Sanki Ne kadar Çok temizlesende temizlenmemiş EV :(

Canım ben calismadigim halde ilk başlarda yetemiyordum... Elin alissin sende çabucak yaparsın,tabi bunu biraz istemen gerekiyor.Ben şimdi akşam onda bile cam siliyorum sabaha fazla isim olmasın diye. Birde haftada bir evimi köşe bucak temizliyorum cam kapı balkon falan... böyle oluncada daha çabuk bitiyor temizlik çünkü daha çok kirlenmemis oluyor evimm

Sende başka pratik bilgiler de vardır, saklama bizden :)
O bahsettiğin mutfak bezi ne ola ki? Detol mutfak ve banyo için ıslak mendil yapmış, O tarz bir şey mi?
en kolay bulunaan a101 lerde cam bezi var cokta uygun fiyatlı yıka ve nemli bir sekilde, cam mobilya kapı herşeyi sil

Akşam 10da eşiniz evde olmuyor mu? Bana eşle olan zamandan çalmak gibi geliyor bu hep.

Bende evimi nekadar temizlesen bir gün sonra temizlenmemis gibi duruyor. Ev daginik oluncada rahat olmuyorum hic:-( sanirim benim ev kücük oldugu icin toslanmasi hemen belli oluyor birde cabuk dagiliyor. Cocugun kendi odasida yok ya yatak odasinda ya da oturma odasinda oynuyor dagitiyor cocuk her yeri bende aksamlari yada gündüz veya sabah uyurken evi temizliyorum

Sende başka pratik bilgiler de vardır, saklama bizden :)
O bahsettiğin mutfak bezi ne ola ki? Detol mutfak ve banyo için ıslak mendil yapmış, O tarz bir şey mi?

Islak mendil domolun rossmanlarda var sadece tum yuzeyler diyo ama cam haric heryerde kullanabilirsin
50 tane var bi pakette 5 lira kurumus yaglari dahi cikartiyo musluklari hem temizliyo hem parlatiyo ayrica islak zemin icinde yer brzi var lekeleri bile cikartiyo :)

Ayni konu bende de var evimi sevmiyorum artik bu ev icin birşey yapmak istemiyorum

Eminim seninki de temizdir ama sen kafana taktıgın icin oyle gelmiyor sana bence.
Dert etme bu konuyu ilerde çok kafana takılır üzer seni.

Ne kadar yapsamda aynı. 22 aylık kizim var. Yemek konusunda sorunlu olduğu için anlayacağı yasa kadar naisl yerse yesin sorun değil diyorum. Ellerini oraya buraya surmediktwn sonra belli yerlerde istediği gibi yemesi serbest. Ne olsa supurulur diyorum..her yerim dağınık ve pis gibi gelsede elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum. Benimde Mutfak dolaplariyla basım dertte. Krem temzlyci ve bulaşık deterjanini karıştırıp siliyorum ama yok. Yağ lekeleri çıkmamış gibi. Yada kimi el izleri. Dolaplarimda da bir arıza var. Bu 3. Evim ve sansima dolaplarim parmak izi su damlasi bile gösteriyor.pratik olarak nasıl silerim tertemiz yaparım su dolapları ya.
Hamileyim diye iki ay elleyemedim. O yüzden bu kadar zor oldu

Zaten çok uzun saatler çalışıyosunuz.kendinizi bu kadar hırpalamayın.ben çalışmıyorum ama inan senin kadar takmıyorum ev işini.

Pazarlarda satilan bezlerdenmi arastirayim tesekkurler.Deterjansiz bezmi peki.
Bende adını bilmediğim bir bez kullaniyorum sahane. Sadece islat sil geç. Leke kalmıyor asla. Günde biri satıyormuş ablam almış bana da sağolsun. Açık mavi bir bez benimki.

Tüm gun ev toplayip silip supurmekle ugrasiyorum aksammm hooop esim oglum geliyo ev aliyo basini gidiyo

bi yerde esimin is ajandasi kalemi meyve tabagi
Bi odada oglumun kitaplari cantasi kalemleri
Yiyip icip tezgaha diziyolar tum aksam
Su bardagi mesrubat bardagi aburcubur posetleri
Terliklerini cikarip firlatiyorlar nerde birakilarsa artik.

Saatleri bir yerde

Selpak paketleri islak mendiller vs derken tabi hepsi yerine konmuyo neresi bossa
Sehpa uzeri olur
Unitenin bos kalan bilumum yerleri
Petek uzerleri
Koltuk uzeri
Oglum bi defa koltuga oturdugu an tum minderleri asagi atar nedenini bulamadm cozemedim.
Defalarcada konustum ama hala ayni.

Yani sen nekadar topalarsan topla yine dagiliyor
Yine dagiliyor.
Hep toplu daha temiz daha duzenli olmak malesef mumkun degil
Ev yasam alani.
O evde yasandigi surece illa dagiliyor.

Takma canım . Ben de çalışıyorum üstelik işten çıkınca haftanın en az 3 günü spora gidiyorum eve geldiğimizde 8 oluyor en erken . Yemek yap ye bitiyor gün. Ben de temizliğimi haftasonuna bırakıyorum . Yapabildiğim kadar yapıyorum . Mesela benim için en önemli yer mutfak ve tuvalet banyodur . Oralara mutlaka ama mutlaka öncelik veririm . Onun dışında heryeri süpürüp çamaşırsuyu ile vileda yapıyorum . Tezgahı ocağı siliyorum . Toz alıyorum tamam . Bazı haftasonlarını da mutfak dolaplarını fırını mikrofalgayı buzdolabını temizliyorum . Hepsinin aynı anda olması mümkün değil . Hiç kafana takma

Canım bunları hiç takma kafana.Olduğu kadarı yeterli.Zaten çalışma saatlerin çok uzun.Hiç yıpratma kendini.

Al benden de o kadar.

Evim ve eşyalarım yeni ama dip köşe temizlik yapamadigimdan ( hamilelikten dolayi) ne kadar temizlik yapsam da sanki eksik varmış gibi hissediyorum. Sizin yapacağınız şey öncelikle bahar temizligi yapmak hali yikatmak perde tül yıkamak mutfak banyo dolapları camlar gardrop temizliği makinelerin altı üstü derken ev pırıl pırıl olur ama baldır mümkünse yardımcı çağırın o yapsın çünkü sizin bunlar için izinli falan olmanız lazım bende bunları yardımcı çağırıp yaptırıcam malum güzel sebebimizden dolayı.

Sonrasında zaten sil süpür eve yeter.

Ben bu düşünceden tam temizlik yapıldığında kurtulacağımı düşünüyorum umarım sizde de öyle olur

Arkadaşım temizlik konusunda böyle vicdan azabı çekeceğinize başlayin bir yerden ışte devamı gelir..Yada bir temizlikçiyle anlaşın ekonomik durumunuz iyiyse,gelsin haftada bir gün temizlesin gitsin..Allah başka dert vermesin en güzel günleriniz bu günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…