yani. Ben en yakın arkadaşımla böyle bir olayla tanıştım, yeni tanıştığımız zaman bir konuda yardımcı olacağıma söz verdim ancak çok hastalandım, yapamadım, havale geçirmiştim. Telefonlarına bile dönemedim, iki üç sefer aradığında, biraz toparlandığım zaman hemen geri döndüm mesajla özür dilemek için, ama hemen geri döndü ilk sorusu boşver işi falan şimdi nasılsın olmuştu. Kaldı ki ona yardımı teklif eden de bendim. Cidden ayıp etmiş gibi olmuştum. Ona bunu sorduğumda bana yardım etme zorunluluğun yoktu, yeni tanışmıştık, geri dönmediğinde birşey olduğunu anladım özrünü de diledin benim için yeterli demişti. Menfaat içermeyen arkadaşlıklar daha değerli emin olun.

Aynen üstteki yoruma katılıyorum birşey hoşunuza gıtmedı ve daha fazla kalmak ıstemedınız
Ama bıletıde verırım dıyıp vermemıssınız oda sızın ayıbınız
Bayada vermemek için bahaneler üretmişsiniz sonucta 1 saatlık yolculuk ınsanın canı sıkılır yıne telefonu elıne alır.
1 saat boyunca hiçmi kimse otobusten inmedi yer açılmadı bu konuda sacmalamışsınız
Kımsede buna ınanmaz ınanmamıslardırda
Sizde ayıp etmıssınız gorusmeyın artık

Nasıl ağızdan çıkan bir söz bu kadar basit hale geliyor, anlamiyorum. siz ve sizin gibi düşünenleri hayretler içinde okuyorum. evet bileti vermek zorunda değil ama vereceğim dediyse sözünü tutmak zorunda. Açık açık vermek istemiyorum diyemediği için bahaneler üreten -ki bence bahane değil dalavere yapmak- biri nasıl haklı görtülebilir. burada bence ahlak ve etik sorunu var

Küçük de olsa konu sahibinin doğru söyleme ihtimali de var. Geçen de bir toplu taşımada kolumu hareket ettirirken başka bir kıza carpiyordum. Yanımdaki kız da toplanıyor muydu bilmiyorum. Elini kol çantama soktu ve huylarım ben de. Çantayı iyice kapatmak için kolumu indireyim dedim, kız bana çarpıp duruyorsun diye kavga çıkardı. Her neyse o tür bir pozisyonda da kalmış olabilir. Sırt çantası ise gerçekten indirememiş olabilir o ortamda.

Küçük de olsa konu sahibinin doğru söyleme ihtimali de var. Geçen de bir toplu taşımada kolumu hareket ettirirken başka bir kıza carpiyordum. Yanımdaki kız da toplanıyor muydu bilmiyorum. Elini kol çantama soktu ve huylarım ben de. Çantayı iyice kapatmak için kolumu indireyim dedim, kız bana çarpıp duruyorsun diye kavga çıkardı. Her neyse o tür bir pozisyonda da kalmış olabilir. Sırt çantası ise gerçekten indirememiş olabilir o ortamda.
Ama 1 saatten bahsediyor.. hiçmi inen olmadı ..
Insanın 1 saat canı sıkılır ya eline telefonu alır

ben bir kez bilemedin 2 kez arardım sonrada aramazdım alırdım biletimi gişeden,bir daha sizinle muhatap olamzdım karşı taraf olsam söz verdiğiniz için amma çok aramışlar o da bir yerde taciz bana göre insanları sıkmamalı belki başka bir durumun oldu acil olan sizin yerinizde olsam ,kusura bakmayın derim durumu açıklarım özür de dilemem ayrıca nasıl olsa bir daha görmeyeceğim amaan

Back
X