- 30 Kasım 2016
- 995
- 900
- 53
- 29
- Konu Sahibi cicekokulukadin
-
Canım ben calismadigim halde ilk başlarda yetemiyordum... Elin alissin sende çabucak yaparsın,tabi bunu biraz istemen gerekiyor.Ben şimdi akşam onda bile cam siliyorum sabaha fazla isim olmasın diye. Birde haftada bir evimi köşe bucak temizliyorum cam kapı balkon falan... böyle oluncada daha çabuk bitiyor temizlik çünkü daha çok kirlenmemis oluyor evimmMerhaba arkadaşlar, ben 5 aydır evliyim. Çalışıyorum sabah 6.30'da evden çıkıyorum 7'de evdeyim.Sadece Pazar günleri tatil. Ev işi yapmayı yemek yapmayı(Yapabildiğim kadar yeni yeni öğreniyorum) Çok seviyorum . Ama Evimi ne kadar çok temizlesemde ince temizlik yapıcak vakti bulamıyorum.. Tamam diyorum artık evimi en ince ayrtıntısna kadar temizlicem ama olmuyor. Mutfağım her ne olursa olsun yorgunluktan ölsem dahi hep topludur. Bana göre mutfak topluysa her yer topludur.En yakın 2 arkadaşım ev hanımı. Sanki onlara özeniyorum.. Evlerine gidince benim evim ne kadar temiz olsada onların evi daha temizmiş gibi geliyor keşke bende çalışmasam diyorum fakat şartlar öyle demiyor. Bir tek bendemi böyle oluyor bilmiyorum. Arkadaşımla oturuyoruz mutfak dolabında yağ sıçradığı gördüm napıcağımı bilemedim çalışınca malesef hep bi tedirginsin. Ya da ben tam yapamıyorum düzenimi oturtamadım. Boş vaktim kalsa hemen temizlik yapayım diyorum evim küçük üstten temizlik en fazla 1 saatte bitiyor. Ama ayrıntılı temizlik yapmaya halim gücüm kalmıyor. Nasıl kendimi düzeltebilirim..
en kolay bulunaan a101 lerde cam bezi var cokta uygun fiyatlı yıka ve nemli bir sekilde, cam mobilya kapı herşeyi silSende başka pratik bilgiler de vardır, saklama bizden :)
O bahsettiğin mutfak bezi ne ola ki? Detol mutfak ve banyo için ıslak mendil yapmış, O tarz bir şey mi?
Canım ben calismadigim halde ilk başlarda yetemiyordum... Elin alissin sende çabucak yaparsın,tabi bunu biraz istemen gerekiyor.Ben şimdi akşam onda bile cam siliyorum sabaha fazla isim olmasın diye. Birde haftada bir evimi köşe bucak temizliyorum cam kapı balkon falan... böyle oluncada daha çabuk bitiyor temizlik çünkü daha çok kirlenmemis oluyor evimm
Sende başka pratik bilgiler de vardır, saklama bizden :)
O bahsettiğin mutfak bezi ne ola ki? Detol mutfak ve banyo için ıslak mendil yapmış, O tarz bir şey mi?
Islak mendil domolun rossmanlarda var sadece tum yuzeyler diyo ama cam haric heryerde kullanabilirsin
50 tane var bi pakette 5 lira kurumus yaglari dahi cikartiyo musluklari hem temizliyo hem parlatiyo ayrica islak zemin icinde yer brzi var lekeleri bile cikartiyo :)
Merhaba arkadaşlar, ben 5 aydır evliyim. Çalışıyorum sabah 6.30'da evden çıkıyorum 7'de evdeyim.Sadece Pazar günleri tatil. Ev işi yapmayı yemek yapmayı(Yapabildiğim kadar yeni yeni öğreniyorum) Çok seviyorum . Ama Evimi ne kadar çok temizlesemde ince temizlik yapıcak vakti bulamıyorum.. Tamam diyorum artık evimi en ince ayrtıntısna kadar temizlicem ama olmuyor. Mutfağım her ne olursa olsun yorgunluktan ölsem dahi hep topludur. Bana göre mutfak topluysa her yer topludur.En yakın 2 arkadaşım ev hanımı. Sanki onlara özeniyorum.. Evlerine gidince benim evim ne kadar temiz olsada onların evi daha temizmiş gibi geliyor keşke bende çalışmasam diyorum fakat şartlar öyle demiyor. Bir tek bendemi böyle oluyor bilmiyorum. Arkadaşımla oturuyoruz mutfak dolabında yağ sıçradığı gördüm napıcağımı bilemedim çalışınca malesef hep bi tedirginsin. Ya da ben tam yapamıyorum düzenimi oturtamadım. Boş vaktim kalsa hemen temizlik yapayım diyorum evim küçük üstten temizlik en fazla 1 saatte bitiyor. Ama ayrıntılı temizlik yapmaya halim gücüm kalmıyor. Nasıl kendimi düzeltebilirim..
Ya ne pisi. Beğenmeyeeen gelmez. Kurban olurum onlaraa.Daha pis evlere gidip "ok çok şükür evim bundan temiz" diyin.
Ben henüz bizim evden pis ev görmedim8 kuş 1 köpek, ooooh
Ben de öyle düşünüyorumYa ne pisi. Beğenmeyeeen gelmez. Kurban olurum onlaraa.
Bende adını bilmediğim bir bez kullaniyorum sahane. Sadece islat sil geç. Leke kalmıyor asla. Günde biri satıyormuş ablam almış bana da sağolsun. Açık mavi bir bez benimki.Pazarlarda satilan bezlerdenmi arastirayim tesekkurler.Deterjansiz bezmi peki.
Perla olabilirmi sizin bez 30 40 tl civari.Bende adını bilmediğim bir bez kullaniyorum sahane. Sadece islat sil geç. Leke kalmıyor asla. Günde biri satıyormuş ablam almış bana da sağolsun. Açık mavi bir bez benimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?